Παίκτρια του GNTM ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια!

Έσκασε τώρα!

Παίκτρια του GNTM ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια!

Παίκτρια του GNTM είναι ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή ή τελικά δεν ισχύουν τα όσα ακούγονται; Όλη η αλήθεια!

Η ίδια, μίλησε στη Real και Νίκη Κώτσου, και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο GNTM, αλλά και στις φήμες που ακούγονται!

Άγγελος Μπράτης: Η αποκάλυψη για την τελική τριάδα του ριάλιτι μόδας!

Η Ειρήνη Καζαριάν, ξεκαθάρισε πως η σχέση της με τον Ίαν Στρατή είναι καθαρά και μόνο φιλική. «Με τον Ίαν είμαστε μόνο φίλοι», ήταν η λιτή δήλωσή της για το συγκεκριμένο θέμα.

Παίκτρια του GNTM ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια!

«Ακόμη και ως θεατής είναι κάτι το οποίο απολαμβάνω και θα ήθελα να δω πώς θα βιώσουν και πώς θα διαχειριστούν οι φετινές κοπέλες την πίεση του διαγωνισμού. Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα να κερδίσω γιατί η πορεία μου μέσα στο παιχνίδι δεν ήταν σταθερή.


Βρέθηκα αντιμέτωπη με πολλές δυσκολίες, όπως και φάνηκε, όμως το πείσμα και η θέλησή μου με βοήθησαν να κατακτήσω τον τίτλο. Και αυτό είναι κάτι που θα ήθελα να το περάσω σε όλα τα κορίτσια του φετινού διαγωνισμού και όχι μόνο, καθώς όταν θέλεις κάτι, πραγματικά μπορείς να ξεπεράσεις τους φόβους σου και να πετύχεις πολλά.

Αυτό που θα μείνει για πάντα ανεξίτηλο στην καρδιά μου και στο μυαλό είναι φυσικά η στιγμή που ανακηρύχθηκα νικήτρια. Η στιγμή ήταν ανεκτίμητη και η χαρά απερίγραπτη», είπε η Ειρήνη Καζαριάν για το GNTM.

GNTM: Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Φιονούλα! Τι λέτε μοιάζουν;

Δείτε για πρώτη φορά τον αδερφό της Φιονούλας, της παίκτριας που γνωρίσαμε μέσα από το GNTM. Τι λέτε μοιάζουν;

Την Φιόνα Βατς, την γνωρίσαμε μέσα από τις οντισιόνς όπου είχε "μαγέψει" και τους τέσσερις κριτές και τις έδωσαν το πράσινο φως για την επόμενη φάση.

Ωστόσο, στα bootcamp πήρε την απόφαση να αποχωρήσει με δική της θέληση, καθώς πάθαινε κρίσεις πανικού από το άγχος.

Στην εκπομπή «Μαζί σου» μίλησε ο αδερφός της και αναφέρθηκε στο παρασκήνιο της αποχώρησής της.

«Πιστεύω ότι το λάθος που είπαν στη Φιονούλα στις πέντε η ώρα και δεν είπαν ότι είναι το πρωί πέντε η ώρα αντί για το απόγευμα, αυτό είναι που απογοήτευσε την αδερφή μου γιατί ένιωθε λίγο στημένη, ότι όλο αυτό είναι στημένο. Γιατί ήρθα εγώ σαν τη χαζή στις 5 το απόγευμα, όταν όλα τα κορίτσια περιμένουν από τις 5 το πρωί.

Δραματοποιήσανε τα πράγματα λίγο παραπάνω, τα έκανα από τόσο, τόσο. Δεν νιώθω ότι η αδερφή μου φταίει που έγινε αυτό. Είναι δυναμικός χαρακτήρας κι ένας λόγος ότι είχε αργήσει 12 ώρες, δεν θα ήταν αρκετό για να φύγει η Φιονούλα από το GNTM.

Τα άλογα είναι μεγάλο κομμάτι της ζωής της, αλλά δεν ξέρω άμα θέλει ακόμα να ασχοληθεί με αυτό και μόνο με αυτό. Ίσως θέλει να δοκιμάσει και κάτι άλλο τώρα που είναι νέα, αλλά φαντάζομαι ότι στο τέλος η Φιονούλα με αυτό θα ασχοληθεί», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Βατς.

undefined

Παντελής Καναράκης: Τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral! Το βίντεο είναι απίθανο!

Ο Παντελής Καναράκης τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral με το απίθανο βίντεο τους από την οντισιόν του ριάλιτι μόδας.

Είναι ένας ηθοποιός με πολύ χιούμορ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με αυτή την κίνηση του, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να υποδύεται τη διαγωνιζόμενη και υποψήφια next top model που έχει τατουάζ και διχάζει την επιτροπή.

GNTM 2 spoiler: Αυτές είναι οι παίκτριες που αποχώρησαν από το σπίτι, αλλά επέστρεψαν!

GNTM: Θα πάθετε πλάκα με την σπιταρόνα της Αλιόνα Αμπράμοβα! (Βίντεο)

Θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε την σπιταρόνα της παίκτριας του GNTM που έγινε viral, Αλιόνα Αμπράμοβα!

Την γνωρίσαμε μέσα από την συμμετοχή της στον δεύτερο κύκλο του ριάλιτι μόδας του Star και έγινε viral με την ατάκα «τσήτος».

Η Αλιόνα Αμπράμοβα από την Λευκορωσία, άνοιξε το σπίτι της στην κάμερα της εκπομπής «Φωλιά των Κου Κου» και καταλάβαμε πως τα υπέρλαμπρα παπούτσια που εκνεύρισαν την Ζενεβιέβ και τους κριτές, δεν είναι το μόνο υπέρλαμπρο στο σπίτι της!

Επιπλέον μας έδειξε την τεράστια κουζίνα της, αλλά είδαμε ότι το ψυγείο της είναι άδειο!

Δείτε το σπίτι της:

GNTM - Spoiler: Αυτές είναι οι 9 κοπέλες που βρίσκονται στο σπίτι!

Spoiler alert για το GNTM! Αυτές είναι οι 9 κοπέλες που βρίσκονται στο σπίτι... και δεν θα πιστεύετε για ποιες μιλάμε!

Ο λόγος για τις Κωνσταντίνα Φλώρου, Ασημίνα Χαρίτου, Κέισι, Άννα Μαρία Ηλιάδου, Άννα Χατζή, Κάτια Ταραμπάνκο, Χαρά Παππά, Μαρία Μιχαλοπούλου και Ίλντα Κρόνι.

Η Άννα Μπεζάν «αδειάζει» δημόσια το GNTM! «Έπαιρναν μόνο ό,τι ήθελαν από σένα... μετά δεν ασχολούνταν»!

Τρεις ακόμη κοπέλες οι οποίες έχουν αποχωρήσει από το ριάλιτι μόδας πρόκειται να επιστρέψουν στο σπίτι σήμερα, όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα! Ποιες είναι; Δείτε το βίντεο: