Μαρίνα Παντζοπούλου: Σε μοναστήρι με την μαμά της! Τι συνέβη;

Το περιστατικό που δεν έμαθε κανείς μέχρι σήμερα!

Μαρίνα Παντζοπούλου: Σε μοναστήρι με την μαμά της! Τι συνέβη;

Σε μοναστήρι βρέθηκε με την μαμά της η Μαρίνα Παντζοπούλου και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το τι συνέβη!

Στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται» μίλησε ένας φωτογράφος, ο οποίος προέβη σε μία αποκάλυψη για την Ελένη:

«Όταν γεννήθηκε η Μαρίνα, η Ελένη πήρε το μωρό και τον Μάκη Παντζόπουλο και πήγε στο μοναστήρι της Πεντέλης για να πάρει την ευχή! Μόλις βγαίνουν από το αυτοκίνητο και πάνε να μπουν στο μοναστήρι με αγριοκοιτά ο Μάκης και μου λέει «σε παρακαλώ μην τραβήξεις τα παιδιά» και του είπα «εντάξει»»!

Ελένη Μενεγάκη: Έδωσε 125 ευρώ και όλοι κοίταγαν το κόκκινο μαγιό της! Το λάτρεψε και ο Μάκης...

Περίμενα και μετά από ώρα βλέπω… να ξεκλειδώνει ο Μάκης το αυτοκίνητό του και να είναι μαζί του ένας καλόγερος που τον είχε βγάλει από άλλη πόρτα… Πήρε το αυτοκίνητο και πήγε από άλλη πόρτα να πάρει την Ελένη, το νεογέννητο και τα μεγάλα παιδιά της… οπότε βουτάω και εγώ το αυτοκίνητο και… εκείνη τη στιγμή σταματά ένα κλαρκ μπροστά μου με μία δεξαμενή άδεια, κατεβαίνει ένας άλλος καλόγερος και μου λέει «μισό λεπτό σε λίγο έρχομαι» και εγώ δεν μπορώ να πάω πουθενά…

Μόλις βλέπω τον Μάκη με την οικογένεια σηκώνω τη μηχανή μου και διά μαγείας εμφανίζεται ένας άλλος καλόγερος και μου φωνάζει «Μη… χωρίς την ευχή του γέροντα δεν φωτογραφίζουν…»!

Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!

Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της Ελένης Μενεγάκη; Μοιάζει με «θηρίο» και είναι πανάκριβο!

Η Ελένη Μενεγάκη, ως γνωστόν, είναι παντρεμένη με τον Μάκη Παντζόπουλο! Το ζευγάρι, είναι πάρα πολύ ερωτευμένο και αν και κρατούν διακριτική στάση στα Μέσα, οι παπαράτσι «σκοτώνονται» για μια τους φωτογραφία....

Μάκης Παντζόπουλος: Μας έδειξε την ευαίσθητη πλευρά του! Η διάσωση και η φωτογραφία ντοκουμέντο!

Ελένη και Μάκης, πολλές φορές αλλάζουν αμάξια και έτσι ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να οδηγούν το ίδιο μαύρο τζιπ! Το τζιπ είναι της εταιρίας Nissan, είναι κατάμαυρο και... πανάκριβο! Δείτε το:

Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!Ελένη Μενεγάκη: Έχετε δει το αυτοκίνητο του άντρα της; Μοιάζει με «θηρίο»!