Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τι κάνει σήμερα το «μοντέλο με τα ναρκωτικά» από το Χονγκ Κονγκ;

H νέα της αρχή!

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Τι κάνει σήμερα το «μοντέλο με τα ναρκωτικά» από το Χονγκ Κονγκ;

Σίγουρα θυμάστε την Ειρήνη Μελισσαροπούλου! Τι κάνει σήμερα το «μοντέλο με τα ναρκωτικά» από το Χονγκ Κονγκ; Η νέα της αρχή...

Υπενθυμίζεται ότι η νεαρή καλλονή κρατήθηκε για 17 μήνες σε φυλακή του Χονγκ Κονγκ για 2,6 κιλά κοκαΐνης που βρέθηκαν στις αποσκευές της.

Σήμερα σύμφωνα με τη Real News, η 21χρονη Ειρήνη βρίσκεται πλέον πίσω από το μπαρ ενός κλαμπ στη Μυτιλήνη, φτιάχνοντας κοκτέιλ και άλλα ποτά στους πελάτες. Η νεαρή κοπέλα κοιτά πάλι τη ζωή της με αισιοδοξία και χαμόγελο, μετά την αποφυλάκισή της από τις φυλακές του Χονγκ Κονγκ τον περασμένο Μάρτιο.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Συγκλονιστική συνέντευξη στον Σρόιτερ! Το θαύμα και τα ναρκωτικά...

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου πέρασε ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι στη Μυτιλήνη, ωστόσο μετά το τέλος των διακοπών της έπρεπε να δει τι θα κάνει με τη ζωή της, ώστε να μην επιβαρύνει οικονομικά την οικογένειά της.

Η 21χρονη χρειάστηκε να μετακομίσει 40 χιλιόμετρα μακριά από τους δικούς της για τις ανάγκες της νέας της δουλειάς και τις τελευταίες δυο εβδομάδες εργάζεται ως μπαργούμαν σε κλαμπ του νησιού.

Όπως όλα δείχνουν η Ειρήνη έπιασε δουλειά στο κλαμπ για όλη τη χειμερινή σεζόν και έτσι μετατίθενται για το μέλλον οι σπουδές της σε ΙΕΚ βοηθών φαρμακοποιών στην Καλαμάτα.

Ειρήνη Μελισσαροπούλου: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες από τις φυλακές «Έκλαιγα, είχα δει τα πάντα εκεί μέσα» (βίντεο)

Η Ειρήνη Μελισσαροπούλου μίλησε για πρώτη φορά μετά την αθώωσή της και περιέγραψε συγκλονιστικές στιγμές από τα όσα έζησε στο Χονγκ Κονγκ.

Το μοντέλο είπε τα πάντα από την εμπειρία που έζησε.

Για πρώτη φορά μετά την αθώωσή της η Ειρήνη Μελισσαροπούλου -που έγινε γνωστή ως “η Ελληνίδα μοντέλο με την κοκαϊνη” μιλάει για την περιπέτειά στης στον Αντώνη Σρόιτερ και την εκπομπή Αυτοψία, που θα μεταδοθεί αύριο, στις 12.10' το βράδυ, στον Alpha.

Η καλλονή από τη Λέσβο, σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση αποκαλύπτει πως την παγίδευσε στην Αιθιοπία ο «φίλος» της από τη Ρουμανία. Περιγράφει πως της έδωσε τον ορειβατικό σάκο για να βάλει τα ρούχα της κι εκείνη, όπως λέει, δεν πονηρεύτηκε παρότι το σακίδιο ήταν βαρύ.

Μάλιστα παραδέχθηκε πως «λύγισε» πολλές φορές, βάζοντας τα κλάματα, ενώ αναφέρθηκε στα όσα είδε μέσα στις φυλακές!

Όταν επέστρεψε από το Χονγκ Κονγκ πήγε στη Λέσβο για να εκπληρώσει το τάμα της!