Πέμπτη, 19 Μαΐου 2022 | Επικοινωνία

Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία - «Είχα πολλά θέματα...»!

Έκανε αποκαλύψεις!

Χάρης Ρώμας: Η εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία - «Είχα πολλά θέματα...»!
News 29.09.2019 18:15

Μια εξομολόγηση για την παιδική του ηλικία έκανε ο Χάρης Ρώμας σε συνέντευξη που παραχώρησε, λέγοντας πως είχε πολλά θέματα.

Ο ηθοποιός, ο οποίο κάνει ένα δυναμικό comeback με την επιστροφή της σειράς «Το καφέ της Χαράς», μίλησε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη.

«Όταν ήμουν μικρός, δεν ήμουν ούτε ήσυχος, ούτε φρόνιμος, ούτε και χαμηλών τόνων. Ήμουν ένα ατίθασο παιδί, που ήθελε να κάνει το δικό του και είχε την έπαρση, την άγνοια κινδύνου των πραγμάτων. Πίστευα ότι μπορούσα να τα κάνω όλα! Να κατακτήσω όλο τον κόσμο!

Κι από την άλλη, είχα πολλά θέματα μαζί μέσα στο μυαλό μου… Είχα έντονα συναισθήματα. Είχα μία δύναμη μέσα μου που δεν ήξερα πως να την κατευθύνω. Εκεί που ήθελα να κατακτήσω τα πάντα, εκεί μπορούσε να με πάρει από κάτω αυτό το πάθος και να αυτοκαταστραφώ. Μεγαλώνοντας το κοντρόλαρα. Διοχέτευσα το πάθος μου σε αυτό που πραγματικά ήθελα.

Ήταν αναπόφευκτο το να γίνω ηθοποιός και, στην εποχή που το έκανα, πήγα κόντρα στο σπίτι μου. Μπήκα στην Ιατρική μεν, γιατί ο πατέρας μου ήθελε να με κάνει γιατρό, αλλά εγώ είχα άλλα σχέδια. Η ιστορία είναι γνωστή. Συγκρουστήκαμε, άλλαξα το όνομά μου, βγήκα στο θέατρο με το όνομα “Ρώμας” -είναι το επίθετο της μητέρας μου- και όχι “Ρασιάς”, όπως έλεγαν τον πατέρα μου.

Ήταν μία ηρωική επανάσταση αυτό για μένα, γιατί έπεισα τον ευκατάστατο πατέρα μου, ότι δεν είχα ανάγκη τα λεφτά του και πορεύτηκα μόνος μου. Σαν ταινία ήταν όλο αυτό. Ήμουν νέος, ωραίος, ξεκίνησα ως bartender, χωρίς να ξέρω τη δουλειά, ήμουν φοιτητής Ιατρικής και, παράλληλα, μπήκα στο θέατρο. Είχα μεγάλη ενέργεια και δίψα για να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Ήθελα να ξεφύγω κιόλας από το σπίτι. Δεν είχα πάντα ωραίες εικόνες από την παιδική μου ηλικία, με την έννοια ότι υπήρχαν μεγάλες συγκρούσεις.

Οι δικοί μου ήταν δύο άνθρωποι που δεν ταίριαζαν σε κανένα επίπεδο. Ούτε κοινωνικά, ούτε ταξικά, ούτε ιδεολογικά. Υπήρχε αγάπη και πάθος στην αρχή – και γι’ αυτό έκαναν και τρία παιδιά. Ωστόσο, δεν ταίριαζαν. Ο καθένας τους ήταν αξιόλογος άνθρωπος. Ο πατέρας μου ήταν εξόριστος στην Μακρόνησο και η μητέρα μου ήταν στην αντίθετη παράταξη. Υπήρχαν έντονες πολιτικές διαφωνίες. Μεγάλωσα με ταξικές διαμάχες, όπως επίσης και με την πικρή γεύση της οικογένειας που δεν μπορούσε να μείνει ενωμένη. Αυτό υπάρχει και στα έργα μου και το διακωμωδώ», είπε μεταξύ άλλων.

Χάρης Ρώμας: Μίλησε για την προσωπική του ζωή - «Είμαι σε μια σχέση που...»!

Ο Χάρης Ρώμας μίλησε ανοιχτά για την προσωπική του ζωή και αποκάλυψε πως είναι σε σχέση που περνάει πολύ συντροφικά.

Ο ηθοποιός διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην ζωή του, αφού εκτός των προσωπικών του, έρχεται και πάλι στην τηλεόραση το «Καφέ της Χαράς».

ο Χάρης Ρώμας, σε συνέντευξη που έδωσε στο Down Town Κύπρου και τον Αλέξανδρο Πρίφτη, μίλησε για όλα.

«Η περίοδος που δεν ήμουν ερωτευμένος στη ζωή μου, δεν ήταν μεγάλη. Πάντα με θυμάμαι ερωτευμένο! Δεν γίνεται αλλιώς για μένα. Πέρασα τη φάση των περιστασιακών συνευρέσεων, αλλά ανέκαθεν ήμουν άνθρωπος που ανήκε κάπου. Είχα σχέσεις. Έκανα κι ένα γάμο δυόμιση-τριών ετών.

Από εκεί κι έπειτα πάντα ήμουν σε σχέσεις, τριών, τεσσάρων και πέντε χρόνων. Σήμερα έχω σχέση εδώ και εννέα χρόνια και είμαι πολύ ευτυχισμένος! Μου αρέσει να είμαι με έναν άνθρωπο και να ζω συντροφικά. Να κάνω τις απαραίτητες υπερβάσεις, αλλά να βλέπω να γίνονται εξίσου από την άλλη πλευρά, γιατί μόνο έτσι έρχεται η ισορροπία: Με το να υπάρχει συμβιβασμός.

Ο συμβιβασμός δεν είναι κάτι κακό. Ουσιαστικά δίνει στον άλλον λίγο χώρο μέσα σου. Σαν την αγάπη. Παραμερίζεις τον εγωισμό σου για να μπει το “σ’ αγαπώ”. Σπουδαίο πράγμα. Έτσι, λοιπόν, είμαι σε μία σχέση που ζω πολύ όμορφα, συντροφικά – κοντολογίς, είμαι ένας ευτυχισμένος άνθρωπος και δεν μου λείπει τίποτα. Παρακαλώ, μην με ματιάστε!», είπε ο Χάρης Ρώμας.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Χάρης Ρώμας: «H Ελένη Ράντου μου έκανε Bullying! Ένιωθα ένοχος για...»!

Χάρης Ρώμας: Ο άγνωστος θάνατος που τον "τσάκισε"!

Διαβάστε περισσότερα news στο Youweekly.gr

Share