Alphatv: Τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα! Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες!

Η Ελένη έρχεται!

Alphatv: Τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα! Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες!

Τελευταία πρόβα έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα της στον Alpha tv. Αυτοί θα είναι οι νέοι της συνεργάτες την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η "βασίλισσα" της τηλεόρασης ξεκινάει αύριο με την εκπομπή της και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι.

Η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την τελευταία πρόβα με τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια έχοντας γεμίσει μπαταρίες κάνοντας διακοπές με την οικογένεια της, είναι έτοιμη για την νέα σεζόν και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Alpha tv Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα

ALPHA: Παρουσιάστρια τους έριξε μάλλον άκυρο και θα κάνει εκπομπή μόνη της, αλλού!

Αποκλειστικό ρεπορτάζ - "φωτιά" στα γραφεία του Youweekly.gr! Παρουσιάστρια έριξε - μάλλον - άκυρο στον ALPHA και θα κάνει εκπομπή μόνη της, αλλού!

Σύμφωνα με τα όσα ακούγονταν τόσο καιρό το συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρισκόταν στο πάνελ της Ελένης Μενεγάκη αφού έφερε στον κόσμο το παιδάκι της και έκατσε εκτός πάνω από έναν χρόνο αλλά, οι δικές μου πληροφορίες που θα σας μεταφέρω στο Vanda's blog αλλάζουν κάπως τα ως τώρα δεδομένα!

Ο λόγος φυσικά για την Φλορίντα Πετρουτσέλι, η οποία εδώ και λίγο καιρό γνωρίζαμε πως θα υπογράψει για το "Ελένη" και θα κάνει ένα νέο ξεκίνημα! Βέβαια, ανακοίνωση από τον ALPHA δεν έχει βγει ενώ η πρεμιέρα είναι κοντά και οι δικές μου καινούργιες πληροφορίες αναφέρουν πως η γλυκιά Φλορίντα ετοιμάζεται να ανοίξει το δικό της κανάλι στο Youtube και μάλιστα έχει κάνει τα γυρίσματα για το πρώτο της βίντεο!

ALPHA: Παρουσιάστρια τους έριξε μάλλον άκυρο και θα κάνει εκπομπή μόνη της, αλλού!

Λέτε να... μην στέριωσε η φερόμενη συμφωνία με την Ελένη και να ασχοληθεί μόνο με το Youweekly.gr για να είναι κυρία του εαυτού της ή μήπως θα το κάνει παράλληλα με την εκπομπή;

Ο χρόνος θα δείξει... Εγώ θα της ευχηθώ απλά καλή επιτυχία στο νέο της ξεκίνημα, όποιο κι αν είναι αυτό!

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει "φωτιές" με το κορμί της!

Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει "φωτιές" με το κορμί της η πρώην παρουσιάστρια του ALPHA! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Καρπός ενός ελληνοϊταλικού έρωτα... Ο πατέρας της Ιταλός, η μαμά της Ελληνίδα. Η φλογερή Ελληνοϊταλίδα Φλορίντα Πετρουτσέλι μπήκε στη ζωή μας μέσα από τις εκπομπές του Star και του Alpha και το κοινό την αγάπησε για τα σαρδάμ της αλλά και για την ιδιαίτερη προφορά της.

Σήμερα, έπειτα από δύο χρόνια απουσίας από την τηλεόραση, μιλάει για τη νέα της ζωή με τον άντρα της Άρη Γούτο, την κόρη της Μαίρη και δεν αποζητά καθόλου την επιστροφή της στο γυαλί παρ' όλο που οι προτάσεις είναι πολλές... Θα ενδώσει άραγε;

Πέρασε από αρκετές δουλειές πριν την κερδίσει η τηλεόραση, όπως βοηθός στυλίστα σε περιοδικά και μοντέλο σε πρακτορείο, ενώ δοκίμασε την τύχη της σε διαγωνισμούς ομορφιάς. Κάπου εκεί βρήκε και το… εισιτήριο για την τηλεόραση. Πήρε τον τίτλο «Μις Μπικίνι», το Star είχε πάει για να καλύψει τον διαγωνισμό και της πρότειναν συνεργασία, επειδή ήθελαν μία κοπέλα να μιλάει για lifestyle και μόδα. «Πήγα και μου βγήκε σε καλό», έχει πει η ίδια.

Από την Τζώρτζια Συρίχα στο περιοδικο You

Φωτογραφίες: Ελεάννα Κουρκουλοπούλου

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει

Φλορίντα Πετρουτσέλι: Βόλτα με την κορούλα της στην Γλυφάδα! Αποκλειστικές φωτογραφίες...

Στην τρυφερή ηλικία των 9 χρόνων χάνεις τον μπαμπά σου από καρκίνο. Σε ωρίμασε πιο γρήγορα αυτό καταλαβαίνοντας την απουσία του;
Ωρίμασα πολύ γρήγορα εξαιτίας της απώλειας του πατέρα μου που αρρώστησε ξαφνικά. Δεν είπα ποτέ τη φράση «αυτό θα μου το λύσει ο μπαμπάς» όπως έλεγαν τα κορίτσια της ηλικίας μου που είχαν και τους δύο γονείς τους. Σήμερα που έχω μεγαλώσει και αποκτήσει το δικό μου παιδί καταλαβαίνω ότι ο χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε έπειτα από αυτή την εμπειρία...

Η αρρώστια του εξελίχθηκε απότομα;
Το κατάλαβε μια μέρα που ήταν στο αυτοκίνητο και ξαφνικά ένιωθε πως δεν μπορούσε να πατήσει το φρένο. Μούδιασε το δεξί του πόδι. Πήγε και έκανε εξετάσεις την επόμενη μέρα και του βρήκαν καρκίνο στους πνεύμονες. Μέσα σε λίγο καιρό εξαπλώθηκε παντού. Πέθανε μετά από έναν χρόνο ενώ η μητέρα μου κοιμόταν δίπλα του.

Η απώλειά του σου άφησε πληγές;
Μου άφησε ένα κενό που δεν αναπληρώθηκε, περνώντας τα χρόνια, μεγαλώνοντας και έχοντας αποκτήσει το δικό μου παιδί μού έμειναν κάποιες εικόνες που δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ, ενώ η αδερφή μου που ήταν μόλις 2 χρόνων δεν είχε καθόλου εικόνες.

Με τη μαμά σου που ήταν μια νέα γυναίκα και έμεινε πίσω με 3 παιδιά πώς το διαχειριστήκατε;
Η μαμά μου ήταν ανέκαθεν μια έντονη προσωπικότητα, ένας πολύ δυνατός χαρακτήρας και δουλευταρού. Εκείνη μας καθοδήγησε από την πρώτη στιγμή πώς να το χειριστούμε, είχε τη δύναμη και την ενέργεια να το κάνει να φαίνεται όσο πιο ανώδυνο γίνεται.

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει

Την έχεις δει καμιά φορά να κλαίει γι' αυτό;
Όχι, ποτέ, αντίθετα μας δυνάμωνε με την παρουσία της όταν έβλεπε κάτι να μας στενοχωρεί. Δεν υπήρχε στο σπίτι μας θλίψη, ίσως γιατί όταν είμαστε μικροί δεν αντιλαμβανόμαστε τη σοβαρότητα των καταστάσεων.

Εσύ όταν ήρθες στην Ελλάδα τα βρήκες σκούρα για να προσαρμοστείς;
Μπορεί στην αρχή να με δυσκόλεψε η προφορά μου, αλλά τελικά μου βγήκε σε καλό, είχα έναν ιδιαίτερο τρόπο, που άρεσε, να λέω το εξωτερικό δελτίο. Έπρεπε να δουλέψω βέβαια παραπάνω από τους άλλους, αλλά έκανα αυτό που ήθελα και γι' αυτό δεν είπα ποτέ «δεν αντέχω, κουράστηκα». Δεν άφησα τίποτα όμως και στην τύχη.

Γιατί ήρθες στην Ελλάδα;
Είχα έρωτα με την Ελλάδα. Παρ' όλο που και στην Ιταλία μέναμε κοντά στη θάλασσα, είχα πάντα στην καρδιά μου την εικόνα του καλοκαιριού όταν ερχόμουν εδώ και περνούσα υπέροχα με τα ξαδέρφια μου. Φαντάσου, τα αδέρφια μου είναι καθολικά και εγώ ήμουν η μόνη που βαφτίστηκε ορθόδοξη, ίσως επειδή ήθελα να μείνω μόνιμα εδώ.

Την εποχή που έκανες gossip στο Star σε πήρε επώνυμος να σου κάνει παράπονα γιατί δεν του άρεσε κάτι που είπες;

Alphatv: Πριν ένα χρόνο έγινε μανούλα και τώρα ανάβει
Εννοείται... Στην αρχή είχα άγχος όταν χτυπούσε το τηλέφωνο, τώρα πια το αντιμετωπίζω πιο χαλαρά. Του λέω την αλήθεια και τελειώνει.