Ελένη: Έκανε πρεμιέρα και έλαμψε η οθόνη! Το look που "έκλεψε" τις εντυπώσεις! (Βίντεο)

Το εντυπωσιακό πλατό και ο αέρας ανανέωσης στην εκπομπή!

Ελένη: Έκανε πρεμιέρα και έλαμψε η οθόνη! Το look που

Πρεμιέρα στον Alpha έκανε η Ελένη Μενεγάκη και έλαμψε η οθόνη της τηλεόρασης. To look της παρουσιάστριας όπως κάθε χρονιά "έκλεψε" τις εντυπώσεις.

Για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν θα μας λέει καλησπέρα και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι στη 13:00.

Φέτος, βλέπουμε στην εκπομπή έναν αέρα ανανέωσης, αφού υπάρχουν μικροαλλαγές! Μάλιστα η Ελένη εμφανίστηκε πιο απλή από ποτέ και έκλεψε τις εντυπώσεις!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Alphatv: Επιστροφή «βόμβα» στο κανάλι! Το δυνατό χαρτί της «Ελένης»!

Μια επιστροφή «βόμβα» έχουμε στο κανάλι. Σήμερα κάνει πρεμιέρα η «Ελένη» στον Alphatv και θα δούμε το δυνατό χαρτί της εκπομπής της.

Η Ελένη Μενεγάκη για ακόμη μια τηλεοπτική σεζόν θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι στη 13:00 μαζί με την παρέα της.

Την ανακοίνωση έκανε η συνεργάτιδα της με ένα μακροσκελές κείμενο στο Instagram και μια φωτογραφία της με ένα μεγάλο φιλί.

Ο λόγος για την Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η οποία έγραψε:
«Καλή αρχή καλή σεζόν και ο Θεός πάντα μαζί μας
Ανυπομονώ να ανάψουμε τις κουζίνες ,να αρχίσουνε τα μίξερ να δουλεύουν ,οι φούρνοι να ψήνουν και να γεμίσει ο τόπος γαργαλιστικές μυρωδιές με φανταστικές συνταγές. Γιατί η κουζίνα είναι Πάθος και μόνο όταν το μοιραζόμαστε κορίτσια μου,έχει σημασία.
Ραντεβού σήμερα το μεσημέρι στη 1 στο @alphatv στην Ελένη μας @elenimenegaki @emenegaki_tvo
Για πρώτη μέρα διαλέξαμε να σας γλυκάνουμε με Θεϊκό Μοναδικό γλυκό που θα σας γίνει εμμονή .Τα υλικά τα έχετε όλοι στο σπίτι .Να το φτιάξετε για να τους πάρετε τα μυαλά Καλημέρα και καλή εβδομάδα ,μόνο χαμόγελα θέλω».

Alphatv: Τελευταία πρόβα πριν την πρεμιέρα! Αυτοί είναι οι νέοι συνεργάτες!

Τελευταία πρόβα έκανε η Ελένη Μενεγάκη πριν την πρεμιέρα της στον Alpha tv. Αυτοί θα είναι οι νέοι της συνεργάτες την νέα τηλεοπτική σεζόν.

Η "βασίλισσα" της τηλεόρασης ξεκινάει αύριο με την εκπομπή της και θα μας κρατάει συντροφιά κάθε μεσημέρι.

Η Ελένη Μενεγάκη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία από την τελευταία πρόβα με τους συνεργάτες της μπροστά αλλά και πίσω από τις κάμερες.

Η παρουσιάστρια έχοντας γεμίσει μπαταρίες κάνοντας διακοπές με την οικογένεια της, είναι έτοιμη για την νέα σεζόν και μας υπόσχεται πολλές εκπλήξεις.

Alpha tv Ελένη Μενεγάκη πρεμιέρα