Γιώργος Καπουτζίδης: «Έσκασε» μεταγραφή - έκπληξη! Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής!

Σε ποιο κανάλι πάει με δική του εκπομπή;

Γιώργος Καπουτζίδης: «Έσκασε» μεταγραφή - έκπληξη! Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής!

«Έσκασε» μεταγραφή - έκπληξη για τον Γιώργο Καπουτζίδη. Σε αυτό το κανάλι πάει ο παρουσιαστής και λέει "αντίο" στην συνεργασία του με τον ΣΚΑΙ.

Μπορεί να ανακοίνωσε πως φέτος δεν θα βρίσκεται στην παρουσίαση του «The Voice», ωστόσο δεν έγινε γνωστό αν τελειώνει και η συνεργασία τους.

Σύμφωνα, με το Πρωινό Γιώργος Καπουτζίδης δεν ανήκει πια στο δυναμικό του σταθμού. Μάλιστα, έκανε γνωστό για πρώτη φορά ότι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον κανάλι ONE για να αναλάβει μια εκπομπή που θα ασχολείται με αθλητές.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: «Τον Γιώργο Καπουτζίδη πιστεύαμε, ότι δεν θα τον δούμε φέτος στην τηλεόραση και τελικά θα τον δούμε από στέγη έκπληξη. Τον Νοέμβρη θα αρχίσει να εκπέμπει, το One! Εκεί λοιπόν, θα δούμε κατά 99% μία εκπομπή του Γιώργου, η οποία λέγεται “Team Greece” και έχει να κάνει με αθλητές στίβου και άλλων αθλημάτων, οι οποίοι θα λάβουν μέρος, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020».

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει flashback με μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

Ο Γιώργος Καπουτζίδης κάνει flashback και μοιράζεται με τους διαδικτυακούς τους φίλους μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

Ο γνωστός ηθοποιός και σεναριογράφος δημοσίευσε μία κοινή φωτογραφία με τους Αργύρη Αγγέλου, Αγγελική Λάμπρη, Σμαράγδα Καρύδη και Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, που πρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Στο Παρά Πέντε».

Ο λόγος για την επέτειο 14ων χρόνων από την πρεμιέρα της αγαπημένης σειράς.

Γιώργος Καπουτζίδης: Επανασύνδεση βόμβα μετά από 15 χρόνια! Ξανά μαζί με την...

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε χαρακτηριστικά:

«26 Σεπτεμβρίου 2005, ήταν Δευτέρα τότε, 14 χρόνια πριν, η πρεμιέρα μας».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Γιώργος Καπουτζίδης: Κάνει flashback με μια ξεχωριστή δημοσίευση για το «Παρά Πέντε»!

Γιώργος Καπουτζίδης: Αποχαιρέτησε το Voice με συγκινητική ανάρτηση! Το μακροσκελές κείμενο για τους συνεργάτες του!

Αποχαιρέτησε το Voice με μια συγκινητική ανάρτηση ο Γιώργος Καπουτζίδης. Το μακροσκελές κείμενο για τους συνεργάτες του.

Ο παρουσιαστής μετά από τρεις τηλεοπτικές σεζόν δεν θα βρίσκεται στην σκυτάλη της παρουσίασης, λόγω της θεατρικής παράστασης που πρωταγωνιστή, αλλά και της νέας του ταινίας.

Την είδηση έκανε γνωστή μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram. Δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες από το πλατό και έγραψε στη λεζάντα του:

«Πέρασα τρεις υπέροχες τηλεοπτικές σεζόν, παρουσιάζοντας ένα παιχνίδι που αγαπούσα σαν τηλεθεατής, και συνέχισα να το αγαπώ και ως παρουσιαστής. Προσπάθησα να το κάνω όσο μπορούσα καλύτερα, σεβόμενος τους τηλεθεατές, τους συμμετέχοντες, τους συνεργάτες και τους συναδέλφους μου. Και ήρθε η ώρα να το αποχαιρετήσω. Φέτος θα πρέπει να στρέψω όλη μου την προσοχή στο θεατρικό μου παιδί, στο πρώτο μου έργο στο Θεατρο ΗΒΗ, καθώς επίσης και στην εκπομπή που ετοιμάζω με τίτλο Team Hellas, που παρουσιάζει τους αθλητές που θα εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020! Ευχαριστώ μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου όλους τους ανθρώπους του Voice. Τους ανθρωπους της παραγωγης, το κανάλι, τους καλύτερους coaches του ΚΟΣΜΟΥ, τα παιδιά που ήρθαν και διαγωνίστηκαν και μοιράστηκαν μαζί μου την αγωνία τους, και φυσικά τους δικους μου ανθρώπους, την ομάδα μου, που ήταν και οικογένεια μου όλους αυτούς τους μήνες των γυρισμάτων. Και ευχαριστώ και τους τηλεθεατές που μας αγάπησαν! Πολλά φιλια σε όλους!! Φέτος θα απολαύσω ως τηλεθεατής πια το αγαπημένο μου παιχνίδι! Αντίο Voice μου!».