GNTM: Αποκαλύψεις για γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες - «Δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί...»!

Ποιος τα "έβγαλε" στην φόρα;

GNTM: Αποκαλύψεις για γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες - «Δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί...»!

Αποκαλύψεις για γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες έκανε η Ξανθή Τζερεφού για το GNTM. Γιατί δεν τα έδειξαν ποτέ;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το μοντέλο, και αναφέρθηκε στην εμπειρία της. Είπε για το καλό που της έκανε το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως είχαν γίνει περιστατικά μέσα στο σπίτι που δεν τα τράβηξαν οι κάμερες.

«Σίγουρα με ξέρει πολύ περισσότερος κόσμος, με ξέρουν καλύτερα οι πελάτες στις δουλειές, οπότε μπορεί να με κλείσουν χωρίς να περάσω κάστινγκ, όχι ότι δεν περνάω, περνάω. Είχαν γίνει διάφορα πράγματα στο σπίτι του GNTM που δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή κάμερες. Παίκτρια του GNTM ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια!

Υπήρχαν σχόλια, αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ. Εγώ ότι είπα αυτό βγήκε. Αν έχεις έναν κακό χαρακτήρα, αυτός θα βγει. Αν είπες κάτι καλό, αυτό θα βγει, δεν γίνεται να σου κόψουν και να σου ράψουν πράγματα.

Κάποιες θεώρησαν πως το να είσαι λίγο “Σκύλα” θα μετρήσει παραπάνω στο τηλεοπτικό κοινό. Θίχτηκα με την κοπέλα που είπε σε οντισιόν ότι πήρε κιλά και δεν ήθελε να πάει έτσι.

Γιατί να μη μιλήσω με τη Μέγκι; Σε όλα τα κορίτσια θα μιλούσα, είναι φοβερή αγένεια να μη μιλήσεις», είπε η Ξανθή Τζερεφού.

Παντελής Καναράκης: Τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral! Το βίντεο είναι απίθανο!

Ο Παντελής Καναράκης τρολάρει τους κριτές του GNTM και γίνεται viral με το απίθανο βίντεο τους από την οντισιόν του ριάλιτι μόδας.

Είναι ένας ηθοποιός με πολύ χιούμορ και το απέδειξε για ακόμη μια φορά με αυτή την κίνηση του, η οποία κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Στον λογαριασμό του στο Instagram μοιράστηκε ένα βίντεο με τον ίδιο να υποδύεται τη διαγωνιζόμενη και υποψήφια next top model που έχει τατουάζ και διχάζει την επιτροπή.

GNTM 2 spoiler: Αυτές είναι οι παίκτριες που αποχώρησαν από το σπίτι, αλλά επέστρεψαν!