Πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το 4ο παιδάκι του με τον σύντροφο του!

Είναι κορυφαίο όνομα και ζει στιγμές ευτυχίας!

Πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το 4ο παιδάκι του με τον σύντροφο του!

Πασίγνωστος τραγουδιστής περιμένει το 4ο παιδάκι του με τον σύντροφο του μέσω παρένθετης μητέρας και πλέει σε πελάγη ευτυχίας.

Ο ίδιος και στο παρελθόν είχε δηλώσει πολλές φορές ότι θέλει να αποκτήσει πολλά παιδιά και να έχει μια μεγάλη οικογένεια.

Το ζευγάρι έχει ήδη αποκτήσει μια κόρη 8 ετών, αλλά και δίδυμα ηλικίας 11 ετών.

Σε κέντρο αποτοξίνωσης πασίγνωστος τραγουδιστής! Ακύρωσε όλες τις εμφανίσεις του!

Τον ερχομό του τέταρτου παιδιού τους ανακοίνωσαν στην πρόσφατη εμφάνισή τους στο ετήσιο δείπνο της Human Rights Campaign, στην Washinghton, όπου ο τραγουδιστής βραβεύτηκε.

“Σας αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Είστε η δύναμή μου, με εμπνέεται κάθε μέρα και μου δίνεται κίνητρο να συνεχίσω να κάνω αυτό που κάνω. Είστε καταπληκτικοί” είπε στην ομιλία του ο Ricky Martin και την οικογένειά του.

τραγουδιστής 4ο παιδάκι με τον σύντροφο

τραγουδιστής 4ο παιδάκι με τον σύντροφο

Ασύλληπτη τραγωδία! Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή!

Μια ασύλληπτη τραγωδία κάνει το γύρο του διαδικτύου. Πέθανε ο εγγονός κορυφαίου τραγουδιστή και η είδηση προκαλεί θρήνο.

Το βρέφος έφυγε από τη ζωή μόλις δέκα ημέρες μετά την γέννηση του και η οικογένεια του δεν μπορεί να συνέλθει.

Θρήνος: Πέθανε αγαπημένος Youtuber! Ήθελε να αυτοκτονήσει!

«Kai Love /15/19 – 9/25/19: Ο γιος μου Kai έφερε τόση αγάπη και θετικότητα στον κόσμο αυτό. Η ενέργειά του θα υπάρχει για πάντα και οι δέκα μέρες αγάπης μαζί του, θα είναι πάντα ξεχωριστές για εμάς. Ας δοξάσουμε την ζωή και ας δείχνουμε την αγάπη μας όσο είμαστε εδώ. Σας ευχαριστούμε», έγραψε ο γιος του και πατέρας του παιδιού.

Μιλάμε για τον εγγονό του Snoop Dog. Ο 25χρονος γιος του Corde Broadus έχασε το νεογέννητο γιο του δέκα ημέρες αφού ήρθε στη ζωή. Τα αίτια του θανάτου του δεν έχουν γίνει γνωστά.