GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Ελευθερία Καρναβά πήρε το Golden Pass! (Βίντεο)

Τα αποκάλυψε όλα η Βίκυ Καγιά!

GNTM: Αυτός είναι ο λόγος που η Ελευθερία Καρναβά πήρε το Golden Pass! (Βίντεο)

Η Βίκυ Καγιά αποκαλύπτει ότι αυτός είναι ο λόγος που το Golden Pass του GNTM το πήρε η Ελευθερία Καρναβά!

Το πασίγνωστο μοντέλο και κριτής του GNTM βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Κατερίνας Καραβάτου και του Κρατερού Κατσούλη, στο πλατό της Φωλιάς των Κου Κου.

Η Βίκυ Καγιά μεταξύ άλλων μίλησε πρώτη φορά για την πολυσυζητημένη απόφαση των κριτών του GNTM, να δώσουν το Golden Pass στην Ελευθερία Καρναβά. Παίκτρια του GNTM ζευγάρι με γνωστό Έλληνα τραγουδιστή; Όλη η αλήθεια!

Μεταξύ άλλων είπε:

«Δεν είναι θέμα χαράς, είναι ότι δεν καταλαβαίνουν γιατί. Γιατί με γυμνό μάτι, όταν βλέπεις ένα κορίτσι σαν την Ελευθερία, λες… Κι όμως έχει τέτοια φωτογένεια, έχει τέτοιες αποστάσεις παντού στο σώμα, στο πρόσωπο, τα μαλλιά, τα δάχτυλα. Όλα είναι στη σωστή θέση. Μόλις βάζεις αυτό το κορίτσι μπροστά στην κάμερα λες… α στο καλό! Γράφει υπερθέαμα. Ήμασταν ενθουσιασμένοι γιατί είναι ένα πολύ καλό μοντέλο. Βέβαια, είναι τελείως ακατέργαστο μοντέλο, δεν ξέρει, δεν έχει εμπειρία.

Και την πήγαμε βήμα-βήμα κι επειδή είμαστε λίγο πιο μπροστά από εσάς την έχουμε δει σε κόνσεπτ που δεν περιμέναμε κι έχει πάει καταπληκτικά. Όπως πολλές άλλες. Φέτος μπορούμε, ουσιαστικά, και δουλεύουμε με μοντέλα. Έχουμε τρελαθεί».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

GNTM: Αποκαλύψεις για γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες - «Δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί...»!

Αποκαλύψεις για γεγονότα που έγιναν πίσω από τις κάμερες έκανε η Ξανθή Τζερεφού για το GNTM. Γιατί δεν τα έδειξαν ποτέ;

Στην εκπομπή «Ευτυχείτε» μίλησε το μοντέλο, και αναφέρθηκε στην εμπειρία της. Είπε για το καλό που της έκανε το παιχνίδι, ενώ τόνισε πως είχαν γίνει περιστατικά μέσα στο σπίτι που δεν τα τράβηξαν οι κάμερες.

«Σίγουρα με ξέρει πολύ περισσότερος κόσμος, με ξέρουν καλύτερα οι πελάτες στις δουλειές, οπότε μπορεί να με κλείσουν χωρίς να περάσω κάστινγκ, όχι ότι δεν περνάω, περνάω. Είχαν γίνει διάφορα πράγματα στο σπίτι του GNTM που δεν τα έδειξαν ποτέ γιατί δεν υπήρχαν εκείνη τη στιγμή κάμερες.

Υπήρχαν σχόλια, αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ. Εγώ ότι είπα αυτό βγήκε. Αν έχεις έναν κακό χαρακτήρα, αυτός θα βγει. Αν είπες κάτι καλό, αυτό θα βγει, δεν γίνεται να σου κόψουν και να σου ράψουν πράγματα.

Κάποιες θεώρησαν πως το να είσαι λίγο “Σκύλα” θα μετρήσει παραπάνω στο τηλεοπτικό κοινό. Θίχτηκα με την κοπέλα που είπε σε οντισιόν ότι πήρε κιλά και δεν ήθελε να πάει έτσι.

Γιατί να μη μιλήσω με τη Μέγκι; Σε όλα τα κορίτσια θα μιλούσα, είναι φοβερή αγένεια να μη μιλήσεις», είπε η Ξανθή Τζερεφού.