«Έσκασε» τώρα! Κόβεται Τανιμανίδης - Λιάγκας! Όλο το παρασκήνιο!

Τι συμβαίνει;

«Έσκασε» τώρα! Κόβεται Τανιμανίδης - Λιάγκας! Όλο το παρασκήνιο!

«Έσκασε» τώρα μέσα από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου. Κόβεται Σάκης Τανιμανίδης και Γιώργος Λιάγκας. Όλο το παρασκήνιο.

Πολλές είναι οι φήμες που ήθελαν τους παρουσιαστές να σταματάνε από τον ΣΚΑΙ με τα τηλεπαιχνίδια τους και τελικά όπως φαίνεται επιβεβαιώνονται.

Ο λόγος είναι η χαμηλή τηλεθέαση που σημειώνουν τόσο το «Boom», όσο και το «Guess my age». Μάλιστα, τον Γιώργο Λιάγκα είχαν σκεφτεί να τον μεταφέρουν το Σαββατοκύριακο.

Σήμερα, όπως ανέφεραν στο «Ευτυχείτε», Τανιμανίδης - Λιάγκα φέρεται πως κόβονται και την θέση τους πρόκειται να πάρει το «My style rocks» μετά από συζητήσεις με τον Ατζούν.

«Διαμάχη» ΣΚΑΙ - Ατζούν! Το πρόγραμμα που φέρνει ο Τούρκος παραγωγός με το... «ζόρι»!

Μια μικρή «διαμάχη» επικρατεί ανάμεσα στον ΣΚΑΙ και τον Ατζούν. Ο Τούρκος παραγωγός φέρνει στην τηλεόραση με το «ζόρι» πρόγραμμα που σημείωσε επιτυχία.

Συγκεκριμένα, ο Ατζούν Ιλιτζαλί από την αρχή διαφωνούσε να κόψουν το «My style rocks» και να βάλουν στην θέση μου το «Boom» και το «Guess my age», με αποτέλεσμα τώρα που αυτά τα δυο προγράμματα δεν πάνε καλά σε τηλεθέαση να τους προτείνει να το επαναφέρουν στην τηλεόραση.

Τόσο ο Σάκης Τανιμανίδης, όσο και ο Γιώργος Λιάγκας σημειώνουν χαμηλή τηλεθέαση και φήμες κάνουν λόγω για κόψιμο και των δυο τηλεπαιχνιδιών. Μάλιστα, για το γεγονός αυτό είχε τοποθετηθεί δημόσια ο παρουσιαστής στην μεσημεριανή εκπομπή του.

Τώρα σύμφωνα με την εκπομπή «Ευτυχείτε» στον ΣΚΑΙ γίνονται συζητήσεις και σκέφτονται την πρόταση του Ατζούν στο να φέρουν πίσω το «My style rocks».

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Ποια εκπομπή... κόβεται;

Έκτακτο "παράρτημα" για τον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ! Ποια εκπομπή... κόβεται;

Αναβρασμός στα γραφεία του Φαλήρου και θα σας μεταφέρουμε ότι ακριβώς συμβαίνει! Ενώ ο σταθμός σημειώνει μεγάλη επιτυχία στα νούμερα τηλεθέασης και συγκεκριμένα στην μεσημεριανή του ζώνη που έχει απογειωθεί και με το Νίκο Μουτσινά αλλά και με το "Μεσημέρι ΣΚΑΙ" του Γιώργου Λιάγκα, το απογευματινό και μετά κάπου.. μπάζει!

Συγκεκριμένα, έχουν διχάσει τα ποσοστά που σημειώνει ο Γιώργος στο μεσημεριανό με τα ποσοστά που σημειώνει το "Guess my age", το οποίο δεν φαίνεται να είναι τόσο αγαπητό από το τηλεοπτικό κοινό, μάλιστα το απόγευμα της Πέμπτης σημείωσε 10,9% το "Guess" ενώ το μεσημεριανό 14,7%!

ΣΚΑΙ - έκτακτο: Ποια εκπομπή... κόβεται;

Μεσημεριανή ζώνη

ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 17.4
ΣΚΑΙ: Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα 14.7
ΑLPHA: Ο περίεργος και ο πρώτος ματάκιας 7,8
STAR: Αλήθειες με τη Ζήνα 16,0
Open: Μεσημέρι yes 7,2

ΑΝΤ1: Ρουκ Ζουκ 15,4

ΣΚΑΙ: Καλό μεσημεράκι 20,5

Απογευματινή ζώνη
ΑΝΤ1: Γυναίκα χωρίς όνομα 20,6
ALPHA: Πάνω κάτω 12,5
STAR: Elif 13,7
ΣΚΑΙ: Φτερωτός Θεός 12,7

ΑΝΤ1: Still standing 18,6

ΣΚΑΙ: Boom 15,2

ΣΚΑΙ: Guess my age 10,9

Σε πρώτη φάση λοιπόν το κανάλι αποφάσισε να αλλάξει ώρα στο παιχνίδι του Γιώργου κι αν δεν δουν προκοπή με τα νούμερα, το τελευταίο χαρτί τους θα είναι να... κοπεί!