Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε το μαγιό της και καλωσόρισε τον... Οκτώβρη!

Φθινοπωρινή εξόρμηση!

Σίσσυ Χρηστίδου: Φόρεσε το μαγιό της και καλωσόρισε τον... Οκτώβρη!

Η Σίσσυ Χρηστίδου φόρεσε το μαγιό της και έτσι αποφάσισε και καλωσόρισε τον... Οκτώβρη!

Μπορεί να ήρθε ο Οκτώβρης, αλλά οι υψηλές θερμοκρασίες δείχνουν ότι το καλοκαίρι κρατεί ακόμη!

Η όμορφη παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει ακόμη μια εξόρμηση και με το που ολοκλήρωσε την εκπομπή της «Έλα Χαμογέλα» στο Open πήρε το αεροπλάνο και έφυγε για Κρήτη μαζί με τις φίλες της.

Ο λόγος του ταξιδιού της ήταν ο γάμος φιλικού της ζευγαριού, ωστόσο η Σίσσυ θέλησε να μείνει για μερικές μέρες παραπάνω και να απολαύσει το… ρεπό της!

Σίσσυ Χρηστίδου: Η αποκάλυψη που μας άφησε άφωνους - «Κατάπια ένα...»!

Η ίδια απολαμβάνει τις βουτιές στη πισίνα του ξενοδοχείου και πριν από λίγη ώρα δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram, μια φωτογραφία με μαγιό μέσα στην εσωτερική πισίνα… και έτσι θέλησε να καλωσορίσει τον Οκτώβρη!

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Σίσσυ Χρηστίδου: Συγκλονίζει για τον χωρισμό - «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε»!

Συγκλονίζει η Σίσσυ Χρηστίδου για τον χωρισμό που της έχει μείνει στο μυαλό μέχρι και σήμερα. «Νόμιζα ότι ήταν το άλλο μου μισό, αλλά με άφησε», εξομολογήθηκε.

Η παρουσιάστρια στο κανάλι της στο Youtube προχώρησε σε αποκαλύψεις για μια πολύ προσωπική της στιγμή που για αρκετό καιρό την είχε επηρεάσει.

“Χωρίσαμε. Με άφησε και για μένα ήταν το πιο δραματικό πράγμα που έχει χρειαστεί να αντιμετωπίσει. Γιατί σε εκείνη την ηλικία το αντιμετώπιζα πάρα πολύ δραματικά. Σαφώς και μου συνέβησαν στην πορεία της ζωής μου πολύ σοβαρότερα πράγματα αλλά δεν τα αντιμετώπισα τόσο δραματικά όσο εκείνο το χωρισμό. Νόμιζα ότι πραγματικά έχει τελειώσει η ζωή μου, ότι δεν θα ξαναγαπήσω κανέναν άλλο άνθρωπο, δεν θα ξαναερωτευτώ και ότι αυτός ο άνθρωπος ήταν το άλλο μου μισό” εξομολογείται.

Η Σίσσυ Χρηστίδου, αναφέρθηκε στον χωρισμό από το πρώτο της αγόρι, στα 19 της χρόνια, με αφορμή μηνύματα που τις στέλνουν στα social media.

Σίσσυ Χρηστίδου: Ντράπηκε στον αέρα της εκπομπής και ζήτησε συγγνώμη! Τι συνέβη;

Ντράπηκε στον αέρα της εκπομπής η Σίσσυ Χρηστίδου και ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Κωνσταντίνο Βασάλο. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, ο πρώην παίκτης του Survivor και παρουσιαστής, θυμήθηκε ένα περιστατικό που σημειώθηκε πέρσι στο «Έλα χαμογέλα».

Ο Κωνσταντίνος Βασάλος θυμήθηκε ότι είχε τραγουδήσει πέρυσι στην τελευταία εκπομπή του Open και όταν τον είχε ακούσει η Σίσσυ Χρηστίδου, του είπε: «Δε θυμάσαι Σίσσυ τι μου είχες πει; Δεν έχεις αξιοπρέπεια; Σταμάτα!»!

Σίσσυ Χρηστίδου: Μαθήματα αγγλικών στο σπίτι με το γιο της!

Η παρουσιάστρια ντράπηκε και του είπε: «Στον αέρα; Αποκλείεται να ήμουν τόσο σκληρή… Θα είχα πολλά νεύρα! Σου ζητώ συγγνώμη, δεν το εννοούσα»!

Σίσσυ Χρηστίδου εκπομπή ντροπή συγγνώμη