Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και την εγκυμοσύνη - «Έφυγα από το σπίτι και ο Βασίλης...»!

Οι άγνωστες πτυχές της ζωής της!

Ελένη Ράντου: Η εξομολόγηση για την κατάθλιψη και την εγκυμοσύνη - «Έφυγα από το σπίτι και ο Βασίλης...»!

Μια εξομολόγηση έκανε για την κατάθλιψη και την εγκυμοσύνη της, η Ελένη Ράντου. «Έφυγα από το σπίτι και ο Βασίλης έπαθε σοκ», είπε.

Η ηθοποιός, κάθισε στον καναπέ της Ελεονώρας Μελέτη και αποκάλυψε άγνωστες πτυχές του εαυτού της. Άνοιξε την καρδιά της και μεταξύ άλλων μίλησε για την κατάθλιψη που είχε περάσει, αλλά και για την περίοδο που πέρασε κρίση ο γάμος της.

«Ο Βασίλης παιδεύεται πολλά χρόνια με την κατάθλιψη! Από τότε που τον γνώρισα, νομίζω είναι καλύτερα τώρα. Όταν τον γνώρισα φλέρταρε και με ποιο σκοτεινές σκέψεις. Ήθελε να του τηλεφωνώ ανά τέταρτο μην τυχόν έχω πάθει κάτι! ‘όταν δεν με έβρισκε έπαιρνε όλα τα νοσοκομεία για να δει αν είμαι καλά.

Στα 40 μου άρχισα να νιώθω ότι έχω και κατάθλιψη! Έπαθα το μεγαλύτερο σοκ! Άρχισαν πολύ σκοτεινές σκέψεις, κρίσεις πανικού, άρχισε μια περίεργη σύγκρουση μέσα μου.

Στην εγκυμοσύνη μου έφυγα από το σπίτι και είπα στον Βασίλη ότι δεν είναι άξιος να μεγαλώσει το παιδί μας! Του είπα εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν! Έπαθε σοκ! Πήγα να μείνω σε ένα ξενοδοχείο για ένα μήνα, δεν έβγαινα από το δωμάτιο!

Δεν έκανα δεύτερο παιδί γιατί ένιωθα ότι θα “απατήσω” την κόρη μου. Ο Βασίλης ήθελε πάρα πολύ! Ήθελα να υιοθετήσω παιδί, αλλά με σταμάτησε η κόρη μου.»

Ελένη Ράντου: Η σπαρακτική εξομολόγηση για τον Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία - «Φοβάμαι τον θάνατο»!

Μια σπαρακτική εξομολόγηση για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα μετά την κηδεία του έκανε η Ελένη Ράντου. «Φοβάμαι τον θάνατο», είπε.

Η ηθοποιός, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, «Μεσάνυχτα» και άνοιξε την καρδιά της στην παρουσιάστρια.

«Δεν μπορώ να πιστέψω ότι ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας έφυγε από τη ζωή! Ήμασταν φίλοι, παίζαμε τάβλι, ήταν εξαιρετικός ταβλαδόρος! Θέλω να είμαι πάντα χρήσιμη και αναγκαία στους άλλους! Σε ανθρώπους που χάνω εν ζωή έχω πολύ εγωισμό.

Φοβάμαι τον θάνατο, το να μην είναι η κόρη μου ευτυχισμένη και το να γεράσω άσχημα», είπε μεταξύ άλλων η Ελένη Ράντου.

Ελένη Ράντου: Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της! «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Προκαλούν σοκ οι αποκαλύψεις της Ελένης Ράντου, η οποία μεταξύ άλλων είπε χαρακτηριστικά: «Είπα στον Βασίλη δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας»!

Η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε για πρώτη φορά τις δυσκολίες στη σχέση της με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου.

Η Ελένη Ράντου σε μία εκ βαθέων εξομολόγηση στην πρεμιέρα της Ελεονώρας Μελέτη στην εκπομπή «Μεσάνυχτα», που θα προβληθεί απόψε στις 23:45 στον Alpha, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως όταν ήταν έγκυος έφυγε από το σπίτι τους.

Ελένη Ράντου: Έτσι έχασε 10 κιλά μέσα σε έξι μήνες!

Η Ελένη Ράντου είπε χαρακτηριστικά:

«Όταν ήμουν έγκυος σηκώθηκα και έφυγα από το σπίτι… Έφτιαξα βαλίτσα και του λέω του Βασίλη: ''Δεν είσαι άξιος να μεγαλώσεις το παιδί μας'', φτιάχνω βαλίτσα και ο άνθρωπος τρελάθηκε». Και υπογράμμισε: «Το καλό είναι ότι δεν προσπάθησε να με κρατήσει… Είχα θυμώσει γιατί ένας συνεργάτης του τότε μου είχε πει έλα στη Ρόδο να γεννήσεις που θα είναι για συναυλία ο Βασίλης… Εγώ το έπαιζα άνετη στην εγκυμοσύνη μου, αλλά η ψυχή μου έτρεμε… Όταν λοιπόν άκουσα αυτό, είπα:εδώ οι δρόμοι μας χωρίζουν. Αν μου λες να έρθω να γεννήσω εκεί, εγώ φεύγω… έπαθε σοκ, αλλά με άφησε να φύγω».

Πηγή: protothema.gr