Κατερίνα Παπουτσάκη: Η "μαγευτική" εμφάνιση 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου της! Που την "τσακώσαμε";

Ήταν κούκλα! Το φόρεμα της το λατρέψαμε!

Κατερίνα Παπουτσάκη: Η

Με "μαγευτική" εμφάνιση 6 μήνες μετά την γέννηση του γιου της, "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός την Κατερίνα Παπουτσάκη στο κέντρο της Αθήνας.

Η ηθοποιός είχε προορισμό το θέατρο Παλλάς, όπου πραγματοποιήθηκε η συνέντευξη τύπου για την θεατρική παράσταση «Ωνάσης - τα θέλω όλα».

Μάλιστα, ο φωτογραφικός απαθανάτισε και την Δήμητρα Ματσούκα, με την οποία συμπρωταγωνιστούν στην παράσταση, σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, επέλεξε να φορέσει ένα φλοράλ φθινοπωρινό φόρεμα, το οποίο συνδύασε με μαύρα ψηλέ πέδιλα. Μετά από τον ερχομό και του δεύτερου παιδιού της στις αρχές Μαρτίου, φαίνεται πιο ανανεωμένη από ποτέ.

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη εμφάνιση

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη "άνοιξε" το σπίτι της και είδαμε το παιδικό δωμάτιο του γιου της, Μάξιμου!

Πώς είναι διακοσμημένο;

Η Κατερίνα Παπουτσάκη περνάει υπέροχες στιγμές στο σπίτι με τα παιδιά της και μας έδειξε το παιδικό δωμάτιο του Μάξιμου.

Η ηθοποιός "ανέβασε" τη φωτογραφία στο instagram, γράφοντας: «Το παιδικό κρεβάτι του Μάξιμου. Το διαλέξαμε γιατί έχει φτιαχτεί από φυσικά υλικά που αντέχουν στον χρόνο και γιατί ήταν πραγματικά μεγάλο. Δεν φανταζόμασταν όμως ότι θα ήταν τόσο μεγάλο που θα χωρούσε άπειρες αγκαλιές, πολλούς δράκους, ξωτικά και πριγκίπισσες, και αμέτρητα “Σ ’αγαπώ μαμά”».

Κατερίνα Παπουτσάκη: Έτσι έχασε τα κιλά της εγκυμοσύνης και διατηρεί άψογη σιλουέτα!

Δείτε την

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Λιώσαμε" με τις φωτογραφίες της για την επέτειο γάμου!

Η Κατερίνα Παπουτσάκη γιορτάζει 7 χρόνια γάμου με τον Παναγιώτη Πιλαφά και "λιώσαμε" με τις φωτογραφίες που ανέβασε στο instagram!

Η ηθοποιός είναι φουλ ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του συζύγου της!

Την αγάπη της για τον σύζυγό της με τον οποίο συμπληρώνει 7 χρόνια γάμου θέλησε να μοιραστεί δημοσίως η Κατερίνα Παπουτσάκη!

Η όμορφη ηθοποιός ανέβασε στο instagram στιγμές με τον Παναγιώτη Πιλαφά, γράφοντας: «Χρόνια μας πολλά και καλα!7 χρόνια γάμου!!2 υπέροχα παιδιά! 1 αγάπη που ολοένα και δυναμώνει ▪2012-2019 ▪ Σε λατρεύω Παναγιώτη μου. Σε ευχαριστώ».

Δείτε τις φωτογραφίες

Φιλιά Παπουτσάκη

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της!

Αυτή είναι η πιο τρυφερή φωτογραφία της Κατερίνας Παπουτσάκη με τον σύζυγό της, η οποία αποδεικνύει και πόσο ερωτευμένο είναι το ζευγάρι μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας.

Το ζευγάρι που πρόσφατα μεγάλωσε κατά ένας μέλος την οικογένεια του, με τον ερχομό του δεύτερου παιδιού τους δεν θα μπορούσαν να είναι πιο ευτυχισμένοι.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια πολύ τρυφερή στιγμή με τον Παναγιώτη Πιλαφά, που είναι ο άνδρας της ζωής της. Το ζευγάρι πόζαρε ανταλλάσσοντας ένα τρυφερό φιλί.

Η Κατερίνα Παπουτσάκη, διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στην προσωπική της ζωή, αφού σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να επιστρέψει στο θέατρο.

Κατερίνα Παπουτσάκη: Αυτή είναι πιο τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγό της!