Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει ο γιατρός του! «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Ραγίζει καρδιές η αποκάλυψη!

Μίκαελ Σουμάχερ: Συγκλονίζει ο γιατρός του! «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Συγκλονίζει ο γιατρός του Μίκαελ Σουμάχερ, ο οποίος αποκαλύπτει μέσα από το νοσοκομείο: «Δεν μπορώ να κάνω θαύματα»!

Σχεδόν έξι χρόνια έχουν περάσει από το ατύχημα του πρώην παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula 1 Μίκαελ Σουμάχερ στις Άλπεις.

Από τότε, οι πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας του βγαίνουν με το σταγονόμετρο. Τα τελευταία νέα, πάντως, κάνουν λόγο για διακομιδή του στο Παρίσι για σειρά κυτταροθεραπειών.

Μίκαελ Σουμάχερ:Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Η νέα, μυστική θεραπεία!

Στο μεταξύ, ο γιατρός ο οποίος χειρούργησε τον πρώην παγκόσμιο πρωταθλητή της Formula 1, στο Παρίσι, «έσπασε τη σιωπή του».

Σε συνέντευξη του στην ιταλική εφημερίδα «La Repubblica», o 69χρονος τόνισε μεταξύ άλλων πως «δεν κάνω θαύματα. Με την ομάδα μας δεν κάνουμε κανένα πείραμα».

Ο Menasche δήλωσε πως η τεχνική της μετάγγισης καρδιακών κυττάρων ολοκλήρωσε την δοκιμαστική της φάση πριν από δύο χρόνια: «Υπήρξε μια έκρηξη προσοχής στο τμήμα μας, αλλά η κατάσταση έχει ήδη ηρεμήσει» εξήγησε ο γιατρός.

Ο γιατρός τόνισε σχετικά με την τεχνική των βλαστικών κυττάρων ότι «έχει σημειωθεί μεγάλη πρόοδος τα τελευταία 20 χρόνια, αλλά η αλήθεια είναι ότι ακόμη γνωρίζουμε ελάχιστα».

Μίκαελ Σουμάχερ: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Η νέα αποκάλυψη που συγκινεί!

Ραγδαίες εξελίξεις έχουν σημειωθεί με την υγεία του Μίκαελ Σουμάχερ και μια νέα αποκάλυψη συγκινεί!

Ο ίδιος, βρίσκεται στον μακρύ και δύσκολο δρόμο της ανάρρωσης μετά τον σοβαρό τραυματισμό του το 2003 κάνοντας σκι στις γαλλικές Άλπεις. Ο πρώην άσος της Formula 1, Μίκαελ Σουμάχερ (Michael Schumacher) βλέπει αγώνες F1 στην τηλεόραση όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της Daily Mail, ο πρώην επικεφαλής της Ferrari, Jean Todt, ο οποίος τον επισκέπτεται συχνά στην Ελβετία.


Η κατάσταση της υγείας του 50χρονου πρωταθλητή είναι στάσιμη, και αν και είχε αναφερθεί ότι περπατάει, η γυναίκα του υποστήριξε πρόσφατα σε δικαστήριο ότι ο ίδιος δεν κάνει βήμα!

Ευχάριστα νέα για την οικογένεια του Σουμάχερ!

Την Πρωτοχρονιά, ο Μίκαελ Σουμάχερ άφησε για πρώτη φορά το σπίτι του στην Ελβετία, όπου βρίσκεται μόνιμα κι αναρρώνει. Ενώ αρχικά είχε διαψευσθεί ότι ο Σουμάχερ με το νοσηλευτικό προσωπικό θα μετακομίσουν μόνιμα στη Μαγιόρκα, ο «Σούμι», όπως είναι το προσωνύμιό του, βρίσκεται ήδη στην Ισπανία και διαμένει στη βίλα των 26 εκατομμυρίων λιρών όπου μαζί του πάντα βρίσκεται μια ομάδα γιατρών που επιβλέπει την ανάρρωσή του.

«Ο ήρωας της Φόρμουλα 1 ταξίδεψε με την οικογένειά του στον ήλιο - ένα ακόμα βήμα μπροστά προς την ανάρρωση», αναφέρουν διεθνή μέσα ενημέρωσης. Τον Φεβρουάριο γιόρτασε τα 50α του γενέθλια και η σύζυγός του Κορίνα δήλωσε: «Ο Μίκαελ είναι αγωνιστής και δεν θα τα παρατήσει».