Σοκαριστική αποκάλυψη! Αυτή είναι η influencer που το σπίτι της ήταν γεμάτο κόπρανα και σκουπίδια!

Μέχρι και ειδική αρνήθηκαν να το καθαρίσουν!

Σοκαριστική αποκάλυψη! Αυτή είναι η influencer που το σπίτι της ήταν γεμάτο κόπρανα και σκουπίδια!

Σοκαριστική είναι η αποκάλυψη για την influencer που το σπίτι της ήταν γεμάτο κόπρανα σκύλων, σκουπίδια, μουχλιασμένα ποτήρια και πιάτα.

Με 1,1 εκατομμύριο ακόλουθους στο αντίστοιχο κινεζικό Instagram, η Λίζα Λι ήταν μια διασημότητα. Και εξακολουθεί να είναι, αλλά για λάθος λόγους, καθώς η σπιτονοικοκυρά της τα «πήρε στο κρανίο» επειδή της καθυστερούσε τα νοίκια και αποφάσισε να αποκαλύψει στο Internet ότι η Λίζα δεν είναι αυτή που δείχνει.

Ενώ στα social media παρουσίαζε μια χλιδάτη ζωή γεμάτη από ανέσεις, η πραγματικότητα ήταν τελείως διαφορετική. Όπως φαίνεται και στο βίντεο της κινεζικής ιστοσελίδας Pear, η Λίζα Λι ζούσε σε ένα διαμέρισμα γεμάτο σκουπίδια, μούχλα και περιττώματα σκύλου. Οι 1,1 εκατομμύριο ακόλουθοι της influencer σοκαρίστηκαν από τις εικόνες της ντροπής. Αυτή είναι η γνωστή beauty blogger που βρέθηκε αποκεφαλισμένη!

influencer

Η Λίζα Λι είναι γνωστή στην Κίνα για τα ταξίδια της, τα πάρτι και τα εκλεκτά εστιατόρια που διαλέγει να αναδείξει στους ακολούθους της. Ο λόγος που η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος στο οποίο ζει η Λι αποφάσισε να την εκθέσει με αυτόν τον τρόπο, ήταν επειδή η Λι δεν απαντούσε στις κλήσεις της ενώ της χρωστούσε πολλά ενοίκια. Έτσι, αποφάσισε να τη δώσει ένα μάθημα.

Σύμφωνα με τη σπιτoνοικοκυρά, ακόμα και επαγγελματίες καθαριστές είχαν αρνηθεί να καθαρίσουν το διαμέρισμα.

Μετά τη δημοσιοποίηση του βίντεο η Λι ζήτησε συγγνώμη από την ιδιοκτήτρια και πρόσθεσε πως είναι εντελώς δική της ευθύνη που το σπίτι βρίσκεται σε αυτή την κατάσταση. Όπως είπε η ίδια σε τοπική εφημερίδα, είχε πολύ αυστηρό χρονοδιάγραμμα να τηρήσει που δεν της επέτρεψε να βρει χρόνο για την καθαριότητα του σπιτιού…

Πάνω από 50.000 χρήστες έχουν σχολιάσει και κατακρίνει την Λι για την υγιεινή της και την έχουν αποκαλέσει «ψεύτικη» και «υποκρίτρια». Η ίδια έχει σβήσει από τότε μια σειρά από προηγούμενες αναρτήσεις.

Παγκόσμια κατακραυγή! Influencers ποζάρουν γυμνές στην απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ!

Παγκόσμια κατακραυγή κατά των influencers που ποζάρουν γυμνές στην απαγορευμένη ζώνη του Τσερνόμπιλ!

Πρόκειται για τη νέα μόδα του Instagram που έχει ξεσηκώσει εντάσεις!

Από τη μία το impact της σειράς «Chernobyl» του ΗΒΟ και από την άλλη τα social media έβαλαν ξανά την Ουκρανία στον παγκόσμιο τουριστικό χάρτη.

Ωστόσο με εκδηλώσεις και συμπεριφορές που έχουν ήδη θεωρηθεί ανάρμοστες, προκαλώντας κατακραυγή.

Για ποιον λόγο; Επειδή στον τόπο που το πυρηνικό δυστύχημα τον Απρίλιο του 1986 μετέτρεψε την πόλη σε απέραντο νεκροταφείο, με σχεδόν 4.000 νεκρούς και 100.000 ανθρώπους να αναγκάζονται να εγκαταλείψουν άρον – άρον τις εστίες τους για να σωθούν, κάποιοι τις θεωρούν κομμάτι του σκοτεινού τουρισμού τους, όπου τους επιτρέπεται να φωτογραφίζονται γυμνοί για να κερδίζουν likes.

Περιπτώσεις συγκεκριμένων influencers απασχολούν εδώ και μερικές μέρες τα ΜΜΕ σε παγκόσμια κλίμακα για την έλλειψη ντροπής, συναίσθησης και σεβασμού του τόπου που έγινε ο τάφος χιλιάδων.

Κάποιες από τις συγκεκριμένες «πρωταγωνίστριες» του Instagram δεν δίστασαν να βγάλουν την στολή προστασίας από τη ραδιενέργεια και να ποζάρουν με τα εσώρουχά τους σε σημεία που στοίχειωσαν μετά τη χειρότερη πυρηνική καταστροφή που γνώρισε ποτέ ο πλανήτης…

influencer

Influencer

Τα διεθνή ΜΜΕ καταδικάζουν αυτού του είδους την ασεβή μόδα και σχεδόν απαιτούν από τους influencers περισσότερο σεβασμό και διακριτικότητα στις εκδηλώσεις τους στα κοινωνικά δίκτυα, κατά τη διάρκεια των τουριστικών περιηγήσεων τους στην Ουκρανία και στην πόλη Τσερνόμπιλ, ειδικώς…