Ναταλία Γερμανού: Ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό με μάσκα ομορφιάς!

Μας δείχνει μια διαφορετική πλευρά της!

Ναταλία Γερμανού: Ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό με μάσκα ομορφιάς!

Η Ναταλία Γερμανού έδειξε για ακόμη μια φορά πόσο ακομπλεξάριστη είναι, αφού πόζαρε στον φωτογραφικό φακό με μάσκα ομορφιάς!

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι πολύ ενεργή στα social media της και μοιράζεται σχεδόν καθημερινά στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Η Ναταλία Γερμανού είναι μία γυναίκα με χιούμορ και αυτοπεποίθηση, η απόλυτη συνταγή για μια επιτυχημένη γυναίκα.

Ναταλία Γερμανού: Ο άντρας που έρχεται για να αλλάξει την εκπομπή της! «Πυρετός» στον Alpha tv!

Έτσι αυτήν την φορά πόζαρε ακομπλεκάριστη στον φωτογραφικό φακό με μία μάσκα ομορφιάς και την δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram μέσα από ένα Instastory.

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ναταλία Γερμανού: Ακομπλεξάριστη πόζαρε στον φακό με μάσκα ομορφιάς!

Ναταλία Γερμανού: Την «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τον σύντροφό της! Τα «καυτά» φιλιά...

Χαμός έγινε με τη Ναταλία Γερμανού, την οποία «έπιασαν» οι φωτογράφοι με τον σύντροφό της! Τα «καυτά» φιλιά και η μεγάλη παρεξήγηση!

Μάλιστα το εν λόγω περιστατικό αποκάλυψε η ίδια στην εκπομπή της!

Τατιάνα Στεφανίδου VS Ναταλία Γερμανού! Ποια τα "σάρωσε" όλα στην τηλεθέαση 22/9;

Συγκεκριμένα στον αέρα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», η παρουσιάστρια ανέφερε: «Ήταν πολλά χρόνια πριν και ήταν του χώρου… Ήμασταν στην Κύπρο και μας είχαν πετύχει παπαράτσι να φιλιόμαστε και έγινε μεγάλη φασαρία. Του άρπαξε τη μηχανή… Έφταιγα εγώ, έφταιγε και εκείνος… μόνο ο φωτογράφος δεν έφταιγε»!!

Ναταλία Γερμανού: Το είπε και τους άφησε "κάγκελο"! Αυτό είναι το άθλιο μπότοξ που έκανε - «Δεν κουνιόταν τίποτα»!

Το είπε και τους άφησε όλους "κάγκελο" η Βίκυ Καγιά. Αυτό είναι το άθλιο μπότοξ που έκανε στο πρόσωπο της. «Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα».

Με αφορμή τις πλαστικές επεμβάσεις που έκανε η Αλιόνα στο Greece’s Next Top Model, η παρουσιάστρια δεν δίστασε να κάνει μια δική της αποκάλυψη.

Συγκεκριμένα είπε: «Πέρυσι έκανα ένα άθλιο μπότοξ και δεν μπορούσα να κουνήσω τίποτα στη μούρη μου… Δεν κουνιόταν πραγματικά τίποτα. Αν είσαι τόσο μικρή σαν την κοπέλα στο GNTM δεν χρειάζεται πραγματικά να κάνεις τίποτα», και μας άφησε άφωνους , αφού δεν περιμέναμε να το πει.

Ναταλία Γερμανού μπότοξ πλαστικές

Ναταλία Γερμανού: Φώναζε «τρελαμένη» στον αέρα της εκπομπής της! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Τι συνέβη με την Ναταλία Γερμανού και φώναζε «τρελαμένη» στον αέρα της εκπομπής της;

Η όμορφη παρουσιάστρια έμεινε άφωνη στην σημερινή εκπομπή της «Καλύτερα δεν γίνεται», στον AlphaTv.

Μαζί με την ομάδα της σχολίαζαν θέματα της επικαιρότητας όπως κάθε φορά μέχρι την στιγμή που θα έκαναν ζωντανή σύνδεση με μια συνεργάτιδά τους.

Τότε, μια έκπληξη περίμενε την Ναταλία Γερμανου και την υπόλοιπη ομάδα της!

Συγκεκριμένα, αφού εκφώνησε την δημοσιογράφο Δήμητρα Μουγκοπέτρου στις οθόνες της εμφανίστηκε ο περσινός της συνεργάτης, Χάρης Γιακουμάτος.

Η Ναταλία Γερμανού φώναζε από την χαρά της και είπε χαρακτηριστικά:

«Χάρη, Σαγαπάμε βρε Χαζούλη. Είσαι το καλύτερο παιδί του πλανήτη αυτού και των γειτονικών πλανητών. Θα το πω αυτό. Ήταν πολύ ωραία η έκπληξη αυτή που μας έκανες με την συνένοχή φαντάζομαι της αρχισυνταξίας».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ναταλία Γερμανού: Σε πελάγη ευτυχίας! "Έσκασαν" τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα της...

Σε πελάγη ευτυχίας η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού! "Έσκασαν" τα ευχάριστα μετά την πρεμιέρα της...

Το μεσημέρι του Σαββάτου 21/9 είπε το πρώτο καλησπέρα στο κοινό η λαμπερή παρουσιάστρια του ALPHA για την φετινή σεζόν και όπως φαίνεται την περίμεναν πως και πως αφού τα μηχανάκια της ABG την πήραν την φωτιά τους!

Η Ναταλία κατάφερε να κρατήσει το κοινό της με αμείωτο το ενδιαφέρον αφού έκανε σύνολο 17,4 με συγκλονιστικά τέταρτα:

Βάσω Λασκαράκη: Η δημόσια αποκάλυψη στην Γερμανού για το παιδί με τον Λευτέρη Σουλτάτο! (Βίντεο)

24

22,1

20,4

18,7

17,9

15,9

13,8

19

13,4

13,7

12,6

Αποκλειστικό: "Σφαγή" μεταξύ Ναταλίας Γερμανού και Τατιάνας Στεφανίδου! Τι συμβαίνει;

Η "σφαγή" μεταξύ της Ναταλίας Γερμανού και της Τατιάνας Στεφανίδου είναι πολύ κοντά και μέσα από ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ του Youweekly.gr θα σας μεταφέρω τι ακριβώς συμβαίνει...

Οι δυο αυτές κυρίες της ελληνικής τηλεόρασης είναι τα δυνατά χαρτιά των τηλεοπτικών σταθμών Alpha και ΣΚΑΙ αντιστοίχως και έχουν πίσω τους και οι δυο χρόνια επιτυχημένης πορείας. Όπως είναι ήδη γνωστό η Ναταλία θα συνεχίσει στην ζώνη του Σαββατοκύριακου με την εκπομπή "Καλύτερα δεν γίνεται" ενώ η Τατιάνα, όπως πρώτη σας είχα αποκαλύψει μέσα από ρεπορτάζ, θα μεταφερθεί από το καθημερινό πρόγραμμα στο πρόγραμμα του Σαββατοκύριακου.

Για πρώτη φορά, ίσως, θα έχουμε μια "μάχη" μεγατόνων στους τηλεοπτικούς μας δέκτες καθώς οι δυο αυτές κυρίες θα βρεθούν απέναντι τουλάχιστον για μία ώρα και σίγουρα θα βάλει η κάθε μία τα δυνατά της για να κερδίσει την κορυφή όσον αφορά τα νούμερα τηλεθέασης.

Ναταλία Γερμανού: Πότε ξεκινάει η εκπομπή της στον ALPHA TV; Το trailer-πάρτι! (Βίντεο)

Αποκλειστικό:

Τατιάνα Στεφανίδου: Ετοιμάζεται πυρετωδώς για την εκπομπή της! Οι backstage φωτογραφίες!

Μια τηλεοπτική "σφαγή", λοιπόν, που σίγουρα θα απασχολήσει τη νέα σεζόν που βρίσκεται προ των πυλών... Για να δούμε... ποια θα καταφέρει να επικρατήσει; Το μόνο σίγουρο είναι πως αξίζει να τις δείτε και τις δυο...