Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Το γνώριζαν ελάχιστοι!

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Η Έλλη Τρίγγου, γνωστή ως τηλεοπτική «Ασημίνα», από τη νέα σειρά «Άγριες Μέλλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό και το γνώριζαν ελάχιστοι!

Η γνωστή ηθοποιός κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και ξέρουμε ελάχιστα πράγματα για εκείνη.

Η Έλλη Τρίγγου υπήρξε στο παρελθόν ζευγάρι για 4 χρόνια με τον θεατρικό ηθοποιό, Αργύρη Πανταζάρα. Οι δυο τους ωστόσο χώρισαν.

Οι δυο τους είχαν κρατήσει την σχέση τους μακριά από τη δημοσιότητα, αλλά όταν έγινε γνωστή εκείνος βρήκε την ευκαιρία να της κάνει ένα ξεχωριστό «δώρο».

Συγκεκριμένα όταν ο Αργύρης Πανταζάρα απέσπασε το Βραβείο Χορν το 2016 για την παράσταση «ΑΩ» και τις ερμηνείες τόσο στον «Βασιλιά Ληρ» όσο και στον «Ρήσο», δήλωσε ότι το αφιερώνει στον Λευτέρη Βογιατζή και στην Έλλη Τρίγγου.

Είχε πει τότε χαρακτηριστικά:

«Ο πρώτος είναι ένας άνθρωπος που αυτή τη στιγμή λείπει σε όλους μας ο Λευτέρης Βογιατζής, γιατί μέσα στα μάτια του, είδα ότι ο κόσμος μπορεί ν’ αλλάξει. Και ο δεύτερος είναι η σύντροφος μου η Έλλη, γιατί μέσα στα δικά της μάτια είδα ότι χωρίς την αγάπη και τον έρωτα ο κόσμος δεν μπορεί ν’ αλλάξει».

Δείτε σχετικές φωτογραφίες:

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Έλλη Τρίγγου: Η «Ασημίνα» από τις «Άγριες Μέλισσες» ήταν ζευγάρι με γνωστό Έλληνα ηθοποιό!

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε! Μετά από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο!

Μόλις «έσκασε» ο χωρισμός που περιμέναμε όλοι μετά τις φήμες που είχαν ξεσπάσει. Έπειτα, από καθημερινούς τσακωμούς είπαν να το τελειώσουν για λίγο.

Συγκεκριμένα, πριν από μερικές εβδομάδες τα ξένα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης είχαν πάρει «φωτιά» με μια φωτογραφία που πυροδότησε τις φήμες πως το ζευγάρι έχει χωρίσει.

Ωστόσο, η ίδια η τηλεπερσόνα το είχε διαψεύσει με μια κοινή τους φωτογραφία στα social media.

Μπορεί βέβαια να το διέψευσε, αλλά όπως λένε "όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά". Πριν από λίγες ώρες το E!news, αποκάλυψε πως η Κάιλι Τζενερ και ο Τραβις Σκοτ, μπορεί να μην έχουν χωρίσει οριστικά, ωστόσο, αποφάσισαν να πάρουν λίγο χρόνο χωριστά.

«Δεν είναι οριστικός χωρισμός. Τσακωνόντουσαν πάλι, ωστόσο, έχουν βρεθεί μέσα σε αυτόν τον μήνα», υποστηρίζει πηγή.

Ζευγάρι χωρισμός

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού; Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες!

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού; Η φωτογραφία που ξεσήκωσε τις φήμες περί ρήξης ανάμεσα τους και ανησυχία στους θαυμαστές τους.

Είναι από τα πιο πολυσυζητημένα ζευγάρια της showbiz, αφού έκαναν την κόρη τους σε πολύ μικρή ηλικία, κάτι που έφερε αντιδράσεις από πολλούς.

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε στον λογαριασμό της η celebrity έκανε τους πάντες να αναρωτιούνται αν χωρίζουν. Συγκεκριμένα πόζαρε στην ντουλάπα της και όλοι παρατήρησαν πως στο πίσω ράφι που υπήρξε η φωτογραφία τους, είχε εξαφανιστεί.

Γνωστό ζευγάρι της Ελληνικής showbiz διαψεύδει τις φήμες χωρισμού - «Δεν έχει υπάρξει ποτέ...»!

Ωστόσο, η ίδια η Kylie Jenner διέψευσε τα όσα ακούστηκαν με μια φωτογραφία της με τον Travis Scott.

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού

Κρίση στην σχέση πασίγνωστου ζευγαριού

undefined