X-Factor: Εντυπωσιακή και λαμπερή πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή! (Βίντεο)

Με αέρα πρωταγωνίστριας!

X-Factor: Εντυπωσιακή και λαμπερή πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή! (Βίντεο)

Πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή το αποψινό επεισόδιο του X-Factor, στην οποία κατάφερε για άλλη μια φορά να είναι εντυπωσιακή και λαμπερή!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε η ώρα να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει και στον ρόλο της παρουσιάστριας ενός μουσικού διαγωνισμού!

Το αποψινό επεισόδιο του μουσικού διαγωνισμού του Open είναι πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή, αφού στα προηγούμενα επεισόδιο δεν την είχαμε δει.

Η εμφάνισή της ήταν λαμπερή, σ3ξι και είχε τον αέρα της πρωταγωνίστριας! Αφού καταχειροκροτήθηκε από το κοινό με το που ανέβηκε στη σκηνή, καλωσόρισε τους κριτές και έκαναν μια μικρή συζήτηση!

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δέσποινα Βανδή: Δημοσίευσε το πρώτο trailer με πλάνα της! «Να μαι κι εγώ...»! (Βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή δημοσίευσε το πρώτο trailer του X-Factor με πλάνα της και σχολίασε χαρακτηριστικά «Να μαι κι εγώ...»!

Οι auditions και το bootcamp του X-Factor ολοκληρώθηκαν και από την ερχόμενη Πέμπτη το βράδυ, ξεκινάει η φάση των chair challenge.

Έτσι λοιπόν, η Δέσποινα Βανδή ανεβαίνει στην σκηνή και αναλαμβάνει τα ηνία τη παρουσίασης.

Δέσποινα Βανδή: Μας αποκάλυψε για πρώτη φορά το πλατό του X-factor!

Η γνωστή τραγουδίστρια δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το επίσημο trailer του μουσικού διαγωνισμού και έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αυτό ήταν μόνο η αρχή, η πραγματική μάχη αρχίζει τώρα. Καλώς ήρθατε στο μεγαλύτερο talent show του πλανήτη. Καλώς ήρθατε στο X-Factor».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δέσποινα Βανδή: Είπε το "αντίο" με την πιο αγαπημένη της σκηνή! (Βίντεο)

Η Δέσποινα Βανδή είπε το "αντίο" με την πιο αγαπημένη της σκηνή, καθώς σε λίγες μέρες ρίχνει αυλαία «Το δικό μας σινεμά»!

Η Δέσποινα Βανδή με ένα βίντεο που μοιράστηκε στο instagram, αποκάλυψε τη σκηνή που ξεχώρισε και ανυπομονούσε να παίζει κάθε βράδυ.

«Διαβάζοντας την πρώτη φορά το έργο των Ρεππα-Παπαθανασιου ξεχώρισα αμέσως αυτήν τη σκηνή! Δυο γυναίκες που μέσα από την τέχνη τους ομολογούν τη δική τους ερήμωση, η καθεμία μέσα από το δικό της κόσμο!

Λαχταρούσα να ξεκινήσουμε για να παίξω αυτήν τη σκηνή! Ύστερα βέβαια δημιουργήθηκαν κι άλλες πολλές! Καθώς η συνύπαρξη μου πάνω σε μια τέτοια σκηνή με κορυφαίους ηθοποιούς και σε ένα υπέροχο κείμενο με τραγούδια να απογειώνουν το συναίσθημα με έκανε να ανυπομονώ μετά το τέλος της παράστασης, πότε θα ξημερώσει η επόμενη μέρα να βρεθώ ξανά στη σκηνή ανάμεσα τους!

Τέλος του μήνα πέφτει η αυλαία του Δικού μας σινεμά και θέλω πραγματικά να τους ευχαριστήσω όλους για αυτήν τη μοναδική εμπειρία που έζησα κοντά τους και για το πόσο όμορφα πέρασα μαζί τους!
Χαλάλι το καλοκαίρι του 2019!», αναφέρει στο μήνυμα της.

Δείτε το βίντεο: