X-Factor: Έκανε το ακατόρθωτο ο Γιώργος Θεοφάνους! «Πάντρεψε» δύο συγκροτήματα! (Βίντεο)

Έμεινε άφωνη η Βανδή!

X-Factor: Έκανε το ακατόρθωτο ο Γιώργος Θεοφάνους! «Πάντρεψε» δύο συγκροτήματα! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Θεοφάνους στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor έκανε το ακατόρθωτο! «Πάντρεψε» δύο συγκροτήματα και τα έκανε ένα!

Το group «Appartia» επέλεξε να ερμηνεύσει τα τραγούδια «Passenger» και «Fever» των Iggy Pop και Peggy Lee, σε μουσική και στίχους των Ricky Gardiner, Iggy Pop, Eddie Cooley, John Davenport, για τη διαδικασία του Chair Challenge.

Το συγκρότημα «Appartia» κάθε φορά που ανεβαίνουν στην πίστα κάνουν πανικό και ξεσηκώνουν τους πάντες!

Αυτήν την φορά οι κριτές φάνηκε να μην ενθουσιάστηκαν με την εμφάνιση τους, αλλά ο Γιώργος Θεοφάνους εμπιστεύεται μόνο τα αφτιά του και έτσι έκανε!

Χ-factor: Οι οντισιόν τελείωσαν! Αυτές τις ομάδες έχουν οι κριτές! (Βίντεο)

Όσο σκεφτόταν ποιο συγκρότημα θα σήκωνε για να πάρει την θέση του δέχτηκε μια πρόταση από τους «Duo Λίμπα».

Οι «Duo Λίμπα» ήταν εκείνοι που θα έπρεπε να αποχωρήσουν και τότε πρότειναν στον Θεοφάνους, τα δύο συγκροτήματα να γίνουν ένα!

Η ιδέα άρεσε στον γνωστό μουσικοσυνθέτη και έτσι δεν έδιωξε κανένα συγκρότημα και πρόσθεσε ένα, πράγμα αδύνατο για τις άλλες ομάδες, αφήνοντας άφωνη την Δέσποινα Βανδή, αλλά και τους υπόλοιπους κριτές!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Τα «πήρε» ο Θεοφάνους με παίκτη! «Πρόβλημα σου»! (Βίντεο)

Ο Γιώργος Θεοφάνους τα «πήρε» με παίκτη του X-Factor και του την «είπε», λέγοντας του χαρακτηριστικά ότι είναι... «Πρόβλημα σου»!

Ο Liak και οι «Τhe cover» ενώθηκαν μετά το bootcamp, φτιάχνοντας το group «Liak and the cover», που εμφανίστηκε στη διαδικασία του Chair Challenge του X Factor.

Ερμήνευσαν το «Κι έμεινα εδώ» του Αλκιβιάδη Κωνσταντόπουλου που έχει ερμηνεύσει ο Μπάμπης Στόκας και ομολογουμένως άρεσαν και στο κοινό, αλλά και στους κριτές.

Ωστόσο το συγκρότημα φαίνεται ότι δεν έχει δέσει κατάλληλα και όταν ο Γιώργος Θεοφάνους έκανε την παρατήρησή του σε αυτό το κομμάτι ο Liak απάντησε πως για αυτό φταίει το γεγονός ότι εκείνος δεν μένει στην Αθήνα, ενώ τα άλλα δύο μέλη μένουν Αθήνα.

Τότε ο Γιώργος Θεοφάνους φανερά εκνευρισμένος του είπε ότι αυτό είναι πρόβλημα του και ότι φταίει το γεγονός ότι αφιερώνει πολύ χρόνο στα social media και όχι στις πρόβες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Οι χορευτικές τους ικανότητες «μάγεψαν» το κοινό! Οι φωνητικές τους όμως... (Βίντεο)

Στο αποψινό επεισόδιο του X-Factor η δεύτερη εμφάνιση που είδαμε ήταν δυο κορίτσια που «μάγεψαν» το κοινό με τις χορευτικές τους ικανότητες, οι φωνητικές τους όμως... δεν ήταν αρκετές για να περάσουν στην επόμενη φάση του παιχνιδιού.

Το συγκρότημα «What Ells?», σχηματίστηκε μετά το bootcamp από την Elizabeth και την Ελένη, που είχαν εμφανιστεί στις auditions του X Factor ως σολο τραγουδίστριες.

Απόψε εμφανίστηκαν ως συγκρότημα για πρώτη φορά μπροστά στον μέντορα των Groups, Γιώργο Θεοφάνους.

Το τραγούδι που επέλεξαν ήταν το «Beautiful Liar» των Mikkel S. Eriksen, Tor Erik Hermansen, Amanda Ghost, Ian Dench, Beyonce Knowles, που έχουν τραγουδήσει οι Shakira και Beyonce.

Στην αρχή έδειχναν να το «έχουν» στη πορεία όμως το έχασαν και οι κριτές δεν εντυπωσιάστηκαν με αποτέλεσμα να κρατήσουν μόνο τις χορευτικές τους φιγούρες και να μην καταφέρουν να καθίσουν σε μία καρέκλα!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Εντυπωσιακή και λαμπερή πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή! (Βίντεο)

Πρεμιέρα για την Δέσποινα Βανδή το αποψινό επεισόδιο του X-Factor, στην οποία κατάφερε για άλλη μια φορά να είναι εντυπωσιακή και λαμπερή!

Η γνωστή τραγουδίστρια ήρθε η ώρα να αποδείξει πως μπορεί να αντεπεξέλθει και στον ρόλο της παρουσιάστριας ενός μουσικού διαγωνισμού!

Το αποψινό επεισόδιο του μουσικού διαγωνισμού του Open είναι πρεμιέρα για τη Δέσποινα Βανδή, αφού στα προηγούμενα επεισόδιο δεν την είχαμε δει.

Η εμφάνισή της ήταν λαμπερή, σ3ξι και είχε τον αέρα της πρωταγωνίστριας! Αφού καταχειροκροτήθηκε από το κοινό με το που ανέβηκε στη σκηνή, καλωσόρισε τους κριτές και έκαναν μια μικρή συζήτηση!

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-factor: Την είδαμε στις οντισιόν και πάθαμε εγκεφαλικό! Είναι πρώην πασίγνωστου ηθοποιού!

Αυτή την κοπέλα την είδαμε στις οντισιόν του X-factor και πάθαμε εγκεφαλικό από την ομορφιά της. Αυτό που δεν γνώριζε κανείς είναι πως, είναι πρώην πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Ανέβηκε επί σκηνής, τραγούδησε και εντυπωσίασε τόσου τους κριτές, όσο και τους τηλεθεατές και πέρασε στην επόμενη φάση που ήταν τα boot camp.

Ήταν ζευγάρι με Έλληνα ηθοποιό, που πλέον κάνει καριέρα στο εξωτερικό και δήλωναν πολύ ερωτευμένοι. Γνωρίστηκαν το 2011 και μέσα σε λίγους μήνες έγιναν ζευγάρι.

Ο λόγος για τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς η Μαρία Κίου, ήταν μια από τις 4.000 κατακτήσεις του.
X-factor παίκτρια σύντροφος