«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

Ο Διονυσάκης έχει παραμείνει ίδιος!

«Το καφέ της Χαράς»: Μανωλάκης, Βάλια και Διονυσάκης ποζάρουν μαζί 13 χρόνια μετά!

«Το καφέ της Χαράς» επιστρέφει και ο Μανωλάκης, η Βάλια και ο Διονυσάκης ποζάρουν 13 χρόνια μετά το τέλος της σειράς στον ΑΝΤ1.

Ο Χάρης Ρώμας έρχεται και πάλι στις οθόνες μας στον ρόλο που τον έχουμε αγαπήσει περισσότερο. Αυτόν του Περίανδρου Πόποτα.

Πρεμιέρα «Το καφέ της Χαράς» κάνει το πρώτο 15νθήμερο του 2020 και εμείς ανυπομονούμε.

Ο Διονυσάκης στην πραγματικότητα Δημήτρης Μαχαίρας, στον λογαριασμό του στο Instagram δημοσίευσε ένα story ποζάροντας μαζί με την Βάλια, Έφη Ρασσιά)και τον Μανωλάκη, Πάρη Σκαρτσολιά.

Ο Διονυσάκης δεν είναι πλέον έφηβος, είναι σήμερα 35 ετών και είναι πιο γοητευτικός από ποτέ!

Το καφέ της Χαράς

Το Καφέ της Χαράς: Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια";

Θα πάθετε πλάκα με το πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια" από τη σειρά "Το καφέ της Χαράς" που επιστρέφει ξανά στον ΑΝΤ1!

Η φωτογραφία μαζί με τον Χάρη Ρώμα "μιλάει" από μόνη της!

Το Καφέ της Χαράς επιστρέφει από τον Γενάρη και στην παρουσίαση του προγράμματος του ΑΝΤ1 είδαμε πόσο έχουν αλλάξει ο "Μανωλάκης" και η "Βάλια".

Χάρης Ρώμας: Η γυναίκα που τον δαιμόνισε! Αυτό είναι το πρόσωπό της!

Ο Χάρης Ρώμας πόζαρε μαζί τους 13χρόνια μετά το τέλος της σειράς! Να σημειώσουμε πως τα δύο "παιδιά" θα είναι πλέον οι βασικοί πρωταγωνιστές στα νέα επεισόδια!

undefined

Απίστευτο! Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς"

Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του "Καφέ της Χαράς" και είναι... απίστευτο!

Μετράμε αντίστροφα για την πρεμιέρα του «Καφέ της Χαράς» και οι ανακοινώσεις δια στόματος Χάρη Ρώμα δεν έχουν τέλος.

Η πρεμιέρα έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου, με το βασικό cast να δίνει το «παρών» και τους δημιουργούς να υπόσχονται και νέες, πολύ ενδιαφέρουσες συμμετοχές.

Μία εξ’ αυτών, η Ζέτα Δούκα, της οποίας το όνομα είχε αρχικά ακουστεί για την αντικατάσταση της Ρένιας Λουιζίδου, κάτι που -ευτυχώς- δεν χρειάστηκε να συμβεί, καθώς η τηλεοπτική Χαρά αποδεσμεύεται από τον ALPHA μετά το τέλος της σειράς «Το Σόι σου».

Ο ίδιος ο Χάρης Ρώμας ανακοίνωσε τη συμμετοχή της Ζέτας, μιλώντας στην εκπομπή «Με το Νι και με το Σίγμα»:

Απίστευτο! Αυτή είναι η νέα πρωταγωνίστρια του

«Όλα είναι σοβαρά στη σειρά, όλα γίνονται κάτω από περίσκεψη. Αυτή τη φορά, θα συμμετέχει μαζί μας μια θαυμάσια συνάδελφος και πολύ ωραία γυναίκα, η Ζέτα Δούκα.

Είναι ένα νέο πρόσωπο που μπαίνει στην πλοκή, σε νέο ρόλο και είναι μία από αυτές που… δαιμονίζουν τον Πώποτα! Η Ζέτα είναι ιδανική για να σε δαιμονίσει… Είναι ελκυστική και δυναμική».

«Καφέ της Χαράς»: Το απίστευτο σεναριακό λάθος που δεν κατάλαβε κανείς! (βίντεο)

Το «Καφέ της Χαράς» του ΑΝΤ1 το έχουμε δει άπειρες φορές, όμως υπάρχει ένα σεναριακό λάθος το οποίο δεν κατάλαβε ποτέ κανείς!

Ο Χάρης Ρώμας έπεσε σε... γκέλα.

Το «Καφέ της Χαράς» ήταν από τα πιο επιτυχημένα σίριαλ της ελληνικής τηλεόραση!

Παρά το γεγονός πως το έχουμε δει... άπειρες φορές, υπάρχουν λάθη που δεν έχουμε καταλάβει. Μεταξύ άλλων υπάρχει και το σεναριακό λάθος το οποίο ξεκινάει από τον πρώτο κύκλο!

Συγκεκριμένα βλέπουμε την Ματούλα να την... πέφτει στον Μπίλυ, όμως στον τρίτο κύκλο της σειράς μας αποκαλύπτουμε πως είναι ξαδέρφια!