Δήμητρα Ματσούκα: Και όμως το είπε! «Όταν βρω τα δύσκολα κάνω τσόκου ρέι»!

Τι είναι και πώς να το κάνετε κι εσείς!

Δήμητρα Ματσούκα: Και όμως το είπε! «Όταν βρω τα δύσκολα κάνω τσόκου ρέι»!

Και όμως το είπε η Δήμητρα Ματσούκα! «Όταν βρω τα δύσκολα κάνω τσόκου ρέι» ανέφερε και μας άφησε κάγκελο!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και μίλησε μεταξύ άλλων και για την Γωγώ, τον ρόλο που ερμήνευσε στην επιτυχημένη τηλεοπτικά σειρά “Κάτι τρέχει με τους δίπλα”.

«Υπήρχαν πάρα πολλές βιογραφίες για την Τζάκι, πάρα πολλές συνεντεύξεις και παρασύρθηκα. Μπήκα σε μια εμμονική περίοδο. Δεν ήταν με τον Ωνάση η Τζάκι μόνο για τα χρήματα. Της παρείχε ασφάλεια και σίγουρα γοητεύτηκε από αυτόν τον άνθρωπο.

Δεν θα ξαναέκανα ρόλο σαν τη Γωγώ στο “Κάτι τρέχει με τους δίπλα” γιατί δεν μου αρέσει να δουλεύω σε πλατό και με αυτού του είδους το γύρισμα. Όχι, όμως, ότι δεν αγάπησα τη Γωγώ. Ήταν μια συγκεκριμένη ηρωίδα και δεν συνδεόταν με αυτά που ήθελα να κάνω στο θέατρο μετά.

Δήμητρα Ματσούκα: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Οι αναλογίες της είναι άψογες!

Δεν με αγχώνει να πρέπει να διατηρήσω τον τίτλο της σέξι, που στο κάτω κάτω δεν το ζήτησα από κανέναν. Η ηλικία δεν με ενοχλούσε ποτέ. Σημασία έχει αυτό που εκπέμπει κάποιος και όχι τα νούμερα στα χαρτιά.

Είχα χάσει την τσάντα μου και είχα πάθει πανικό κι ένας τύπος ελαφρώς βαρεμένος μου είπε για το “τσόκου ρέι”, το έκανα και το βρήκα. Στην ύστατη στιγμή κάνω ακόμα ένα “τσόκου ρέι”, δεν πιάνει πάντα.

Τι είναι το τσόκου ρέι

Τα σύμβολα του Reiki είναι σύμβολα ενεργειακά. Είναι κλειδιά (σχήματα) που βοηθούν την σύνδεσή μας με το Reiki.

Στο παραδοσιακό Reiki έχουμε τέσσερα σύμβολα τα οποία εάν κάποιος δεν είναι συντονισμένος με την ενέργεια του Reiki δεν έχουν δύναμη. Τα τρία από αυτά χρησιμοποιούνται από όσους έχουν τον 2ο βαθμό, ενώ στο τέταρτο δίνεται στον 3ο βαθμό.

Το πρώτο σύμβολο είναι το Choku Rei (Τσόκου Ρέι)

Η μετάφρασή του από τα Ιαπωνικά είναι «αυτοκρατορική διαταγή» και είναι το σύμβολο της δύναμης και της εστίασης, το οποίο τραβάει ενέργεια από το σύμπαν και την εστιάζει οπουδήποτε εφαρμοστεί. Οι χρήση του είναι πολλαπλή αφού το χρησιμοποιούμε κατά την αγωγή, για προστασία, για γείωση, για ενεργοποίηση και για καθαρισμό.

Δήμητρα Ματσούκα: Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας! Οι αναλογίες της είναι άψογες!

Πιο εντυπωσιακή από ποτέ στο κέντρο της Αθήνας απαθανατίστηκε η Δήμητρα Ματσούκα. Οι αναλογίες της ηθοποιού, είναι άψογες και αυτό είναι εμφανές.

Η ίδια θέλει να κρατάει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και το έχει καταφέρει, αφού απασχολεί μόνο με την δουλειά της.

Σε μια σπάνια εμφάνιση που την "τσάκωσε" ο φωτογραφικός φακός, ήταν στο κέντρο της Αθήνας και συγκεκριμένα στην Βουκουρεστίου. Η αποκάλυψή της για την ψυχανάλυση! "Έχω κάνει, αλλά..."

Η Δήμητρα Ματσούκα με μαύρο παντελόνι και σατέν μπλούζα δεν γινόταν να περάσει απαρατήρητη από τους περαστικούς κατά την είσοδο της στο θέατρο Παλλάς στην συνέντευξη τύπου της θεατρικής παράστασης «Ωνάσης - Τα θέλω όλα».

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Δήμητρα Ματσούκα εμφάνιση

Κάτι τρέχει με τους δίπλα: Χαραλαμπίδης - Ματσούκα ξανά μαζί 19 χρόνια μετά!

19 χρόνια μετά το τέλος της αγαπημένης σειράς «Κάτι τρέχει με τους δίπλα» που προβαλλόταν στο Mega, ο Ρένος Χαραλαμπίδης και η Δήμητρα Ματσούκα ποζάρουν ξανά μαζί.

Τη σεζόν 1999-2000 οι δυο τους συμπρωταγωνιστούσαν στην επιτυχημένη σειρά τ υποδυόμενοι, μάλιστα, το παντρεμένο ζευγάρι. Διαβάστε παρακάτω...

Ένα ξεχωριστό πάρτι για τον εορτασμό των δέκα χρόνων από την ίδρυση της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου πραγματοποιήθηκε, το βράδυ της Τρίτης 16 Απριλίου, παρουσία των υποψηφίων και εκπροσώπων του καλλιτεχνικού και δημοσιογραφικού χώρου.

Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr απαθανάτισε μαζί τον Ρένο Χαραλαμπίδη και τη Δήμητρα Ματσούκα, οι οποίοι έδωσαν το «παρών» μεταξύ άλλων λαμπερών καλεσμένων.

undefined

Δήμητρα Ματσούκα: Η ιστορία πίσω από τη σημερινή της φωτογραφία!

Η Δήμητρα Ματσούκα κάθε χρόνο τέτοια μέρα (25/3) ανεβάζει τη συγκεκριμένη φωτογραφία και εξηγεί τον λόγο.

Η ηθοποιός περνάει το μήνυμά της.

Συγκεκριμένα η Δήμητρα Ματσούκα ποστάρει μία φωτογραφία της την οποία είχε τραβήξει η διάσημη φωτογράφος Calliope, φορώντας παραδοσιακή στολή.

Λόγω της 25ης Μαρτίου η ηθοποιός θέλησε να τιμήσει τη σημερινή ημέρα, γράφοντας: «Κάθε χρόνο,τέτοια μερα ποστάρω την συγκεκριμένη φωτό από την @queencalliope.Το’χω σαν αρχή μου./// #ελευθερία ή θάνατος».

Δείτε την

Δήμητρα Ματσούκα φωτογραφία