Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η σπιταρόνα του τραγουδιστή! Η τεράστια πισίνα είναι όλα τα λεφτά!

Είναι απίστευτο!

Θάνος Καλλίρης: Αυτή είναι η σπιταρόνα του τραγουδιστή! Η τεράστια πισίνα είναι όλα τα λεφτά!

Αυτή είναι η σπιταρόνα του Θάνου Καλλίρη. Η τεράστια πισίνα στον κήπο του τραγουδιστή είναι όλα τα λεφτά.

Η κάμερα του «Happy Day» βρέθηκε στην κατοικία του και αποκάλυψε πως μπαίνει μέσα μόνο με παντόφλες μιας χρήσης.

Το σπίτι ανακαινίστηκε πρόσφατα και όπως είπε ο Θάνος Καλλίρης, επέλεξε να το διακοσμήσει πιο λιτά αυτή τη φορά. Αυτό που τράβηξε το μεγαλύτερο ενδιαφέρον ήταν η πισίνα στον κήπο, αλλά και η σκάλα που οδηγεί στο πάνω μέρος, αφού αριστερά και δεξιά είναι κρεμασμένα όλα τα εξώφυλλα των δίσκων και των cd που έχει βγάλει.

Μιμή Ντενίση: Αυτό είναι το εντυπωσιακό της σπίτι στον Θεολόγο! Η φοβερή πισίνα (Βίντεο)

«Το σπίτι το ανακαίνισα πρόσφατα. Ζω εδώ από το 1996. Είναι γούστο δικό μου σε σχέση με τις οικονομικές δυνατότητες προσπαθείς με το γούστο σου να φτιάξεις αυτό που θεωρείς καλύτερο και πιο όμορφο. Το προηγούμενό μου σπίτι ήταν γεμάτο πράγματα, έπιπλα και είπα ότι στην ανακαίνιση θα το φτιάξω εντελώς διαφορετικό. Και το έκανα πολύ λιτό, με απλές γραμμές και λίγα πράγματα», είπε μεταξύ άλλων ο Θάνος Καλλίρης.

Nαταλία Γερμανού: Έπαθε σοκ με την αποκάλυψη του Θάνου Καλλίρη για το τρίτο πρόσωπο από την περίοδο που ήταν ζευγάρι! (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού έπαθε σοκ όταν ο Θάνος Καλλίρης της έκανε την αποκάλυψη για το τρίτο πρόσωπο, από την εποχή που ήταν ζευγάρι!

Η αποκάλυψη ήρθε στον «αέρα» της εκπομπής της στον AlphaTV «Καλύτερα δε γίνεται»!

Όλα άρχισαν όταν έπαιξαν ένα καυτό βίντεο κλιπ από τραγούδι του Καλλίρη και συγκεκριμένα το «Κάποιο καλοκαίρι». Δείτε και την άγνωστη σχέση της Ναταλίας που δεν μάθαμε ποτέ!

Τότε ο τραγουδιστής είπε: «Η κοπέλα είχε πάρει βαθύτατα ζεστά τον ρόλο της, το γυρίσαμε τρεις φορές. Είναι τόσο διαχυτική πάνω μου που καταλαβαίνετε ότι ο ανδρισμός, η τεστοστερόνη. Ζήτησα ένα λεπτό, μπήκα στα κρύα νερά της νότιας Κρήτης, πέρασε ένα λεπτό και λέω πάμε. Ξαναπάμε και η Heather είναι χειρότερα διαχυτική πάνω μου».

Δείτε το βίντεο

Ναταλία Γερμανού: Βούρκωσε και αποκάλυψε! «Πάντα αυτή την ημέρα νιώθω ταχυπαλμία...» (Βίντεο)

Η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τη σημαδιακή ημερομηνία, όπου κάθε χρόνο ζει έντονα και την πιάνει ταχυπαλμία, ενώ βούρκωσε!

Η παρουσιάστρια έκανε την αποκάλυψη στην εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται» στον AlphaTV!

Συγκεκριμένα η Ναταλία μίλησε για τη βραδιά της Eurovision, όπου η Έλενα Παπαρίζου πήρε την πρώτη θέση: «Η βαθμολογία ξεκίνησε άσχημα και βουλιάζαμε στον καναπέ ένας – ένας. Θυμάμαι ότι λέγαμε «δεν θα γυρίσουμε στην Ελλάδα» και να σκεφτόμαστε τι δουλειές μπορούμε να κάνουμε στην Ουκρανία. Η Έλενα πάρα πολύ ψύχραιμη, ατάραχη, βασιλοπούλα. Κάποια στιγμή, νομίζω από το Βέλγιο, τα 10, 10, 12. Άρχισαν να πέφτουν βροχή. Τότε σηκωθήκαμε σιγά – σιγά από τον καναπέ.

Ήταν πολύ σημαδιακή η ημερομηνία. Ήταν 21 Μαΐου. Ανήμερα της γιορτής της Έλενας και η μέρα που είχε φύγει από τη ζωή ο πατέρας μου. Ήταν μία κομβική ημερομηνία και ένας συνδυασμός που δεν μπορούσε να μη δουλέψει καρμικά.

Κάθε φορά που θυμάμαι αυτή τη μέρα γυαλίζουν τα μάτια μου. Νιώθω μία ταχυπαλμία. Ξαναζώ τις στιγμές».