Σπύρος Παπαδόπουλος: Σήμερα η πρεμιέρα του «Στην υγειά μας»! Αυτοί είναι οι καλεσμένοι!

Θα κάνει σίγουρα 40άρι!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σήμερα η πρεμιέρα του «Στην υγειά μας»! Αυτοί είναι οι καλεσμένοι!

Αυτοί είναι οι καλεσμένοι που θα έχει ο Σπύρος Παπαδόπουλος! Σήμερα είμαι η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του "Στην υγεία μας".

Η 16η σεζόν ξεκινά για την επιτυχημένη μουσική εκπομπή «Στην υγειά μας ρε παιδιά» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο το Σάββατο 5 Οκτωβρίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Η αγαπημένη εκπομπή κάνει πρεμιέρα με ένα ξεχωριστό αφιέρωμα για τα 55 χρόνια προσφοράς στο ελληνικό τραγούδι, του σπουδαίου λαϊκού μας συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Ξεχωριστές ερμηνείες, μεγάλες επιτυχίες και αστείρευτο κέφι για τους καλεσμένους της εκπομπής.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Το πρωί βοηθός μπογιατζή, το βράδυ ηθοποιός! Δεν το γνώριζε κανείς...

Η Πίτσα Παπαδοπούλου, ο Κώστας Καράλης -που τραγουδά για πρώτη φορά διαχρονικά κομμάτια όπως το «Βήμα – Βήμα» και το «Κάτω απ’ το πουκάμισό μου»-, ο Στέλιος Ρόκκος σε μια ξεχωριστή σύμπραξη με τον Χρήστο Νικολόπουλο, συνθέτουν ένα ξεχωριστό δίδυμο, «παντρεύοντας» το ροκ με το λαϊκό και το μπουζούκι με την κιθάρα, σε μια ανεπανάληπτη διασκευή του τραγουδιού «Ξένος για σένανε», ο Κώστας Μακεδόνας, ο Χρήστος Δάντης, ο Στέλιος Διονυσίου, η Ηρώ, ο Κώστας Καραφώτης, η Ευτυχία Μητρίτσα αλλά και η Μαριάννα Πολυχρονίδη και ο Γιάννης Χατζηγεωργίου, μας χαρίζουν μερικά μόνο από τα «διαμάντια» του αστείρευτου δημιουργού, του οποίου τις επιτυχίες αγαπάνε και σιγοτραγουδάνε γενιές Ελλήνων…

Μαζί τους και οι: Ηλίας Μπενέτος, οι πρωταγωνιστές της σειράς «8 λέξεις»: Γιώργος Παρτσαλάκης, Πέμυ Ζούνη, Κούλλης Νικολάου, Θάλεια Ματίκα, Δανάη Παππά, οι ηθοποιοί: Χριστίνα Αλεξανιάν, Ελένη Καστάνη, Κώστας Αποστολάκης, Σπύρος Πούλης, ο Σταύρος Γαλανάκης (εφοπλιστής–στιχουργός), και η Κορίνα Γεωργίου (δημοσιογράφος - επικοινωνιολόγος).

Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του «Στην υγειά μας»! Πότε επιστρέφει;
Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του «Στην υγειά μας»! Πότε επιστρέφει;
Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του «Στην υγειά μας»! Πότε επιστρέφει;
Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του «Στην υγειά μας»! Πότε επιστρέφει;
Σπύρος Παπαδόπουλος: Οι καλεσμένοι του «Στην υγειά μας»! Πότε επιστρέφει;

Σπύρος Παπαδόπουλος: Άγριος τσακωμός για ένα τσιφτετέλι! Το περιστατικό που δεν είδαμε ποτέ στην εκπομπή!

Κι όμως, ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει εμπλακεί σε άγριο τσακωμό για ένα τσιφτετέλι και μάλιστα το περιστατικό δεν το είδαμε ποτέ στην εκπομπή του!

Αλήθεια έχετε αναρωτηθεί ποτέ τι συμβαίνει στα παρασκήνια της εκπομπής Στην υγεία μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ; Μιλάμε για γυρίσματα που κρατούν έως και 15 ώρες, οπότε εύκολα μπορεί να αντιληφθεί κανείς ότι τα νεύρα είναι τεντωμένα και τα μάτια…θολά από την κρασοκατάνυξη.

Τα ευτράπελα που έχουν συμβεί κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων είναι πολλά. Κάποια είναι ξεκαρδιστικά και κάποια άλλα εκνευριστικά, κυρίως για τον Παπαδόπουλο που πρέπει να κρατά ισορροπίες και να παίζει τον ρόλο του Κυανόκρανου, καθώς πολλές φορές αυτά που ακούει και βλέπει τον βγάζουν απ’ τα ρούχα του.

Νεαρά, ταλαντούχα ηθοποιός για παράδειγμα είχε κάνει παράπονα στην παραγωγή επειδή…την εξαφάνισε. Ζήτησε να αλλάξει, θέση να μπει πιο κεντρικά, για να μη χάνεται απ’ τα πλάνα του σκηνοθέτη.

Μια άλλη καλλίγραμμη παρουσία τα έβαλε με τον σκηνοθέτη γιατί σε ένα από τα τσιφτετέλια που… έδωσε πόνο, εκείνος προτίμησε να δείχνει πλάνα της δεσποινίδας που χόρευε δίπλα της και όχι της ίδιας.

Ψιλοπαρεξηγήσεις έχουν συμβεί επίσης για τα τραγούδια που θα μπουν στην εκπομπή, το πόσα κομμάτια θα πει ο καθένας και τα πλάνα που θα πάρει.

Οι αντοχές του Σπύρου Παπαδόπουλου και της παραγωγής δοκιμάστηκαν ιδιαίτερα στο εορταστικό επεισόδιο, όταν συνέβη ένας διπλός τσακωμός με πρωταγωνίστριες την Αποστολία Ζώη και τη Demy!

Η πρώτη δεν τραγούδησε όσο αρχικά είχε υπολογίσει με αποτέλεσμα να δημιουργήσει φασαρία, ενώ η δεύτερη αποχώρησε διότι δεν την έβαλαν να κάτσει κάπου κεντρικά. Τελικά χάρη στο μοντάζ, ο τσακωμός δεν βγήκε ποτέ στον αέρα και έτσι μόνο να τον φανταζόμαστε μπορούμε…

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο γάμος που τον τελείωσε μέσα σε 2 ώρες! Άσχημη η ψυχολογία του παρουσιαστή....

Δεν το πιστεύει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ότι ένας γάμος τον τελείωσε μέσα σε 2 μόλις ώρες!Πολύ άσχημη είναι η ψυχολογία του παρουσιαστή....

Ο ίδιος, φέτος έχει μια σεζόν γεμάτη σκαμπανευάσματα για το Στην υγειά μας στον ΣΚΑΙ και η χτεσινή ημέρα δεν ήταν εξαίρεση! Αν και πέρασε την Βίκυ Χατζηβασιλείου και το Πακέτο της στον Αlpha tv, έστω και με μικρή διαφορά, ένα άλλο πρόγραμμα του έκοψε τα φτερά!

Όσο απίστευτο κι αν σας φαίνεται, η ταινία Νύχτα γάμου στον ΑΝΤ1 έκανε το απίστευτο 19,2% στην prime time και μέσα σε δύο ώρες χτύπησε την κορυφή! Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, με καλεσμένους έκπληξη, έκανε 13,5 και το Πακέτο 13,1!

Δείτε τα τέταρτα της ταινίας του ΑΝΤ1:

15.4
17
19.5
22.8
19.2
20.5
20.3
19.6
18.3

Τα τέταρτα του Σπύρου Παπαδόπουλου:

10.3
7.5
10.8
10.9
14.3
15
14.2
15.3
16.5
16.5
15.1
12.6

Αλλά και τα τέταρτα της Βίκυς Χατζηβασιλείου:

19.7
12.9
11.4
10.6
14.5
12.9
13
9.7

Σπύρος Παπαδόπουλος: Διαταραχές έχουν "τσακίσει" την ψυχολογία του! Τι συμβαίνει;

Διαταραχές έχουν "τσακίσει" την ψυχολογία του παρουσιαστή, Σπύρου Παπαδόπουλου και στο Youweekly.gr θα σας αποκαλύψουμε τι ακριβώς συμβαίνει!

Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ διανύει μια πολύ μπερδεμένη περίοδο και υπάρχουν τρανταχτές αποδείξεις. Ωστόσο, προσπαθεί να... ισορροπήσει!

Σύμφωνα με τα νούμερα τηλεθέασης του "Στην υγεία μας" που έρχονται καθημερινά από την ABG ο Σπύρος Παπαδόπουλος έχει μια τα πάνω του και μια τα κάτω του!

Προφανώς, δεν σημειώνει την επιτυχία που σημειώνει τις προηγούμενες χρονιές αφού τα 25αρια και πάνω τον έχουν αφήσει για τα καλά αλλά δεν υπάρχει και μια σταθερότητα!

Μια παίζει σε μονοψήφια, μία παίζει σε διψήφια!

Παράδειγμα ας πούμε, είναι και αυτό το Σάββατο, 15/6, στο οποίο κατάφερε να σταθεί αφού σημείωσε 13,7 με αρκετά καλά τέταρτα:

11,4

11,1

11,4

11,2

15,4

17

16,3

14,2

14,6

14,4

14,7

13,7

Πληροφορίες μας αναφέρουν πως αυτό το πάνω κάτω του έχει προκαλέσει διαταραχές στην ψυχολογία του κι ένα τρόμο για το τι θα αντικρίσει στα χαρτιά που παίρνει στα χέρια του!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα! Η γυναίκα που εισβάλλει στη ζωή του...

Μόλις μαθεύτηκαν τα ευχάριστα για τον Σπύρο Παπαδόπουλο και τη γυναίκα που εισβάλλει στη ζωή του...

Ο ίδιος την γυρόφερνε χρόνια και επιτέλους την έπεισε να κάνουν μαζί το επόμενο βήμα!

Μιλάμε για την Δέσποινα Βανδή, που θα εμφανιστεί για πρώτη φορά στο «Στην υγειά μας» στον ΣΚΑΙ, αυτό το Σάββατο! Εξάλλου ο Σπύρος και η Δέσποινα, θα πρωταγωνιστήσουν μαζί φέτος το καλοκαίρι στο μιούζικαλ «Το δικό μας σινεμά» των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, το οποίο θα παρουσιαστεί στο θερινό θέατρο «Άλσος» στο Πεδίο του Άρεως.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες:

Σπύρος Παπαδόπουλος: Διαταραχές έχουν

Σπύρος Παπαδόπουλος: Έχασε τη μάχη ο παρουσιαστής! Το βάρος που έπεσε πάνω του!

Έχασε τη μάχη ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος, αν και ένα μεγάλος βάρος έπεσε πάνω του οπότε.... δικαιολογείται!

Να τονίσουμε ότι εκείνος με τον Γιώργο Αυτιά, είναι οι παρουσιαστές που αρκετές φορές σώζουν τον μέσο όρο του ΣΚΑΙ. Οι εκπομπές τους είναι αρκετά επιτυχημένες, και με τα νούμερα τηλεθέασης που κάνουν, δυναμώνουν τα νούμερα του μέσου όρου του καναλιού!

Ωστόσο χτες, ο Σπύρος αν και το πάλεψε, έχασε την μάχη της πρωτιάς στην prime time ζώνη, αφού η Βίκυ Χατζηβασιλείου τον έφαγε στην στροφή! Mάλιστα ο παρουσιαστής, τερμάτισε πίσω ακόμα και από ταινία του Star!

14,4% έκανε το Πακέτο στον Αlpha tv, και το Στην υγειά μας στον ΣΚΑΙ 12,5%! Δείτε τα τέταρτα τηλεθέασης του Πακέτου:

16.8
17.3
14.4
14.7
13.7
13.1
12.4
13

Τα τέταρτα τηλεθέασης του στην Υγειά μας:

11.3
9.5
11.5
9.8
13.7
11.8
9.8
14.1
17
16.2
12
13.2

Αλλά και το σύνολο τηλεθέασης της prime time για το δυναμικό κοινό:

Prime time

AΝΤ1: Η γυμνή αλήθεια 10,8

ALPHA: Βίκυ Χατζηβασιλείου Πάμε πακέτο 14,4

OPEN: Pre game - Euro 8,3

STAR: Γάμος αλά Ελληνικά 13,9

ΣΚΑΙ: Survivor 10,3

ΣΚΑΙ: Στην υγειά μας ρε παιδιά 12,5

Σπύρος Παπαδόπουλος: Για αυτό πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή!

Για αυτό ο Σπύρος Παπαδόπουλος πίνει καφέ και όχι κρασί στο «Στην υγειά μας»! Το πρόβλημα υγείας του παρουσιαστή που λίγοι γνωρίζουν....

Όπως σας είχαμε αποκαλύψει στο παρελθόν, ο Σπύρος Παπαδόπουλος είχε δώσει μεγάλη μάχη με τον καρκίνο στο νεφρό, από την οποία και βγήκε νικητής!

Έτσι ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός έχει σταματήσει να πίνει αλκοόλ, και στα γυρίσματα την βγάζει με καφέ!

"Το σωστό είναι ένας πολιτισμένος άνθρωπος, γιατί εγώ δεν είμαι πολιτισμένος άνθρωπος, να προβλέπει, να κάνει προληπτική ιατρική…Εγώ δεν ήμουν τόσο, απλώς έχω πολύ καλούς φίλους γιατρούς που ήταν δίπλα μου και έτσι το προλάβαμε αλλά νομίζω ότι όταν είναι να γίνει κάτι, που λένε γραφτό, θα γίνει, οπότε μέχρι να γίνει αυτό είπαμε εγώ τη δουλειά μου και αυτός τη δική του", είχε δηλώσει χαρακτηριστικά για την μεγάλη μάχη ο Σπύρος Παπαδόπουλος!

Σπύρος Παπαδόπουλος: Σε τραγική κατάσταση ο παρουσιαστής! Το σοκ που δεν μπορεί να ξεπεράσει!

Σε τραγική κατάσταση είναι ο παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος! Το σοκ που υπέστη είναι πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να το ξεπεράσει!

Ένα ραβασάκι του έπεσε κυριολεκτικά από τα χέρια και ο λόγος είναι πολύ σοβαρός!

Αναφερόμαστε φυσικά, στα χτεσινά νούμερα τηλεθέασης που έκανε το Στην υγειά μας ρε παιδιά στον ΣΚΑΙ! Η εκπομπή τσακίστηκε κυριολεκτικά αφού σημείωσε στο δυναμικό κοινό μόλις 9.8%! Την ίδια ώρα το Πακέτο απέναντι έκανε 16% και η Βίκυ Χατζηβασιλείου πανηγυρίζει! Η Μοντέρνα Σταχτοπούτα στο Open έκανε 7,4%, η ταινία Τέντι Μπόι αγάπη μου στον ΑΝΤ1 11.4 και το Survivor 12,6! Mιλάμε για κλάμα.... Αλήθεια, θυμάστε τον όρο που είχε θέσει στον ΣΚΑΙ;