Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Συνεχίζει στη μονάδα ανάνηψης!

Τι λένε οι τελευταίες πληροφορίες;

Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την υγεία του! Συνεχίζει στη μονάδα ανάνηψης!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την υγεία του Πέτρου Τατσόπουλου. Συνεχίζει στην μονάδα ανάνηψης μετά το χειρουργείο που υποβλήθηκε.

Ολοένα και μεγαλύτερη «διαδρομή» διανύει σε σταθερή κατάσταση μέσα στη Μονάδα Καρδιοχειρουργικής Ανάνηψης του Ιπποκράτειου ο Πέτρος Τατσόπουλος, «διαδρομή» που με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα φαίνεται πως τον οδηγεί αργά και προσεκτικά εκτός Μονάδας.

Διανύοντας το τρίτο 24ωρο από την ολοκλήρωση της κρίσιμης καρδιοχειρουργικής επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε ο 59χρονος συγγραφέας και πρώην βουλευτής για την αποκατάσταση οξέος διαχωρισμού ανιούσης αορτής, βρίσκεται σε σταθερή αιμοδυναμική κατάσταση, εκτός μηχανικής υποστήριξης αλλά και με καλή λειτουργία των συστημάτων του οργανισμού, όπως επισήμαναν οι θεράποντες ιατροί στο τελευταίο -χθεσινό- ανακοινωθέν.

Η εικόνα σύγχυσης που παρουσίασε, μετά την αποσωλήνωσή του, θεωρείται συνήθης «παρενέργεια» της νοσηλείας σε Μονάδα, ιδίως έπειτα από σοβαρές επεμβάσεις και μηχανική υποστήριξη.

Το ενδεχόμενο της αιμορραγίας, όπως και εκείνο της ανακοπής, αμφότερα απειλητικά για την πορεία της υγείας του, απομακρύνονται όσο περνούν οι ημέρες από την κρίσιμη επέμβαση και όσο σταθεροποιείται ο οργανισμός του ασθενή.

Πέτρος Τατσόπουλος: Ανατριχιάζει ο γιατρός του! «Είχε σπάει η αορτή του, τον άνοιξα και...»

Ανατριχιάζει ο γιατρός του Πέτρου Τατσόπουλου με τα όσα αποκαλύπτει! «Είχε σπάει η αορτή του, τον άνοιξα και...» αναφέρει μεταξύ άλλων!

Ο καρδιοχειρουργός του Ιπποκρατείου, Δημήτρης Λυμπεριάδης περιέγραψε μίλησε στην εκπομπή «Εκτός Γραμμής» και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Τέτοια περιστατικά συνήθως πεθαίνουν. Δεν τα προλαβαίνουμε. Είχε σπάσει η αορτή του και είχε γεμίσει αίμα, με αποτέλεσμα να πιέζει την καρδιά. Τρέχοντας τον πήγα στο χειρουργείο και τον άνοιξα σχεδόν ζωντανό. Εγώ τον άνοιγα και ο αναισθησιολόγος τον κοίμιζε. Κάναμε τα δέοντα και βγήκαμε ζωντανοί. Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο» τόνισε ο κ. Λυμπεριάδης, ο οποίος συμπλήρωσε πως αυτή τη στιγμή η κατάσταση του συγγραφέα είναι σταθερή.

Πέτρος Τατσόπουλος: Πως είναι η υγεία του 20 ώρες μετά το χειρουργείο; Το μήνυμα της οικογένειας του!

Όσο για το αν έχει ξεφύγει τον κίνδυνο ο Πέτρος Τατσόπουλος, ο κ. Λυμπεριάδης είπε: «Αυτή τη στιγμή θα έλεγα ότι έχουμε κάνει μεγάλη πρόοδο και είμαστε σε καλό δρόμο. Το σύστημα λειτούργησε καλά, το Ιπποκράτειο ήταν σε ετοιμότητα και καταφέραμε και σώσαμε τον άνθρωπο».

Πέτρος Τατσόπουλος: Ραγδαίες εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του! Τι λένε οι γιατροί;

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με την κατάσταση της υγείας του Πέτρου Τατσόπουλου! Τι λένε οι γιατροί;

Σύμφωνα με πληροφορίες ο γνωστός συγγραφέας και δημοσιογράφος είναι αιμοδυναμικά σταθερός.

Αποσωληνώθηκε το μεσημέρι ο Πέτρος Τατσόπουλος, λιγότερο από ένα 24ωρο μετά την εγχείρηση για το ανεύρυσμα αορτής στην οποία υπεβλήθη χθες στο Ιπποκράτειο.

Πλέον μπαίνει στο δεύτερο εικοσιτετράωρο μετά την δύσκολη επέμβαση και οι γιατροί εκφράζουν την συγκρατημένη αισιοδοξία τους για την έκβαση της υγείας του.

Αναμένεται νέο ιατρικό ανακοινωθέν για την υγεία Τατσόπουλου
Σε λίγη ώρα αναμένεται και το νεότερο ιατρικό ανακοινωθέν για τον Τατσόπουλο ο οποίος δίνει τη μεγαλύτερη και την κρισιμότερη μάχη της ζωής του. Μετά την ξαφνική του κατάρρευση on air στο στούντιο του Alpha μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο, όπου έκανε πολύωρο (διάρκειας πέντε ωρών) και λεπτό χειρουργείο.