«Λάμψη»: Αυτή είναι η σχέση της Βίρνας και του Γιάγκου Δράκου 14 χρόνια μετά το τέλος!

Αποκάλυψη τώρα!

«Λάμψη»: Αυτή είναι η σχέση της Βίρνας και του Γιάγκου Δράκου 14 χρόνια μετά το τέλος!

Αυτή είναι η σχέση της Βίρνας και του Γιάγκου Δράκου 14 χρόνια μετά το τέλος της επιτυχημένης σειράς του ΑΝΤ1, «Η Λάμψη».

Η Κάτια Δανδουλάκη, παραχώρησε συνέντευξη στο tv Εθνος και αναφέρθηκε στην ο ρόλο της Εισαγγελέως και συζύγου του «Γιάγκου Δράκου» που αγαπήθηκε από τους τηλεθεατές.

Μάλιστα, αποκάλυψε και ποια είναι η σχέση τους σήμερα! Κάτια Δανδουλάκη: Πόσα λεφτά έπαιρνε στη Λάμψη; Η αποκάλυψη 28 χρόνια μετά!

Έχετε διατηρήσει επικοινωνία με τον Χρήστο Πολίτη;

«Όχι. Ήταν μια επιλογή του Χρήστου η απομόνωση. Επέλεξε τη μοναχικότητα και τον καταλαβαίνω απολύτως. Αποζητούσε τη μοναχικότητα και το μυαλό του και η ψυχή του.

Χρησιμοποιήσατε τη λέξη «μοναχικότητα» και όχι «μοναξιά». Ποια είναι αλήθεια η διαφορά, όπως την έχετε στο μυαλό σας;

«Τώρα ζω μόνη. Η ζωή μου είναι μοναχική στο σπίτι μου. Και παντρεμένοι με τον Μάριο, ο καθένας μας είχε μοναχικότητα. Δεν ήμουν ποτέ κοσμική. Θα πάω για παράδειγμα σε ένα μεγάλο πάρτι, αλλά θα φύγω κουρασμένη και θα πάω να φάω στο σπίτι μου. Δεν μπορώ να κάνω πράγματα σε βαβούρα. Ούτε στη χαρά ούτε στον πόνο. Από μικρή. Μοναχικότητα λοιπόν για μένα είναι η έλλειψη της ανάγκης κάποιας κολλητής παρέας. Ποτέ δεν είχα κολλητούς φίλους. Είχα πάντα ουσιαστικούς φίλους. Από την εποχή των παιδικών μου χρόνων ακόμη ή και στην πορεία με συναδέλφους και σκηνοθέτες που μπορεί να βρισκόμαστε μία φορά στα δύο χρόνια και εάν υπάρχει κάτι σημαντικό θα τα πούμε όλα. Και θα μείνει μεταξύ μας. Ετσι είναι η φιλία για μένα. Δεν έχω την ανάγκη να βρίσκεται κάποιος άνθρωπος πλάι μου».

Θυμάστε την Έφη Πίκουλα από τις ταινίες των 80s και την «Λάμψη»; Δε θα την γνωρίζατε σήμερα!

Θυμάστε την μελαχρινή ηθοποιό, Έφη Πίκουλα από τις ταινίες των 80s και την «Λάμψη»; Δε θα την γνωρίζατε αν την βλέπατε σήμερα!

Η ηθοποιός υποδυόταν την όμορφη μελαχρινή νεαρή που είχε συνήθως σχέση με τον Σταμάτη Γαρδέλη ή τον Πάνο Μιχαλόπουλο.

Ωστόσο, η μεγάλη επιτυχία ήρθε με την «Λάμψη», όπου υποδύθηκε την υπηρέτρια του Γιάγκου Δράκου για 10 χρόνια και καθιερώθηκε.

Θυμάστε την Έφη Πίκουλα από τις ταινίες των 80s και την «Λάμψη»; Δε θα την γνωρίζατε σήμερα!

Θυμάστε την ηθοποιό Ναταλία Λιονάκη; Δείτε πώς είναι και τι κάνει σήμερα!

Η Έφη Πίκουλα είναι παντρεμένη με τον Τάκη Βουγιουκλάκη, αδερφό της αείμνηστης Αλίκης.

Θυμάστε την Έφη Πίκουλα από τις ταινίες των 80s και την «Λάμψη»; Δε θα την γνωρίζατε σήμερα!

Η 60χρονη σήμερα ηθοποιός έχει μια μακρά πορεία στον κινηματογράφο και στην τηλεόραση και πολλά να πει.

Ωστόσο, η ίδια κάνει σπάνια δημόσιες εμφανίσεις και δίνει ελάχιστες συνεντεύξεις.

Αυτή τη φορά, μίλησε στο πρωινό του ΑΝΤ1 τόσο για την «Λάμψη» όσο και για την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Ξεκινώντας στη “Λάμψη” είχα πει θα μείνω για 1 - 2 χρόνια μόνο και μετά θα φύγω, αλλά ευτυχώς έμεινα 10 χρόνια», τόνισε.

Για την Αλίκη είπε:

«Αρνήθηκα να δουλέψω με την Αλίκη Βουγιουκλάκη, γιατί ήμουν ήδη στην οικογένεια. Η Αλίκη μου είπε: «Είναι δυνατόν να μη θέλεις να παίξεις στο θέατρο «Αλίκη»; Ξέρεις τι σημαίνει να παίζεις εδώ;». Την Αλίκη την ένιωσα πιο κοντά ως γυναίκα και όχι σαν ηθοποιό. Μία συμβουλή που μου έδινε η Αλίκη ήταν να μην κάθομαι ποτέ στον ήλιο γιατί καταστρέφει το πρόσωπο».

Η Έφη Πίκουλα είναι πολύ κομψή στα 60 της. Έχει κοντά μαλλιά και δεν φαίνεται να έχει αλλάξει πολύ από την δεκαετία του ‘90.

Πηγή: bovary.gr