Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο ευρώ»!

«Πάτωσε» οικονομικά!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο ευρώ»!

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει: «Έχασα σε ένα βράδυ 1 εκατομμύριο ευρώ», καθώς έκλεισε το μαγαζί που είχε ανοίξει.

Μίλησε για την οικονομική καταστροφή που υπέστη πριν από μερικά χρόνια και τον ανάγκασε να γυρίσει στην Κρήτη.

Έκανε τις αποκαλύψεις στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», ο Γιώργος Παρτσαλάκης. Ο ηθοποιός αποκάλυψε πώς μέσα σε μόλις ένα βράδυ έφτασε στο σημείο να χάσει 1 εκατομμύριο ευρώ. «Είχα ένα όνειρο, ένα μεράκι, γιατί η πατρίδα μου είναι κάτι πολύ σημαντικό για μένα, να “φέρω” την Κρήτη στην Αθήνα. Το έκανα αυτό, αλλά για να το κάνεις δεν πρέπει να έχεις μόνο το μεράκι, αλλά πρέπει να είσαι και επιχειρηματίας. Και το επιχειρείν είναι επικίνδυνο. Όσα λεφτά είχα, τα έχασα. Χάθηκαν πολλά. Γιώργος Παρτσαλάκης: Με τσιγάρο στο στόμα αποκάλυψε τον μεγάλο καημό του!

Το ότι έκλεισε το μαγαζί τότε, χάθηκε μέσα σε μια νύχτα ένα εκατομμύριο ευρώ. Χάθηκαν όλα, καταστράφηκα οικονομικά. Έκανα ένα τεράστιο μαγαζί, 180 καθίσματα, το οποίο το “έντυσα” με ό,τι μπορείς να φανταστείς, με πανάκριβα υλικά κ.λπ. Ήθελα να κάνω όχι μια ταβέρνα κρητική, ένα εστιατόριο γιατί η Κρήτη έχει ένα σπουδαίο φαγητό και που μπορείς σε ένα πολιτισμένο χώρο να φας ένα σπουδαίο φαγητό. Αυτό ήθελα να κάνω. Χάθηκαν τα λεφτά και βρέθηκα στο μηδέν», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Παρτσαλάκης.

Ο ηθοποιός ξαναβρήκε όμως τις ισορροπίες του. «Ναι, κατέβηκα έναν χρόνο στην Κρήτη μόνος μου στο πατρικό μου, μάζεψα λίγο τον εαυτό μου και είπα “θα συνεχίσεις”».

Γιώργος Παρτσαλάκης: Τα τρελά λεφτά που έπαιρνε ως πρωταγωνιστής σε γνωστή σειρά!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης αποκάλυψε πόσα χρήματα έπαιρνε σε σειρά που πρωταγωνιστούσε, με το ποσό να είναι τεράστιο!

Η αποκάλυψη έγινε στην εκπομπή στη «Φωλιά των Κου Κου»!

Ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε ανοιχτά για τις απολαβές που έπαιρνε πριν μερικά χρόνια ως πρωταγωνιστής.

«Είναι κάθετη η μείωση στις αμοιβές μας. Έπαιρνα 9.000 ευρώ το επεισόδιο. 35.000 ευρώ το μήνα για τέσσερα επεισόδια. Πλέον δεν υπάρχουν επεισόδιο, υπάρχου μισθοί. Δεν ξέρω αν υπάρχει κάποιος που παίρνει 2000 ευρώ το μήνα μισθό για καθημερινή σειρά», ανέφερε ο γνωστός ηθοποιός.

Συγκινεί ο Γιώργος Παρτσακλάκης! Η ανατριχιαστική φωτογραφία από τον τάφο της βαφτιστήρας του!

Πριν από λίγο καιρό ο Γιώργος Παρτσαλάκης μίλησε για τον θάνατο της αγαπημένης του βαφτιστήρας και συγκίνησε και τώρα η φωτογραφία από τον τάφο της ανατριχιάζει.

Ο ηθοποιός βιώνει το απόλυτο πένθος.

«Με συγχωρείται για σήμερα… είμαι λίγο χαμένος… έχασα την βαφτιστήρα μου», είχε τονίσει και όλοι πάγωσαν στην αίθουσα, στην συνέντευξη τύπου του «Ζητείται ψεύτης».

Ποια είναι όμως η βαφτιστήρα του που έφυγε από την ζωή από ανακοπή καρδιάς;

Το απόγευμα της Κυριακής ο ηθοποιός μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε μια θλιβερή εικόνα και τα λόγια του απλά… συγκλονίζουν.

«Ένα ανθρωπάκι είμαι εγώ γι’ αυτό και κάνω λάθη, εσύ Θεέ μου πως μπορεί να κάνεις τέτοια λάθη;», έγραψε.

undefined