Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

Δεν πάει ο νου σας!

Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού στη θεατρική παράσταση του Νίκου Μουτσινά, Βερβερίτσα!

Η «Βερβερίτσα» συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία του στην Αθήνα για δεύτερη χρονιά, στο θέατρο Λαμπέτη.

Ο γνωστός και επιτυχημένος ηθοποιός και παρουσιαστής θα έχει στο πλευρό του για δεύτερη χρονιά την καλή του φίλη Ματίνα Νικολάου, η οποία θα αναλάβει τον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Νίκος Μουτσινάς: Μοιραία η σύγκρουση με γνωστή παρουσιάστρια! Της "πήρε" το κεφάλι...

Αυτό οφείλεται στην αποχώρηση της Μαρίας Σολωμού από την θεατρική παράσταση, καθώς θα πάρει μέρος σε κάποιο άλλο έργο.

Το απόγευμα της Παρασκευής, ο Νίκος Μουτσινάς δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία με τον ανανεωμένο θίασο.

Έτσι λοιπόν, εκτός από τον ίδιο, την Ματίνα Νικολάου και την Φανή Γεωργακοπούλου στην παράσταση εντάσσεται και η Ελευθερία Μπενοβία.

Εξαιτίας όμως άλλης μίας αποχώρησης που προέκυψε στο πλάι τους θα βρίσκεται και η Σύνθια Μπατσή.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Βερβερίτσα: Αυτή είναι η ηθοποιός που πήρε τη θέση της Μαρίας Σολωμού!

«Το στέρνο μου Νίκο Μουτσινά είναι πιο άτριχο από την καράφλα σου» - Aτάκα έπος από παρουσιαστή!

«Το στέρνο μου Νίκο Μουτσινά είναι πιο άτριχο από την καράφλα σου», είπε παρουσιαστής και η ατάκα του είναι πραγματικά έπος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος έδωσε ρέστα στην σημερινή εκπομπή με την πρόκληση του προς τον παρουσιαστή του «Καλό μεσημεράκι».

Με αφορμή ένα θέμα ξεκίνησε να ανοίγει το πουκάμισό του και μας έδειξε το στέρνο του στον αέρα με την Φαίη Σκορδά να φωνάζει «είσαι ηλίθιος…».

Αφού σταμάτησε το... καμάκι και τις ερωτικές κινήσεις, προκάλεσε τον Νικό Μουτσινά να βγει και να δείξει το στέρνο του… Ενώ είπε την επική ατάκα: «Το στέρνο μου Νίκο είναι πιο άτριχο από την καράφλα σου».

undefined

Νίκος Μουτσινάς: Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε και τον άφησε με το στόμα ανοιχτό! (Βίντεο)

Αυτή είναι η γυναίκα που κατάφερε και άφησε τον Νίκο Μουτσινά με το στόμα ανοιχτό!

Ο γνωστός παρουσιαστής και ηθοποιός, την είδε στον αέρα της εκπομπής του και έμεινε άφωνος!

Ο λόγος για την γνωστή ως «γυναίκα αντιπρόσωπος», η οποία ξάφνιασε τους πάντες όταν το απόγευμα του Σαββάτου, εμφανίστηκε φανερά ανανεωμένη στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια.

Νίκος Μουτσινάς: Η έκπληξη για τα γενέθλιά του! Πόσο χρονών έγινε; (Βίντεο)

Φυσικά ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη την συγκεκριμένη τηλεοπτική επανεμφάνιση και είπε στην εκπομπή του χαρακτηριστικά:

«Αρχικά της πάει πολύ το μαύρο, βλέπω μία γλύκα στα μάτια, τα δόντια ωραία… Μας είπε ιστορία; Κυνηγάει τον ίδιο; Να είναι καλά η γυναίκα πολύ ωραία η μεταμόρφωση…».

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Νίκος Μουτσινάς: Κούκλος ηθοποιός πήγε στην εκπομπή του και επικράτησε πανικός! (Βίντεο)

Κούκλος ηθοποιός πήγε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και επικράτησε πανικός στο πλατό του «Καλό μεσημεράκι» στον ΣΚΑΙ.

Ο παρουσιαστής είχε μια έκπληξη για τους τηλεθεατές του, αλλά και το κοινό του που βρισκόταν στο γύρισμα.

Αφού πρώτα έγινε ο ίδιος... «Φτερωτός Θεός» μετά υποδέχτηκε τον πρωταγωνιστή της σειράς Τζαν Γιαμάν, ο οποίος βρίσκεται τις τελευταίες ώρες στην Ελλάδα.

Όπως ήταν επόμενο οι θαυμάστριες του δεν σταμάτησαν να ουρλιάζουν. Ενώ ο ηθοποιός δεν δίστασε να μιλήσει και Ελληνικά.

Θοδωρής Μαραντίνης: Μίλησε στην εκπομπή του Μουτσινά και έκανε παράπονα - «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους»!

Ο Θοδωρής Μαραντίνης μίλησε στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά και έκανε παράπονα. «Καλέσαμε λάθος ανθρώπους», είπε μεταξύ άλλων.

Συγκεκριμένα, αναφέρθηκε στην χθεσινή του πρεμιέρα η οποία τελείωσε νωρίτερα λόγω διακοπής του ρεύματος.

Σήμερα, ατά την διάρκεια της «Χρυσής τηλεόρασης», ο Νίκος Μουτσινάς, δέχτηκε ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από τον Θοδωρή Μαραντίνη.

«Τι έγινε Νικολάκη μου; Καλέσαμε λάθος ανθρώπους στην πρώτη εκπομπή και δεν βγήκε; Δεν κάλεσες το γούρι σου; Καλά να πάθεις… Είδες, πέρυσι πήγαμε πολύ καλά! Θα χρεώνω από εδώ και πέρα την κάθε εκπομπή, να πηγαίνω για γούρι», είπε αστειευόμενος.

Νίκος Μουτσινάς: Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε ξαφνικό «μαύρο» στην πρεμιέρα του! (Βίντεο)

Αυτός είναι ο λόγος που έπεσε ξαφνικό «μαύρο» στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά στην πρεμιέρα του. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος.

Το «Καλό μεσημεράκι» έκανε έναρξη χθες με τον παρουσιαστή να μας λέει καλησπέρα. Ωστόσο, η εκπομπή τελείωσε πιο γρήγορα από το κανονικό.

Ο παρουσιαστής λίγο μετά την πρεμιέρα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τη Μαρία Αντωνά, και μίλησε για την όλη κατάσταση με χιούμορ.

«Τα ξεκινήματα είναι πάρα πολύ ωραία πάντα. Γεμάτα ενέργεια. Η ενέργεια μπορεί να μπλοκάρει τα συστήματα… Δε θέλω να λέω κακό μάτι. Ήταν τέτοια η λαχτάρα μας να βγούμε που κάψαμε τα μηχανήματα. Δεν ξέρω τι ακριβώς έγινε. Κάτι έγινε με το ρεύμα. Δεν ήταν θέμα του καναλιού» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Νίκος Μουτσινάς: Τα «έσπασε» στην πρεμιέρα του! Βγήκε χορεύοντας στο πλατό και...!

Τα έσπασε στην πρεμιέρα του ο Νίκος Μουτσινάς, χωρίς καμία αμφιβολία! Βγήκε χορεύοντας στο πλατό και προκάλεσε ταραχές!

Ο ίδιος, ξεκίνησε το Καλό μεσημεράκι με το... «Μαζί σου και δεν με νοιάζει» του Αργυρού. Αμέσως, μπήκε από... την πόρτα και καλησπέρισε το κοινό του, μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ!

Στην συνέχεια, παρουσίασε την αγαπημένη μας Βάνια, η οποία ήταν ντυμένη από πάνω μέχρι κάτω με ροζ παγέτες! Δείτε το βίντεο με τα πρώτα πλάνα:

Νίκος Μουτσινάς: Όλα στη φόρα πριν την πρεμιέρα! Η απαίτηση του πριν βγει στον "αέρα"!

Όλα στη φόρα για το Νίκο Μουτσινά λίγο πριν την πρεμιέρα! Ποια ήταν η απαίτησή του από το κανάλι λίγο πριν βγει στον "αέρα";

Ήρθαν κάποιες πληροφορίες στα χέρια μου και θα σας τις μεταφέρω με κάθε επιφύλαξη στο Youweekly.gr και το Vanda's blog. Αρχικά, ο Νίκος είναι ένας από τους συμπαθητικούς παρουσιαστές της ελληνικής τηλεόρασης και ποτέ δεν έχει ακουστεί κάτι κακό για εκείνον! Τώρα, όμως, λίγο πριν την πρεμιέρα του με τη νέα εκπομπή που έχει στο ΣΚΑΙ, φέρεται να έγιναν κάποια πραγματάκια που εγώ έμαθα και θα σας πω...

Με βάση τα όσα μου μετέφερε άνθρωπος μέσα από το κανάλι ο Νίκος Μουτσινάς ζήτησε από την παραγωγή να αλλάξει σκηνοθέτη τελευταία στιγμή κι αυτό γιατί έμαθε πως θα έχει τον ίδιο με αυτόν που έχει και ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή του!

Ο Νίκος, όμως, τον άνθρωπο αυτό τον είχε από την εκπομπή που έκανε την προηγούμενη σεζόν στο OPEN και για δικούς του λόγους δεν ήθελε να τον "μοιράζεται" και απαίτησε να βρεθεί άλλος για το "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα", όπως και έγινε από όσο έμαθα!