Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Γιάννη Φέρτη!

Αποκάλυψη τώρα!

Άγριες Μέλισσες: Όλη η αλήθεια για την αποχώρηση του Γιάννη Φέρτη!

Μάθαμε όλη την αλήθεια για την αποχώρηση του Γιάννη Φέρτη από τη νέα σειρά του ΑΝΤ1, «Άγριες Μέλισσες» και σας την αποκαλύπτουμε!

Ο γνωστός ηθοποιός είχε συμφωνήσει ότι θα πραγματοποιήσει τα γυρίσματα της σειράς και θα είναι κανονικά στο καστ, μάλιστα θα υποδυόταν το ρόλο του Νέστορα, τον οποίο ερμηνεύει ο Παύλος Ορκόπουλος

Έτσι όταν ανακοινώθηκε η αποχώρησή του δημιουργήθηκε μεγάλος ντόρος γύρω από το όνομά του!

Ο Γιάννης Φέρτης παραχώρησε μια συνέντευξη και μεταξύ άλλων αποκάλυψε τον λόγο που αποχώρησε από την επιτυχημένη σειρά!

Διαβάστε αναλυτικά το απόσπασμα της συνέντευξης:

Από τη σειρά “Άγριες μέλισσες” γιατί αποχωρήσατε;

Όταν μου το πρότειναν την πρώτη φορά είπα δεν θα μπορέσω να το κάνω, ήμουν ήδη κουρασμένος, δεν θέλω να το κάνω, δεν πρέπει να το κάνω. Δεύτερη φορά, με ξαναπήραν, πάλι είπα “δεν βλέπω να το κάνω”, την τρίτη φορά ήρθαν πάλι και μου είπε κάτι ο παραγωγός, ας μην πω τώρα τι μου είπε, όχι άσχημο, καλό, και αυτό με επηρέασε και είπα θα το κάνω. Ξεκινήσαμε και είδα ότι έχει πολλή δουλειά και πώς θα το προλάβω; Τι να πρωτοπρολάβω; Ακόμη διαβάζω το κείμενο για το έργο που θα παίξω τώρα. Βέβαια, μου είχε πει ο παραγωγός “αν τυχόν κουραστείς, αν τυχόν δεν θέλεις, μην ανησυχείς, θα το πάρω πάνω μου”. Οπότε όταν έφτασα στο αμήν είπα πρέπει να πάρω τηλέφωνο και να το πω.

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύψεις για την "Ελένη" από τις "Άγριες Μέλισσες"! Η συνάντηση που κανείς δεν περίμενε!

Η συνάντηση που κανείς δεν περίμενε και οι αποκαλύψεις του Γρηγόρη Αρναούτογλου για την "Ελένη" από την σειρά του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες"!

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου ο παρουσιαστής κάνει πρεμιέρα με το “The 2night Show” και στην πρώτη του εκπομπή θα έχει ένα πολύ “δυνατό” πρόσωπο που μας έχει απασχολήσει όλους τις τελευταίες ημέρες και συγκεκριμένα από την προηγούμενη Κυριακή. Μιλάμε, φυσικά, για την Μαρία Κίτσου, την τηλεοπτική Ελένη από τη σειρά “Άγριες μέλισσες”.

«Θέλω να πω συγχαρητήρια για το πρόγραμμα του ΑΝΤ1 φέτος, συγχαρητήρια για τις Άγριες μέλισσες. Είχα χρόνια να κολλήσω σε τέτοιο σίριαλ. Να πω σε κάποιους ότι τέτοιο σίριαλ καθημερινό, γιατί κάποιοι το συγκρίνουν με το Νησί του Mega που ήταν ένα καταπληκτικό σίριαλ, όμως, ήταν εβδομαδιαίο.

Τηλεθέαση 3/10: Οι "Άγριες Μέλισσες" το τερμάτισαν! Νούμερα ρεκόρ!

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύψεις για την Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκαλύψεις για την

Αυτό που κάνει ο ΑΝΤ1 φέτος, τέσσερις φορές την εβδομάδα, τέτοιου επιπέδου σίριαλ, πρέπει να πω συγχαρητήρια. Καλεσμένη στην πρεμιέρα η πρωταγωνίστρια από τις Μέλισσες, η Μαρία Κίτσου, μια εκπληκτική θεατρική ηθοποιός», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.