Γνωστή Ελληνίδα της showbiz αποκαλύπτει: «Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα...»!

«Όποιος σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει»

Γνωστή Ελληνίδα της showbiz αποκαλύπτει: «Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα...»!

Γνωστή Ελληνίδας της showbiz αποκαλύπτει πολλά σε συνέντευξή της και μεταξύ άλλων λέει χαρακτηριστικά ότι «Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα...»!

Σήμερα η ίδια έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και μίλησε για όλα.

Ο λόγος για την Αννίτα Ναθαναήλ, το πρώην μοντέλο, και μίλησε για το GNTM! Είπε πως σε καμία περίπτωση δεν θα επέτρεπε στην κόρη της να δηλώσει συμμετοχή σε ένα τέτοιο ριάλιτι.

 Γνωστή Ελληνίδα της showbiz αποκαλύπτει: «Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα...»!

«Η κόρη μου μόνο πάνω από το πτώμα μου θα μπορούσε να πάει στο GNTM. Αυτά τα πράγματα που κάνουν στο GNTM κανένα μοντέλο που σέβεται τον εαυτό του δεν τα περνάει», είπε χαρακτηριστικά.

Η Αννίτα αναφέρθηκε και στο «Real Housewives» που είχε συμμετάσχει παλαιότερα: «Στο Real Housewives δεν ήξερα ότι θα ξεκατινιαστούμε τόσο. Δεν μετανιώνω για τη συμμετοχή μου, ήταν τα πιο εύκολα 12.000 ευρώ που έβγαλα στη ζωή μου. Δεν πάω κομμωτήριο, κουρεύομαι μόνη μου».

Μίλησε ακόμα και για την αγάπη που έχει για τη θάλασσα: «Είμαι θαλασσινός τύπος όλο το χρόνο. Κολυμπάω, κάνω καταδύσεις και γενικά έχω πολύ στενή σχέση με τη θάλασσα και τον βυθό. Ο γάμος μου ήταν ένας από τους λόγους που σταμάτησα την τηλεόραση. Δεν με ενδιέφερε να γίνω παρουσιάστρια. Δεν είναι καθόλου εύκολο για ένα ζευγάρι να δουλεύουν μαζί».

Αννίτα Ναθαναήλ: Το μήνυμα της μετά την αποχώρηση από το Nomads!

Αποκάλυψη φωτιά από πασίγνωστη Ελληνίδα: «Πήρα 12.000 ευρώ από τον ΑΝΤ1»!

Αποκάλυψη φωτιά από πασίγνωστη Ελληνίδα για το ποσό που πήρε από την παραγωγή του ΑΝΤ1: «Πήρα 12.000 ευρώ από τον ΑΝΤ1»!

Η ίδια υποστήριξε ότι: «Ήταν τα πιο εύκολα λεφτά που έβγαλα ποτέ»!

Η Αννίτα Ναθαναήλ είχε λάβει μέρος στο Real Housewives of Athens που προβλήθηκε το 2011 από τον ΑΝΤ1. Έξι επώνυμες νοικοκυρές άνοιξαν τα σπίτια τους και μας ξενάγησαν στο σαλόνι, στην πισίνα, στην ατελείωτη γκαρνταρόμπα τους και στην κρεβατοκάμαρά τους!

Μιλώντας σήμερα στην εκπομπή «Έλα Χαμογέλα» στο Open Tv, το γνωστό μοντέλο εξομολογείται για τη συγκεκριμένη δουλειά:

«Λογοκριθήκαμε και καλά κάναμε γιατί ήταν λίγο αντιφατικό. Να μπαίνει στην κρίση, ο κόσμος να μην έχει να φάει, να είναι πολύ δύσκολες οι συνθήκες κι εμείς να είμαστε τρεις λαλούν και δυο χορεύουν. Πηγαίναμε για spa ή για Σαββατοκύριακο στη Μύκονο. Ήταν τα πιο εύκολα 12,000 ευρώ που έβγαλα ποτέ»!

Αννίτα