Μαρία Τζινέρη: Δάκρυσε on air! «Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν δύο ετών»!

Ράγισε καρδιές!

Μαρία Τζινέρη: Δάκρυσε on air! «Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν δύο ετών»!

Η Μαρία Τζινέρη δάκρυσε on air όταν μίλησε για την μητέρα της και είπε χαρακτηριστικά: «Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν δύο ετών»!

Η όμορφη τραγουδίστρια σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου και εξομολογήθηκε την ιστορία ζωής της.

Μάλιστα, κάποια στιγμή όσο μιλούσε την είδαμε να δακρύζει και ράγισε καρδιές!

Είπε χαρακτηριστικά:

«Η μητέρα μου με εγκατέλειψε όταν ήμουν δύο ετών για την καριέρα της στο τραγούδι. Τη συνάντησα ξανά στα 17. Ο πατέρας μου, μου είχε πει ότι η μητέρα μου είχε πεθάνει. Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τη μητέρα μου που όλα αυτά τα χρόνια την τιμωρούσα. Στην εφηβεία ένιωσα την ανάγκη να συναντήσω τη μητέρα μου, είχα θυμό και οργή που μεγάλωσα μακριά της. Η μητέρα μου προσπαθούσε να μου εξηγήσει ότι δεν έφυγε γιατί δεν μας αγαπούσε. Όταν ο πατέρας μου αρρώστησε, ζήτησε να δει τη μητέρα μου στο νοσοκομείο.

Χάκαραν το Instagram πασίγνωστης τραγουδίστριας! Δημοσίευσαν γυμνή φωτογραφία της!

Και συμπλήρωσε:

«Έχω μπει στη διαδικασία τα τελευταία δύο χρόνια και κάνω εσωτερική δουλειά μπαίνοντας άπειρες φορές στη θέση της, όχι πριν από τη γέννησή μου, γιατί δεν γνωρίζω τι έχει ζήσει και εκείνη, αλλά προσπαθώ να μπω στη θέση της και να βιώσω όλα αυτά που ξέρω ότι έχει περάσει από τη γέννησή μου και μετά… Και να την κατανοήσω. Όλοι ήταν εναντίον της, για όλους ήταν η κακιά μαμά που παράτησε τα παιδιά της. Ποτέ κανένας δεν μπήκε στη θέση να πει: «Οk ήταν λάθος αυτό που έκανε, όμως να ψάξουμε λίγο πίσω, τι έχει ζήσει αυτή η γυναίκα, τι πέρασε για να αντιδράσει έτσι». Ποτέ κανένας! Και είπα ότι θα μπω εγώ σε αυτή τη διαδικασία. Εγώ που είμαι η παρατημένη, εγώ που δεν την έχω ζήσει… Την καταλαβαίνω απόλυτα».

Έσκασε τώρα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Ehlers - Danlos!

Έσκασε τώρα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Ehlers - Danlos!

Έκανε την αποκάλυψη μέσα από το Twitter!

Με μία δημοσίευση που έκανε στο προσωπικό της προφίλ στο Twitter, η Sia αποκάλυψε ότι πάσχει από σύνδρομο Ehlers – Danlos (EDS), μία σπάνια περίπτωση ασθένειας που προκαλεί πόνους στις αρθρώσεις και έντονη κόπωση.

«Ήθελα απλώς να πω σε όσους από εσάς πάσχουν από πόνο, φυσικό ή συναισθηματικό, πως σας αγαπώ. Συνεχίστε» έγραψε η 43χρονη τραγουδίστρια την Παρασκευή. «Ο πόνος αποθαρρύνει, αλλά δεν είστε μόνοι».

Έσκασε τώρα: Πασίγνωστη τραγουδίστρια πάσχει από το σύνδρομο Ehlers - Danlos!

Δέσποινα Βανδή: Ατύχημα για την τραγουδίστρια! Φωτογραφία ντοκουμέντο με τα αίματα στο χέρι της!

H Sia, η οποία έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της παγκόσμιας μουσικής βιομηχανίας, όπως η Rihanna, Beyonce και Adele, στο παρελθόν έχει μιλήσει δημόσια για τον εθισμό της στο αλκοόλ και τα παυσίπονα. Μάλιστα, πριν από ένα χρόνο δημοσίευσε ένα tweet στο οποίο ανέφερε πως γιορτάζει που ήταν «οκτώ χρόνια νηφάλια».