Τζίνα Αλιμόνου: Το νέο ξέσπασμά της! «Ξεκινάει μία νέα επίθεση ηθικής μου εξόντωσης»!

Μίλησε ανοιχτά!

Τζίνα Αλιμόνου: Το νέο ξέσπασμά της! «Ξεκινάει μία νέα επίθεση ηθικής μου εξόντωσης»!

Το νέο ξέσπασμά της Τζίνας Αλιμόνου σίγουρα θα συζητηθεί! «Ξεκινάει μία νέα επίθεση ηθικής μου εξόντωσης», αναφέρει μεταξύ άλλων!

Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικές ώρες ήρθαν στο φως της δημοσιότητας άγνωστες καταθέσεις από την τελευταία δίκη της υπόθεσης διαζυγίου της Τζίνας Αλιμόνου και του Παύλου Βαρδινογιάννη.

Το πρωί της Δευτεράς η ηθοποιός μίλησε για το θέμα και τα σχόλια που έγιναν μετά τη δημοσίευσή του στην εκπομπή «Ευτυχείτε» της Κατερίνας Καινούργιου.

Οι δηλώσεις της στην Έλενα Πολυκάρπου:

«Με μεγάλη μου λύπη διαπιστώνω και πάλι ότι ξεκινάει μία νέα επίθεση ηθικής εξόντωσης του προσώπου μου ως γυναίκα και ως μητέρα.

Η επίθεση αυτή βεβαίως συμπίπτει με κρίσιμες δίκες, που βρίσκονται σε εξέλιξη αυτήν την περίοδο.

Μεθοδεύτηκε έτσι, μια αποσπασματική, μονομερής και παραπλανητική παρουσίαση των πραγμάτων, που αφήνει, ειρωνικά και περιφρονητικά αισθήματα για το πρόσωπό μου.

Είναι ένας δημοσιογραφικό κιτρινισμός που προσβάλει, περισσότερο από εμένα τα ίδια τα παιδιά μου.

Θα ήθελα δε, να παρακαλέσω τον κάθε άγνωστό μου θεατή ή αναγνώστη αυτών των «επιλεκτικών» παρουσιάσεων, να γνωρίζει ότι πίσω από αυτή την αντιδικία υπάρχουν μεγέθη ασύγκριτα ασύλληπτα για τη μέση ελληνική οικογένεια και η δικαστική απόφαση, περί διατροφής των τέκνων Βαρδινογιάννη, λαμβάνει υπόψη της την αναλογία σύμφωνα με τον ελληνικό νόμο».

Τζίνα Αλιμόνου - Παύλος Βαρδινογιάννης: Απόφαση βόμβα από το δικαστήριο για την διατροφή!

Η Τζίνα Αλιμόνου και ο Παύλος Βαρδινογιάννης ξανά στην επικαιρότητα! Απόφαση βόμβα από το δικαστήριο για την διατροφή έσκασε μόλις!

Λίγες ημέρες πριν, εκδικάστηκαν στο Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών τα ασφαλιστικά μέτρα που κατέθεσε ο επιχειρηματίας κατά της ηθοποιού.

Αυτά αφορούσαν αποκλειστικά τη μηνιαία διατροφή που καταβάλλει από πέρυσι το καλοκαίρι, όταν πέτυχε να μειώσει προσωρινά το αρχικώς επιδικασθέν ποσό από τα 34.000 στα 18.000 ευρώ. Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας Πρώτο Θέμα, στην αίτηση ασφαλιστικών μέτρων ο Παύλος Βαρδινογιάννης, που αυτή την περίοδο βρίσκεται στην Αμερική, ζητούσε το ποσό αυτό να μειωθεί κατά 11.000 ευρώ.

Όπως υποστήριξε μέσω των δικηγόρων του, το ποσό αυτό είναι ανάλογο των σημερινών οικονομικών δυνατοτήτων του και των πραγματικών αναγκών που έχουν τα παιδιά του. Την άποψή του δεν συμμερίστηκε ο δικηγόρος της Τζίνας Αλιμόνου που εξήγησε αναλυτικά τον τρόπο ζωής των τεσσάρων παιδιών που απέκτησαν στον γάμο τους ο επιχειρηματίας και η ηθοποιός.

Το δικαστήριο αποφάσισε τελικά να απορρίψει το αίτημα για μείωση του ποσού της μηνιαίας διατροφής στο ποσό των 7.000 ευρώ, κι έτσι ο Παύλος Βαρδινογιάννης θα συνεχίσει να καταβάλλει 18.000 ευρώ μηνιαίως τουλάχιστον μέχρι τον ερχόμενο Οκτώβριο, όταν θα συζητηθεί ξανά στο Εφετείο η υπόθεση, μία από τις πολλές που αφορούν το συγκεκριμένο διαζύγιο.