Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...

Πού βρέθηκε το αγαπημένο ζευγάρι;

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...

Σπάνια δημόσια εμφάνιση για τη Ντόρα Μπακογιάννη με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ με look που δεν έχουμε ξαναδεί!

Η Ντόρα Μπακογιάννη και ο Ισίδωρος Κούβελος, παρακολούθησαν την παράσταση «Ο Φτωχούλης του Θεού.» Το ζευγάρι, απόλαυσε στιγμές χαλάρωσης και τα φλας πήραν... φωτιά, όπως ήταν αναμενόμενο!

Ντόρα Μπακογιάννη: Δείτε για πρώτη φορά τα 6 εγγόνια της σε μια φωτογραφία!

Η Ντόρα Μπακογιάννη, πέταξε τα αυστηρά της ταγέρ και φόρεσε μάξι φούστα με μαύρο τοπ! Δίπλα της ο Ισίδωρος Κούβελος, πάντα κομψός με σακάκι και casual παντελόνι! Ο φωτογραφικός μας φακός φυσικά, ήταν εκεί και έχει αποκλειστική φωτογραφία! Δείτε την φωτογραφία στο Youweekly.gr:

Ντόρα Μπακογιάννη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τον σύζυγό της! Πιο λαμπερή από ποτέ...

Ντόρα Μπακογιάννη: Όλη η αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη! Κάγκελο η δημοσιογράφος με την ατάκα της....

H Ντόρα Μπακογιάννη, αποκάλυψε σε πρόσφατη συνέντευξή της, όλη την αλήθεια για την σχέση της με την Σία Κοσιώνη!

Μάλιστα η δημοσιογράφος, έμεινε κάγκελο με την ατάκα της...

«Εγώ μεγάλωσα σε μια οικογένεια όπου μέχρι τα 10-12 μου δεν υπήρχε πολιτική στη συζήτηση του σπιτιού. Ο πατέρας μου δεν μιλούσε ποτέ για πολιτική. Όταν μεγαλώσαμε, δεν θα το ξεχάσω ποτέ, μίλησα στον πατέρα μου για την πρώτη μου χυλόπιτα. Του είπα πως έφαγα χυλόπιτα και εκείνος αποφάσισε ότι ο μόνος τρόπος να αντιμετωπίσει τη σοβαρότητα του θέματος ήταν να με κεράσει παγωτό. Όσο διήρκησε το παγωτό, τόσο διήρκησε και η δική μου ερωτική απογοήτευση.

Είμαστε μεγάλη οικογένεια. Έχω 7 εγγόνια αυτή τη στιγμή. Έχω 7 παιδιά που τα κακομαθαίνω. Τσακώνομαι συνήθως με την κόρη μου (Αλεξία) που θέλει να μου επιβάλει το φαΐ των παιδιών. Με τη νύφη μου (Σία Κοσιώνη) δεν τσακώνομαι. Κανονικότατη οικογένεια είμαστε», είπε, μεταξύ άλλων, η Ντόρα Μπακογιάννη.

Δείτε το σχετικό βίντεο αλλά και την τελευταία ανάρτηση της Σίας με τον γιο της!