Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά!

Η απάντηση που θα συζητηθεί!

Μαρία Μπακοδήμου: Έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο; Μίλησε ανοιχτά!

Η Μαρία Μπακοδήμου μίλησε ανοιχτά για το αν έχει σχέση με τον Τζόνι Αμπατζόπουλο! Η απάντησή της σίγουρα θα συζητηθεί...

H ίδια, μίλησε στο Ευτυχείτε και απάντησε για τις σχέσεις που της έχουν χρεώσει με έναν Τούρκο επιχειρηματία και τον Τζόνι Αμπατζόπουλο. Η γνωστή παρουσιάστρια ξεκαθάρισε πως το Power of Love έχει κλείσει γι’ αυτήν, ενώ τόνισε πως δύσκολα θα την ξαναδούμε μαζί με τον Φώτη Σεργουλόπουλο σε εκπομπή.

«Απ’ όσο ξέρω θα έχω διπλό ρόλο φέτος στο OPEN, καθώς υπάρχει κι άλλο ένα πρότζεκτ που έχει να κάνει με τη μόδα και το στυλ της γυναίκας. Οι περισσότερες σχέσεις που μου έχουν χρεώσει όλα αυτά τα χρόνια, δεν υπάρχουν.

Συγκλονίζει η Μαρία Μπακοδήμου! Τα λόγια καρδιάς στην μητέρα του Πάνου Ζάρλα!

Η φήμη για τον Τούρκο επιχειρηματία ήταν… πέρα για πέρα αληθινή. Το αστείο είναι ότι θα μπορούσα εγώ αυτόν τον επιχειρηματία να τον έχω συναντήσει σε κάποιο εστιατόριο ή κάπου στην Κωνσταντινούπολη και να ντρέπομαι γιατί αν αυτός ήξερε τι κυκλοφορεί για εμάς τους δύο, μπορεί να νόμιζε ότι κάθομαι και φτιάχνω εγώ ιστορίες.

Ότι πήραν ως αποδεικτικό μια φωτογραφία με μένα και τον Τζόνι από παλιά για να πουν ότι έχουμε σχέση, είναι αστείο. Δεν νομίζω ότι θα κρατούσα σχέση με τον πρώην σύζυγό μου αν δεν είχαμε παιδιά. Δεν νομίζω να με δείτε με τον Φώτη Σεργουλόπουλο μαζί σε εκπομπή στο μέλλον.

Ο κύκλος του Power of Love έχει κλείσει για μένα. Δεν έχω επικοινωνήσει με τη μητέρα του Πάνου Ζάρλα, μου είναι πολύ δύσκολο. Θέλω να της πω πόσο τη σκέφτομαι και δεν βρίσκω το κουράγιο να στείλω αυτό το μήνυμα», είπε μεταξύ άλλων η Μαρία Μπακοδήμου.

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της! Με μαγιό - χωρίς στάλα φίλτρου!

Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της Μαρίας Μπακοδήμου με μαγιό και χωρίς στάλα φίλτρου! Αντέχετε να την δείτε;

Εντυπωσιακή όσο ποτέ άλλοτε, η Μαρία Μπακοδήμου ανέβασε επικίνδυνα για την εποχή τις θερμοκρασίες με τη φωτογραφία της στο Instagram.

Η γνωστή παρουσιάστρια δίνει... ρεσιτάλ με το ολόσωμο μαγιό της και τις μεσογειακές της αναλογίες. Όπως θα δείτε μάλιστα στην εν λόγω φωτογραφία, η Μαρία δεν κάνει κανένα ρετούς αφού το άψογο κορμί της, δεν χρειάζεται φίλτρα! Ιδού λοιπόν:

Μαρία Μπακοδήμου: Σαν βασίλισσα! Σε υπερπολυτελές αυτοκίνητο με τον άντρα της ζωής της!

Μαρία Μπακοδήμου: Αυτό είναι το πραγματικό κορμί της! Με μαγιό - χωρίς στάλα φίλτρου!

Μαρία Μπακοδήμου: Αφήνει πίσω της το παρελθόν! Το νέο ξεκίνημα της μόνο εδώ!

Αυτό είναι το νέο ξεκίνημα της Μαρίας Μπακοδήμου και θα το βρείτε γραμμένο αποκλειστικά μόνο εδώ! Αφήνει πίσω της το παρελθόν!

Η παρουσιάστρια όπως σας αποκάλυψα πριν από λίγες ημέρες αποφάσισε να φύγει από τον ΣΚΑΙ και έκλεισε με το OPENtv. Τότε δεν γνώριζα τι θα κάνει αλλά ήξερα ότι οι υπεύθυνοι την θέλουν πάρα πολύ και θα έψαχναν να βρουν ένα project που να είναι κομμένο και ραμμένο πάνω της και... όπως όλα δείχνουν το βρήκαν!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μου η Μαρία θα αναλάβει τον ρόλο παρουσίασης του νέου παιχνιδιού που θα φέρει το OPEN στον αέρα, το "Δικαστήριο Μόδας".

Δεν έχει κλείσει ακόμα κάτι σίγουρα αλλά το μόνο βέβαιο είναι πως η Μαρία αποφάσισε να αφήσει πίσω της το Power of love που ήταν και το τελευταίο πρόγραμμα που παρουσίασε και πολύ είχαν σχολιάσει τότε ότι δεν της ταιριάζει τόσο ηθικά όσο και αισθητικά.

Πάει, λοιπόν, για νέο ξεκίνημα...

Μαρία Μπακοδήμου: Σε "αναμμένα κάρβουνα" η παρουσιάστρια! Η αναμονή που την "σκοτώνει"...

Σε μια αναμονή που την "σκοτώνει" βρίσκεται η Μαρία Μπακοδήμου σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr! Τι συμβαίνει με την παρουσιάστρια και βρίσκεται σε "αναμμένα κάρβουνα";

Μια αποκάλυψη θα σας κάνω σήμερα μέσα από το Vanda's blog αφού μόλις έμαθα σε τι κατάσταση βρίσκεται η Μαρία και... το έκρυβε πολύ καλά έχω να πω!

Τέρμα αγχωμένη είναι η παρουσιάστρια που επέλεξε ο Ατζούν Ιλιτζαλί εδώ και δυο χρόνια να παρουσιάζει το Power of love, το παιχνίδι της αγάπης του ΣΚΑΙκαθώς τώρα που γι αυτή τουλάχιστον τη σεζόν το ριάλιτι έριξε αυλαία βρίσκεται σε αναμονή για να μάθει αν θα συνεχίσει την συνεργασία της με τον Τούρκο παραγωγό... γιατί να σας θυμίσω πως δεν έχει συμβόλαιο με το κανάλι αλλά με την Acun Medya...

Σύμφωνα με αποκλειστικές μου πληροφορίες, λοιπόν, η Μαρία περιμένει καθώς την επόμενη εβδομάδα θα κάνει meeting με την ομάδα του Ατζούν για να δουν αν θα συνεχίσουν την συνεργασία τους και του χρόνου ή όχι!

Το τι θα αποφασιστεί δεν το γνωρίζω, τουλάχιστον ακόμα, αλλά το μόνο σίγουρο είναι πως αν δεν την αξιοποιήσει και την επόμενη σεζόν ο Τούρκος παραγωγός η Μαρία έχει κατοχυρωθεί ήδη από το κανάλι του Φαλήρου για ένα δικό της late night show...