GNTM - Η αδερφή της Χαράς Παππά την «έκαψε»! «Είχαμε συνεννοηθεί να της μεταφέρω τι λένε έξω με κωδικούς»!

Αυτό ξεκάθαρα δεν έπρεπε να το πει!

GNTM - Η αδερφή της Χαράς Παππά την «έκαψε»! «Είχαμε συνεννοηθεί να της μεταφέρω τι λένε έξω με κωδικούς»!

Έσκασε «βόμβα» στο GNTM, αφού η αδερφή της Χαράς Παππά την «έκαψε»! «Είχαμε συνεννοηθεί να της μεταφέρω τι λένε έξω με κωδικούς» ανέφερε μεταξύ άλλων και την έβαλε σε μπελάδες!

Η Δήμητρα Παππά, μίλησε το πρωί της Τρίτης στο Happy Day, ζωντανά από την Γερμανία! Η ίδια αποκάλυψε, μεταξύ άλλων, πως είχε συνεννοηθεί με την αδερφή της να της μεταφέρει όσα γίνονται εκτός παιχνιδιού με κωδικούς!

GNTM: Η εξομολόγηση της Χαράς για τη σχέση της με τον πασίγνωστο ηθοποιό! (Βίντεο)

«Η Χαρά μιλάει με τη οικογένειά της μια φορά τη βδομάδα για 5 λεπτά. Αυτή επιλέγει πως τα μοιράζει. Κάτι είχαμε συνεννοηθεί πριν το παιχνίδι. Για το πώς τη βλέπει ο κόσμος, κάτι κωδικούς. Αλλά δεν τους χρησιμοποιήσαμε τελικά ποτέ. Αλλά εμείς το είχαμε σκεφτεί. Η Χαρά δεν κάνει να πει τίποτα για το παιχνίδι. Μόνο αν είναι καλά.

GNTM - Η αδερφή της Χαράς Παππά την «έκαψε»! « συνεννοηθεί να της μεταφέρω τι λένε έξω με κωδικούς»!

Η αδερφή μου είναι πολύ ευαίσθητο κορίτσι. Μέχρι τώρα δεν με έχει απογοητεύσει. Δεν έχω δει κάτι στοχευμένο προς την αδερφή μου, αλλά υπάρχουν μερικά κορίτσια που σχολιάζουν λίγο παραπάνω» είπε, μεταξύ άλλων, η Δήμητρα Παππά.

Burak Hakki: Το μήνυμα του Τούρκου γόη για την Χαρά Παππά! Πώς την αποκάλεσε;

O Burak Hakki... ξαναχτύπησε! Το μήνυμα του Τούρκου γόη για την Χαρά Παππά που ξεχειλίζει από έρωτα! Πώς την αποκάλεσε;

Η Χαρά Παππά έγινε ευρέως γνωστή μέσα από τις auditions του GNTM, στις οποίες κατάφερε να πάρει τέσσερα “ναι” και να περάσει στην επόμενη φάση του διαγωνισμού!

Γάμος βόμβα! Η Παππά παντρεύεται τον γόη των τουρκικών σίριαλ!

Μάλιστα, το ενδιαφέρον κέντρισε και η προσωπική της ζωή, καθώς διατηρεί εδώ και τρία χρόνια σχέση με τον Τούρκο ηθοποιό, Burak Hakki. Από την πλευρά του ο Burak Hakki θέλησε πριν μερικές ημέρες να υποστηρίξει δημόσια την αγαπημένη του και δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ένα βίντεο με την Χαρά Παππά, γράφοντας στην λεζάντα, «Αγάπη»!

Δείτε την παρακάτω ανάρτηση:

Χαρά Παππά: Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM! Πολύ τρυφερές στιγμές...

Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM η Χαρά Παππά! Το Youweekly.gr σας παρουσιάζει φωτογραφίες από πολύ τρυφερές στιγμές του ζευγαριού!

"Ήρθα στο GNTM γιατί μου αρέσει πολύ ο χώρος της μόδας και είδα και το περσινό και είπα ότι θέλω πολύ να είμαι κι εγώ εκεί”, είπε η Χαρά Παππά στην πρεμιέρα του GNTM αναφορικά με τη συμμετοχή της. Η νεαρή καλλονή απέσπασε 4 “ναι” από τους κριτές αφήνοντας τους άφωνους με την φυσική ομορφιά της.

GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι!

Η Χαρά, που ασχολείται επαγγελματικά με το modelling είναι 24 ετών, vlogger με δικό της φυσικά κανάλι στο YouTube, ενώ είναι γνωστή σε Ελλάδα και Τουρκία λόγω της σχέσης της με τον Μπουράκ Χακί ή αλλιώς το Τούρκο ηθοποιό που γνωρίσαμε μέσα από τη σειρά “Κισμέτ”. Η 24χρονη, είναι “ερωτική μετανάστρια” όπως είπε καθώς ζει μόνιμα στην Κωνσταντινούπολη με τον αγαπημένο της.

Ο σύντροφός της τη στηρίζει σε όλα και φυσικά την απόφασή της να επιστρέψει στην Ελλάδα για το ριάλιτι μοντέλων. Δες κάποιες κοινές φωτογραφίες του ζευγαριού καθώς και κάποια solo πλάνα της μελαχρινής καλλονής που ξεχώρισε αμέσως.

Χαρά Παππά: Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM! Πολύ τρυφερές στιγμές...

Χαρά Παππά: Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM! Πολύ τρυφερές στιγμές...

Χαρά Παππά: Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM! Πολύ τρυφερές στιγμές...Χαρά Παππά: Από την αγκαλιά του Μπουράκ Χακί στο GNTM! Πολύ τρυφερές στιγμές...undefinedundefined

GNTM 2 spoiler: Αυτή είναι η πρώτη παίκτρια που μπαίνει στο σπίτι!

GNTM: Η εξομολόγηση της Χαράς για τη σχέση της με τον πασίγνωστο ηθοποιό! (Βίντεο)

Η Χαρά Παππά που πέρασε στο GNTM μίλησε για τη σχέση της με τον πασίγνωστο ηθοποιό!

Η Χαρά πήγε στο Greece’s Next Top Model για να διαγωνιστεί διεκδικώντας μια θέση στον μεγαλύτερο γυναικείο διαγωνισμό!

Είναι από την Ηγουμενίτσα αλλά ζει στην Κωνσταντινούπολη. Η 24χρονη καλλονή αποκάλυψε ότι είναι ερωτική μετανάστρια.

GNTM: Το πρώτο βίντεο της πρεμιέρας! Τι φόρεσαν Καγιά και Ηλιάνα;

Έχει σχέση με τον πολύ γνωστό Τούρκο ηθοποιό Μπουράκ Χακί και συγκατοικούν.

TAGS