X-factor: Έρχεται η μεγάλη απόφαση για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο!

Ποιες κοπέλες θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση;

X-factor: Έρχεται η μεγάλη απόφαση για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο!

Έρχεται η μεγάλη απόφαση για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο στο X-factor. Ποιες κοπέλες θα ανέβουν στην σκηνή και θα πάρουν το πράσινο φως για την επόμενη φάση;

Την Τετάρτη 9/10 έρχεται η στιγμή της μεγάλης απόφασης για τον Μιχάλη Τσαουσόπουλο, σε ένα συναρπαστικό Chair Challenge. Τόσο ο Γιώργος Θεοφάνους όσο και η Μελίνα Ασλανίδου έζησαν στιγμές μεγάλης συναισθηματικής φόρτισης κατά την διάρκεια των 2 προηγούμενων Chair Challenge. Στο τρίτο Chair Challenge είναι η σειρά του Μιχάλη Τσαουσόπουλου και της ομάδας του, των κοριτσιών 16 έως 24 ετών, να έρθουν αντιμέτωποι με τις 4 άδειες καρέκλες που βρίσκονται στην σκηνή του X Factor.

Τα κορίτσια τραγουδούν η καθεμία solo και, αμέσως μετά, ο μέντοράς τους αποφασίζει εάν η επίδοσή τους τον «κούνησε» αρκετά από την καρέκλα του ώστε να τους δώσει κι αυτός μία από τις πολυπόθητες καρέκλες - ή, σε αντίθετη περίπτωση, θα τους δείξει την πόρτα της εξόδου!

Μέχρι τελευταία στιγμή όλα μπορούν να ανατραπούν! Ακόμη και τα κορίτσια που έχουν κατακτήσει μία από τις 4 καρέκλες μπορεί να την χάσουν αν κάποια από τις υπόλοιπες διαγωνιζόμενες πείσει τον Μιχάλη ότι την αξίζει περισσότερο! Την Τετάρτη στις 21.00 έρχεται ένα ακόμα συναρπαστικό Chair Challenge, στην τελική ευθεία για τα Live του X Factor. Η Μάχη Ξεκίνησε!

X-factor Μιχάλης Τσαουσόπουλος

X-Factor: Ξέσπασε σε δάκρυα η Ασλανίδου! Η διαφωνία με τον Μάστορα και όλα όσα έγιναν εχθές! (Βίντεο)

Η διαφωνία με τον Μάστορα και όλα όσα έγιναν εχθές! Ξέσπασε σε δάκρυα η Ασλανίδου στο πλατό του X-Factor! Ότι έγινε σε βίντεο!

Το παιχνίδι του OPEN πλέον κρατάει συντροφιά τα βράδια στο τηλεοπτικό κοινό και... δεν λείπουν οι συγκινήσεις, τα γέλια, οι συγκρούσεις!

Συγκλονιστικό τροχαίο για παίκτη του X-factor! Ντοκουμέντο σοκ από τη σύγκρουση!

Συλλέξαμε τις καλύτερες στιγμές από το επεισόδιο της Πέμπτης (3/10) και σας τις παρουσιάζουμε παρακάτω...

X-Factor: Πόνεσαν τα λόγια του Θεοφάνους! «Δεν ξέρεις να τραγουδάς»! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor βλέπουμε τα Chair Challenge. Τα λόγια του Γιώργου Θεοφάνους στην παίκτρια ωστόσο, πρέπει να πόνεσαν. Μεταξύ άλλων της είπε: «Δεν ξέρεις να τραγουδάς»!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open, απόψε συνεχίζεται με την ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου.

Η Κυριακή Νικολάου ερμήνευσε το τραγούδι «Το δίκιο μου» σε μουσική και στίχους των Θέμη Καραμουρατίδη και Οδυσσέα Ιωάννου, που έχει ερμηνεύσει η Γιώτα Νέγκα.

Τηλεθέαση X-Factor: Πώς τα πήγε η Βανδή στην πρώτη της εμφάνιση;

Όταν η ερμηνεία της τελείωσε τον λόγο πήρε κατευθείαν ο Γιώργος Θεοφάνους και της είπε χαρακτηριστικά:

«Δεν ξέρεις καθόλου να τραγουδάς, μόνο φωνάζεις. Λίγο έτσι προς το τέλος μαλάκωσες λίγο, δεν χρειάζεται. Μπορεί και το άγχος να στο κάνει αυτό το πράγμα».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Ανατρίχιασε ο Μάστορας με την ερμηνεία της! Η Ασλανίδου όμως της έδωσε... τα παπούτσια στο χέρι! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor βλέπουμε τα Chair Challenge να συνεχίζονται! Ο Χρήστος Μάστορας είπε πως ανατρίχιασε με την ερμηνεία της, αντίθετα με την Μελίνα Ασλανίδου όμως... που αντί για καρέκλα της έδωσε... τα παπούτσια στο χέρι!

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open, απόψε συνεχίζεται με την ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου και στην σκηνή ανέβηκε η Βασιλική Χουρσούτογλου.

Ερμήνευσε το τραγούδι «Diamonds» που της Rihanna, για να διεκδικήσει μια καρέκλα στην ομάδα των Overs 25+.

Ωστόσο, όταν τελείωσε η ερμηνεία της ο Χρήστος Μάστορας της είπε χαρακτηριστικά:

«Σε κάποια σημεία ανατρίχιασα και ή είσαι εσύ και η αύρα σου ή το air condition», χιουμοριστικά.

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Ενώ, συνέχισε λέγοντάς της ότι κάτι τον μαγνητίζει!

Η Μελίνα Ασλανίδου όμως ήταν εκείνη που έπρεπε να αποφασίσει αν θα την κρατήσει ή όχι και τελικά κατέληξε στην απόφαση να μην την κρατήσει.

Τότε, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος συμφώνησε με την κίνηση της ενώ ο Χρήστος Μάστορας είπε χαρακτηριστικά: «Γιατί ρε... ωραία το είπε το τραγουδάκι της».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

X-Factor: Τα δάκρυα της Μελίνας Ασλανίδου και η τρυφερή αγκαλιά με τον παίκτη! (Βίντεο)

Στο σημερινό επεισόδιο του X-Factor βλέπουμε τα Chair Challenge να συνεχίζονται! Είδαμε ακόμη τα δάκρυα της Μελίνας Ασλανίδου επί σκηνής και την τρυφερή αγκαλιά με τον παίκτη της.

Ο μουσικός διαγωνισμός του Open, απόψε συνεχίζεται με την ομάδας της Μελίνας Ασλανίδου και στην σκηνή ανέβηκε ο Ρωμαίος Παπαδόπουλος.

Επέλεξε το τραγούδι «Δυόμιση» σε μουσική και στίχους του Κυριάκου Παπαδόπουλου και της Ναταλί, που έχει ερμηνεύσει ο Σταμάτης Γονίδης για την εμφάνισή του στην ομάδα των Overs 25+.

Όταν τελείωσε την εμφάνισή του και έπρεπε πια η Μελίνα Ασλανίδου να αποφασίσει αν θα συνεχίσει μαζί του ή όχι αν και δύσκολη απόφαση τελικά την πήρε.

Δέσποινα Βανδή: Έτοιμη για το X Factor! Οι φωτογραφίες από τα παρασκήνια!

Του είπε πως δε θα συνεχίσουν μαζί στο X-Factor, αλλά του υποσχέθηκε πως έξω έχει σκεφτεί πράγματα για να κάνουν μαζί, αναφερόμενη φυσικά στο ποντιακό τραγούδι!

Τότε η όμορφη τραγουδίστρια ανέβηκε στην πίστα με δάκρυα στα μάτια και τον πήρε μια μεγάλη αγκαλιά.

Δείτε το σχετικό βίντεο: