Ναταλία Τσαλίκη: Η εξομολόγηση για την ζωή της - «Έφυγα από το σπίτι μου γιατί...»!

Έκανε αποκαλύψεις!

Ναταλία Τσαλίκη: Η εξομολόγηση για την ζωή της - «Έφυγα από το σπίτι μου γιατί...»!

Μια εξομολόγηση για την προσωπική της ζωή έκανε η Ναταλία Τσαλίκη. «Έφυγε από το σπίτι μου γιατί...», είπε μεταξύ άλλων η ηθοποιός.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη, μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και στο Πρωινό για τις άγνωστες πτυχές της ζωή της, ενώ αναφέρθηκε και στην επικαιρότητα.

«Όταν εγκατέλειψα τη Φιλοσοφική είχα αντιδράσεις από τον πατέρα μου, ο οποίος ήταν πολύ της ακαδημαϊκής μόρφωσης. Η μεγάλη μου επανάσταση ήταν όταν έφυγα από το σπίτι μου. Συγκρούστηκα κι έφυγα από το σπίτι μου εκεί γύρω στα 19 μου», εξομολογήθηκε για την ζωή της.

Γιάννης Μπέζος: Ο γάμος, το διαζύγιο και η άγνωστη ιστορία που μας άφησε άφωνους!

Όσο για αυτούς που ασχολούνται με την υποκριτική και δεν είναι ηθοποιοί, είπε: «Θα βάλουμε φραγμό στους άλλους ανθρώπους να ασχοληθούν με το θέατρο; Αυτό είναι φασιστικό. Δεν υπάρχει άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος, καλώς ή κακώς αυτό είναι άλλο θέμα. Από τη στιγμή που είναι ανοιχτό το επάγγελμα ο καθένας μπορεί να ανέβει στη σκηνή και να παίξει. Το δύσκολο είναι πόσο θα κάτσει και πώς θα τον υποδεχτεί το κοινό. Δεν θα ήμουν σε μία παράσταση που δεν θα ήταν επαγγελματίες ηθοποιοί, εκτός κι αν ήταν κάποιος φοβερά ταλαντούχος που… τυχαίνει κι αυτό, αλλά δεν μου έχει τύχει...».

Ναταλία Τσαλίκη: H δημόσια έκκληση για τον Γιάννη Μπέζο! Τι συνέβη;

Ο Γιάννης Μπέζος δεν έχει προσωπικούς λογαριασμούς στα social media, άλλωστε ο ηθοποιός και μέσα από συνεντεύξεις του έχει αναφέρει ότι δεν είναι λάτρης των μέσω κοινωνικής δικτύωσης.

Η σύζυγός του, η Ναταλία Τσαλίκη, η οποία είναι ενεργή στο Facebook, ενημερώθηκε ότι το τελευταίο διάστημα, ολοένα και περισσότερα είναι τα προφίλ που δημιουργούνται στα social media χρησιμοποιώντας το όνομά του

Έτσι η ηθοποιός δημοσίευσε μία εικόνα με όλους τους ψεύτικους λογαριασμούς που υπάρχουν με το όνομα του Γιάννη Μπέζου και έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς της φίλους να κάνουν αναφορά στους λογαριασμούς αυτούς.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Φαίνεται ότι κάποιοι έχουν σχηματίσει ψεύτικα προφίλ στο instagram, και μιλούν εξ ονόματος του Γ. Μπέζου. Επειδή εγώ δεν γνωρίζω να το κάνω, παρακαλώ όσοι μπορούν, να κάνουν μια αναφορά. Ευχαριστώ πολύ»!