Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz; Η δημόσια αποκάλυψη!

Τι ισχύει τελικά για τους δυο πρωταγωνιστές της σειράς;

Γυναίκα χωρίς όνομα: Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz; Η δημόσια αποκάλυψη!

Αυτό είναι το νέο ζευγάρι της Ελληνικής showbiz; Η δημόσια αποκάλυψη έγινε από γνωστό ηθοποιό μέσα από την εκπομπή του ΑΝΤ1.

Πολλές είναι οι φήμες που θέλουν δυο πρωταγωνιστές της σειράς «Γυναίκα χωρίς όνομα» να διατηρούν σχέση. Τι ισχύει τελικά;

Ο Γιώργος Αθητάκης, ξεκαθάρισε την σχέση που έχει με την Ντόρα Μακρυγιάννη. Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας! Το μονόπετρο της βγάζει μάτι!

«Με την Ντόρα είμαστε μόνο πολύ καλοί φίλοι», είπε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

Γάμος έκπληξη! Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε μετά από 10 χρόνια σχέσης!

Ένας γάμος έκπληξη έγινε γνωστός πριν από κάποιες ώρες! Αγαπημένο ζευγάρι της showbiz παντρεύτηκε μετά από 10 χρόνια σχέσης και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ!

Οι δυο γνωστοί ηθοποιοί έχουν αποκτήσει μαζί μία κορούλα και επιτέλους ήρθε η στιγμή που ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο λόγος για την Hilarie Burton και τον Jeffrey Dean Morgan. Η τηλεοπτική «Peyton» του One Tree Hill και ο «Denny» του Grey’s Anatomy παντρεύτηκαν σε μια μυστική τελετή το Σαββατοκύριακο.

Η γνωστή ηθοποιός τα ευχάριστο γεγονός εχθές όταν δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, αιφνιδιάζοντας τους εκατομμύρια θαυμαστές της, οι οποίοι νόμιζαν πως το ζευγάρι ήταν ήδη παντρεμένο!

Η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Ήθελα απλά να σας αποκαλύψω ότι εγώ και ο Jeff ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΑΜΕ! Στα αλήθεια. Ζούμε ως σύζυγοι τα τελευταία δέκα χρόνια. Έχουμε δημιουργήσει μια οικογένεια και μια φάρμα. Για χρόνια, τα ΜΜΕ έχουν γράψει πως έχουμε ήδη παντρευτεί το 2014 ή το 2015 και πως έχουμε πάρει ακόμη και διαζύγιο. Όλα ψέμματα. Αλλά εμείς ξέρουμε την αλήθεια μας. Οπότε μας φάνηκε ηλίθιο να προσπαθούμε να διορθώνουμε όλα όσα γράφονται. Από τη στιγμή που γνώρισα τον Jeffrey, ήταν ο σύζυγος μου. Αντί να ανταλλάξουμε τους όρκους μας τόσα χρόνια, τους ζήσαμε. Για δέκα ολόκληρα χρόνια. Και τα καλά και τα άσχημα. Σ’ αγαπάω Jeffrey! Ήταν ιδιωτικό και μαγικό και έγινε όπως ακριβώς ονειρεύτηκα! Οπότε ναι. Πλέον είμαι η κυρία Morgan!».