GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Το είπε και μείναμε!

GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου.

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF». GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

GNTM: Τσακώθηκαν Ζενεβιέβ - Χριστοπούλου! Τους γύρισε την πλάτη την ώρα της δοκιμασίας! (Βίντεο)

Τσακώθηκαν στο σημερινό επεισόδιο του GNTM, η Ζενεβιέβ Μαζαρί με την Έλενα Χριστοπούλου, με την δεύτερη να γυρνάει την πλάτη της την ώρα της δοκιμασίας.

Όπως φαίνεται η Ζενεβιέβ από νωρίς σήμερα έχει τα νεύρα της, αφού νωρίτερα έβαλε τις φωνές στα κορίτσια, λόγω της χθεσινής δοκιμασίας.

«Αυτό το κορίτσι θέλει πολύ μάθημα», είπε η coach των κοριτσιών με την Ζενεβιέβ να απαντάει: «Δεν είμαστε φροντιστήριο».

Εκείνη τη στιγμή η Έλενα Χριστοπούλου φανερά εκνευρισμένη δήλωσε: «Μίλα για εσένα. Εσύ είσαι art director εγώ σου λέω θέλει μάθημα. Δεν ξέρει καθόλου. Είναι η πρώτη φορά. Δεν έρχονται για να μάθουν κιόλας; Αι παρατήστε με».

GNTM: Αυτή η αποχώρηση είναι «βόμβα»! Αγαπημένη παίκτρια φεύγει την επόμενη εβδομάδα!

Αυτή η αποχώρηση στο GNTM είναι «βόμβα». Αγαπημένη παίκτρια φεύγει από το παιχνίδι την επόμενη εβδομάδα και έχουμε πάθει σοκ.

Η συγκεκριμένη είχε τραβήξει την συμπάθεια τον κριτών οι οποίοι την πέρασαν στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι.

Ωστόσο, αποχωρεί όπως αποκάλυψε η Κλεοπάτρα Πατλάκη στην εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα». GNTM: Ξέσπασε καβγάς στο σπίτι! Ο ρόλος της Ζενεβιέβ που έφερε τις εντάσεις! (Βίντεο)

«Την άλλη Τρίτη τα κορίτσια θα ποζάρουν για κάποιο brand και τότε θα αποχωρήσει η Λυδία, η κοπέλα με την αλωπεκία», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

GNTM - Spoiler: Έντονος καβγάς μεταξύ κοριτσιών! Ο ρόλος της Καγιά στον τσακωμό τους! (Βίντεο)

Προσοχή, ακολουθεί spoiler για το GNTM! Ένας έντονος καβγάς θα ξεσπάσει μεταξύ δυο κοριτσιών! Ποιος είναι ο ρόλος της Βίκυς Καγιά στον τσακωμό τους;

Η αποκάλυψη έγινε μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στον ΑΝΤ1, «Το Πρωινό»!

Συγκεκριμένα, η Φαίη Σκορδά αποκάλυψε στον της εκπομπής ότι η Σουζάνα και η Κέισι θα έχουν έναν μεγάλο καβγά, που θα κάνει μία από τις δύο παίκτριες να αποχωρήσει!

Συγκεκριμένα η Φαίη Σκορδά είπε:

«Είδατε την κοπέλα τη Σουζάνα, που φοβόταν τα φίδια; Αυτό το κορίτσι που δεν ήταν καλό στη χθεσινή δοκιμασία, άρχισε να κάνει κριτική στα υπόλοιπα κορίτσια. Και η Κέισι είπε πως στην αρχή ήταν κοντά της, αλλά μετά έγινε υπεροπτική.

Κρατήστε αυτό που θα σας πω τώρα. Η Σουζάνα με την Κέισι θα μαλώσουν τόσο πολύ κάποια στιγμή, τόσο πολύ, που η Βίκυ Καγιά θα προσπαθήσει να πείσει μία από τις δύο να μη φύγει από το παιχνίδι. Αυτές οι δυο θα απασχολήσουν πάρα πολύ. Και κάποια στιγμή η Κέισι θα φύγει. Και η Καγιά θα προσπαθήσει να την πείσει να μείνει. Εδώ θα είμαστε και θα το δείτε»!

Δείτε το σχετικό βίντεο:

TAGS