Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει»!

Τα είπε με τον τρόπο του ο Λιάγκας!

Μεσημέρι ΣΚΑΙ: Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει»!

Η αυστηρή απάντηση στον Λιανό από το Μεσημέρι ΣΚΑΙ! «Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει» είπε ο παρουσιαστής!

Ο Γιώργος Λιανος, μίλησε για το The Voice που παρουσιάζει φέτος, ενώ αναφέρθηκε και σε όλο αυτό που είχε συμβεί πριν από λίγο καιρό με τον Γιώργο Λιάγκα.

«Δεν φοβάμαι τη σύγκριση με τον Γιώργο Καπουτζίδη και τον Γιώργο Λιάγκα γιατί ο καθένας έχει το δικό του χαρακτήρα, το δικό του στυλ παρουσίασης και το δικό του εκτόπισμα. Στον Γιώργο Λιάγκα αφιερώνω το τραγούδι “Σ’ έχω επιθυμήσει”. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που δεν χρησιμοποιώ αυτόν τον τρόπο για να βρίσκομαι στα μέσα και ειλικρινά όλο αυτό το θέμα ξεκίνησε από ένα προσωπικό μήνυμα που έστειλα στον Γιώργο.

Ξέρω πώς λειτουργεί ο Γιώργος, ξέρω ότι στον αέρα της εκπομπής δεν του είναι κάτι να πει ότι “ξέρεις, έχει συμβεί αυτό”. Από εκεί και πέρα κάπως έπρεπε κι εγώ να αντιδράσω σε όλο αυτόν τον σχολιασμό και να το κάνω με τον δικό μου χιουμοριστικό τρόπο. Εγώ ούτε κρατάω κακίες, ούτε μ’ αρέσει να διαιωνίζω κάτι.

Είχα κάνει ένα γύρισμα που αναφερόμουν στον Γιώργο Λιάγκα, αλλά έπαιξε ετεροχρονισμένα. Θα πήγαινα για καφέ με τον Γιώργο, δεν έχω τίποτα μαζί του, έχουμε κάνει και παρέα. Για τα “άπλυτα” του Δημήτρη Παπανώτα ήταν χιούμορ που κάναμε με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου», είπε ο Γιώργος Λιανός.


«Δεν νομίζω να με έχει επιθυμήσει ο Γιώργος. Όταν είχαμε συνεργαστεί, είχε βγει μετά και είχε πει ότι δεν πέρασε καλά. Όταν κάναμε το Πρωινό με τη Φαίη, ήταν μια χρονιά στην ομάδα της εκπομπής ο Γιώργος. Ο Γιώργος, που είναι καλό παιδί και καλός παρουσιαστής, μην διεκδικούμε ότι κάποιοι έχουμε χιούμορ και κάποιοι δεν έχουμε.

Δεν είναι δυνατόν να λέει ότι “όταν εγώ λέω κάποια κακιούλα το λέμε εν είδη χιούμορ…” και όταν εμείς κάναμε μια πλακίτσα ανάλογη εδώ, ότι εμείς είχαμε κακία. Δηλαδή, με ποια λογική εμείς λέμε κάτι με κακία και κάποιοι άλλοι το λένε με χιούμορ;», είπε ο Γιώργος Λιάγκας.

Γιώργος Λιανός: Έστειλε μήνυμα on air στον Λιάγκα! Τα λόγια που τον ενόχλησαν...

Ο Γιώργος Λιανός έστειλε μήνυμα on air στον Λιάγκα για κάποια λόγια που τον ενόχλησαν στην εκπομπή του! Τι έχει συμβεί; Διαβάστε αναλυτικά!

Συγκεκριμένα, ο Γιώργος Λιάγκας εξέφρασε την γνώμη του για την πιθανή επιλογή του Γιώργου Λιανού στην παρουσίαση του “The Voice”. Τα όσα άκουσε ο Λιανός, δεν του άρεσαν ιδιαίτερα και δεν δίστασε να του στείλει μήνυμα!

Ανατροπή μεγατόνων στο The Voice! Πασίγνωστη τραγουδίστρια στην επιτροπή!

«Μου στέλνει μηνύματα ο Γιώργος Λιανός ότι πειράχτηκε και λοιπά. Του απαντάω με γλυκύτητα ότι είναι ένα πρόσωπο με το οποίο έχω συνεργαστεί και τον εκτιμώ πολύ σαν άνθρωπο και τον θεωρώ πολύ καλό παρουσιαστή. Τι να πω εγώ. Δεν έχει ακούσει άνθρωπος όσα έχω ακούσει εγώ. Όταν εκτιθέμεθα ρε Γιώργο μας κρίνουν όλοι. Τώρα αν σε πείραξε, μπορεί να ήταν λίγο τσιμπημένο αλλά είπαμε και καλά. Ο καθένας λέει την γνώμη του και όχι με εμπάθεια και κακία. Αν τον πείραξε κάτι του ζητάμε και συγνώμη.», είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας μετά το μήνυμα που δέχτηκε από τον Γιώργο Λιανό.

The Voice: Έκανε την ανακοίνωση ο Λιάγκας! Μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστή! (Βίντεο)

Έκανε την ανακοίνωση ο Γιώργος Λιάγκας και μίλησε ανοιχτά για τον παρουσιαστήςτου «The Voice» που έρχεται σε λίγους μήνες στις οθόνες μας.

Πολλά ήταν τα ονόματα που είχαν ακουστεί για την σκυτάλη του μουσικού show και η εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» ξεκαθάρισε την κατάσταση.

Σύμφωνα με Κλεοπάτρα Πατλάκη, το πρόσωπο που θα παρουσιάσει το «The Voice» θα είναι και επίσημα ο Γιώργος Λιανός. Μάλιστα, ξεκαθάρισαν και γιατί είχε γίνει τις τελευταίες ημέρες ο χαμός με το όνομα του, αλλά και του Γιώργου Λιάγκα.

Επίσης, ανακοινώθηκε και ο τραγουδιστής που θα καθίσει στην τέταρτη καρέκλα του κριτή! Ποιος είναι αυτός; Ο Γιώργος Μαζωνάκης.

Έξαλλος ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα με τα παιδιά του! «Λέει ότι τα έθεσα σε κίνδυνο»!

Έξαλλος έγινε ο Γιώργος Λιάγκας για δημοσίευμα γνωστή εφημερίδας με τα παιδιά του, λέγοντας πως γράφει ότι τα έθεσε σε κίνδυνο.

Ο παρουσιαστής στον αέρα της εκπομπής του δεν έκρυψε την ενόχληση του και απείλησε πως από την επόμενη φορά θα απαντάει με αγωγές.

«Δεν το είχα πάρει χαμπάρι γιατί δεν διαβάζω τη συγκεκριμένη εφημερίδα. Δείτε τι γράφει ένας δημοσιογράφος που υποτίθεται έκανε ρεπορτάζ. “Φάουλ από τον Λιάγκα” λέει ο τίτλος. Και λέει μέσα πως ο ενθουσιασμός της στιγμής παρέσυρε τον παρουσιαστή που έθεσε σε κίνδυνο τα παιδιά του και έκανε επικίνδυνους ελιγμούς. Διότι απαγορεύεται να έχεις παιδιά σε τζετ σκι. Ένας λοιπόν, να μην τον χαρακτηρίσω δημοσιογράφο, θεώρησε πως θα με πλήξει γράφοντας πως είμαι κακός πατέρας.

Γιώργος Λιάγκας: Είναι σε σχέση με την Κάλια Ελευθερίου; Αυτή είναι η αλήθεια!

Αυτά εγώ θέλω να ξέρετε δεν θα τα αφήσω αναπάντητα. Δεν θα κάνω αγωγή. Θα την χαρίσω την πρώτη φορά. Από εδώ και πέρα θα κάνω αγωγές. Το συγκεκριμένο τζετ σκι έχει άδεια για τρία άτομα. Το λιμενικό δεν απαγορεύει να επιβαίνουν ανήλικοι σε τζετ σκι, αρκεί αυτός που οδηγεί να έχει δίπλωμα. Έχω δίπλωμα 30 χρόνια και φοράγαμε και οι τρεις σωσίβιο. Και το τι είναι επικίνδυνο για τα παιδιά μου αφήστε να το ξέρω καλύτερα εγώ και η μάνα τους. Και όχι εσύ κύριε συνάδελφε» είπε εκνευρισμός ο Γιώργος Λιάγκας.