Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γιους τους! Σε ποιον μοιάζουν;

Έχουν μεγαλώσει πολύ!

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου: Σπάνια δημόσια εμφάνιση με τους γιους τους! Σε ποιον μοιάζουν;

Μια σπάνια δημόσια εμφάνιση πραγματοποίησε ο Άδωνις Γεωργιάδης και η Ευγενία Μανωλίδου με τους γιους τους. Σε ποιον μοιάζουν περισσότερο;

Το ζευγάρι είναι μαζί τα τελευταία 17 χρόνια, ενώ μετρούν 10 χρόνια έγγαμου βίου και τα παιδιά τους είναι όλη τους η ζωή. Ευγενία Μανωλίδου: Η μεγάλη επιστροφή στην τηλεόραση;

Μαζί με τους γιους τους, Περσέα και Αλκαίο ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων και η σύζυγός του μαέστρος και παρουσιάστρια βρέθηκαν στον αγιασμό που έγινε στη σχολή Ελληνική Αγωγή, στους Αμπελόκηπους.

Η Ευγενία Μανωλίδου, δημοσίευσε στα social media φωτογραφίες από την εκδήλωση, και έγραψε χαρακτηριστικά: «Πόσο σας ευχαριστούμε… Καλή μας αρχή, σε αυτό το 25ο έτος λειτουργίας της Ελληνικής Αγωγής!».

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Άδωνις Γεωργιάδης - Ευγενία Μανωλίδου γιοι

Ευγενία Μανωλίδου: Δαμάζει τα κύματα! Μας αφήνει άφωνους κάνοντας θαλάσσιο σκι! (Βίντεο)

Η Ευγενία Μανωλίδου μας αφήνει άφωνους κάνοντας θαλάσσιο σκι! Δαμάζει τα κύματα!

Οι αυξημένες υποχρεώσεις που έχει ο σύζυγός της, Άδωνις Γεωργιάδης ως Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, δεν έχουν επιτρέψει μέχρι στιγμής στο ζευγάρι να φύγει έστω λίγες μέρες προς κάποιον τουριστικό προορισμό για διακοπές.

Η ίδια, όμως, φαίνεται πως δεν την πτοεί αυτό αφού κατευθύνθηκε προς τη Βουλιαγμένη και έκανε θαλάσσιο σκι!

Η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram ένα εντυπωσιακό βίντεο όπου στέκεται στη σανίδα με ιδιαίτερη άνεση και κάνει μια ιδιαίτερα εντυπωσιακή θαλάσσια διαδρομή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ευγενία Μανωλίδου: Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη από την Ευγενία Μανωλίδου για τον σύζυγό της, Άδωνι Γεωργιάδη!

Σήμερα στην ορκωμοσία της Νέας Βουλής δε θα γινόταν να λείπει από το πλευρό του Άδωνι Γεωργιάδη η αγαπημένη του σύζυγος.

Η Ευγενία Μαννωλίδου λοιπόν φόρεσε το κομψό ασπρόμαυρο φόρεμα της και συνόδευσε όλο καμάρι τον σύντροφό της!

Ο Άδωνις Γεωργιάδης είναι ο νέος Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Η πρώην παρουσιάστρια ήταν μαζί του όλο αυτόν τον καιρό της προσπάθειας και συνεπώς, δεν σταματά να καμαρώνει τον Άδωνι Γεωργιάδη που πέτυχε τον στόχο του.

Μετά το τέλος της ορκωμοσίας, η Ευγενία Μανωλίδου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία με την οικογένειά της από την σημερινή ημέρα συνοδεύοντας την εν λόγω φωτογραφία με την εξής λεζάντα:

«Καλή αρχή και επισήμως, καλή θητεία σε όλους!».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Ευγενία Μανωλίδου: Το μήνυμα όλο καμάρι και αγάπη για τον Άδωνι Γεωργιάδη!

Η τρυφερή φωτογραφία της Ευγενίας Μανωλίδου με τον γιο της!

Η Ευγενία Μανωλίδου γιόρτασε σήμερα τα γενέθλια του γιού της, Αλκαίο, και φρόντισε να ανεβάσει μια τρυφερή φωτογραφία μαζί του στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instragram.

Η Ευγενία Μανωλίδου είναι γνωστό πως είναι μια πολύ γλυκιά και τρυφερή μανούλα και περνάει όσο περισσότερο χρόνο μπορεί με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη και τα παιδιά τους, καθώς αυτό είναι και το μυστικό που τους κάνεις μια όμορφη και ευτυχισμένη οικογένεια.

Ο μικρός Αλκαίος έκλεισε τα πέντε και η μαμά του θέλησε να ανεβάσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της και να του ευχηθεί για τα γενέθλιά του.

«Ο γλυκός μικρός μου πρίγκιπας», έγραψε στο στιγμιότυπο και τα likes έπεσαν «βροχή». Aν και η Ευγενία Μανωλίδου είναι αρκετά απασχολημένη, καθώς ασχολείται καθημερινά με τα παιδικά τμήματα της Ελληνικής Αγωγής, καθώς επιβλέπει όλα τα μαθήματα αλλά και τις δραστηριότητες που προσφέρουν στα παιδιά, πάντα βρίσκει χρόνο για να περνάει στιγμές τόσο με τον σύζυγό της Άδωνι Γεωργιάδη όσο και με τα παιδάκια τους.

Μανωλίδου και Αλκαίος