Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Οι φωτογραφίες με τον ορό στο χέρι!

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια! Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Στο νοσοκομείο εσπευσμένα μεταφέρθηκε κορυφαία τραγουδίστρια λόγω ενός προβλήματος που την ταλαιπωρεί. Τι συμβαίνει με την υγεία της;

Η ίδια θέλησε να ενημερώσει τους διαδικτυακούς της φίλους και τους θαυμαστές της για την κατάσταση της μετά την μεταφορά της στο νοσοκομείο.

Όπως είπε η ίδια υποφέρει από αμυγδαλίτιδα και όλα τα πάνε καλά, αφού και η ψυχολογία της είναι αρκετά ανεβασμένη. Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια στο νοσοκομείο με ορούς!

Η Miley Cyrus, ζήτησε από όλους να της στείλουν την θετική τους ενέργεια και τους ενημέρωσε ότι προσπαθεί να γίνει γρήγορα καλά για να μπορέσει να παρευρεθεί στην φιλανθρωπική εκδήλωση’’Gorillapalooza’’.

«Πως παρουσιάζεις τον εαυτό σου, καθορίζει και το πώς αισθάνεσαι», έγραψε σε ένα από τα post της.

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια

Στο νοσοκομείο κορυφαία τραγουδίστρια

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε πριν από λίγη ώρα μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο προκαλώντας ανησυχία στο κοινό της.

Η ίδια ανέβασε μία φωτογραφία στον προσωπικό λογαριασμό της στο Facebook, από το ιδιωτικό νοσοκομείο, στο οποίο βρίσκεται, θέλοντας να καθησυχάσει τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ο λόγος για την Πόπη Χατζηδημητρίου, η οποία θέλησε να ευχαριστήσει το προσωπικό του νοσοκομείου, που τη φροντίζει, και να καθησυχάσει τους θαυμαστές της.

Γνωστή Ελληνίδα παρουσιάστρια δημοσίευσε φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο!

Στο νοσοκομείο με εγκεφαλικό γνωστός Έλληνας ηθοποιός!

Έγραψε χαρακτηριστικά:

«Αγαπημένοι μου, όλα καλά. Απλά το κάψαμε λίγο το κορμί πατριώτη. Να με προσέχω, δεν είμαι ο Σούπερμαν. Ευχαριστώ όλους εδώ για την εξαιρετική φροντίδα κ την ζεστασιά τους!».

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Posted by Ποπη Χατζηδημητριου on Tuesday, October 1, 2019