Κώστας Φαλελάκης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μηνά Χατζησάββα - «Μετά τον θάνατό του είμαι...»!

Η εξομολόγηση για την προσωπική του ζωή!

Κώστας Φαλελάκης: Τα συγκινητικά λόγια για τον Μηνά Χατζησάββα - «Μετά τον θάνατό του είμαι...»!

Μερικά συγκινητικά λόγια για τον Μηνά Χατζησάββα μοιράστηκε ο Κώστας Φαλελάκης μετά τον θάνατο του, σε συνέντευξη που παραχώρησε.

Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό People και τον Μαρίνο Βυθούλκα και δεν δίστασε να μιλήσει για την προσωπική του ζωή.

«Η προσωπική μου ζωή είναι άνοστη. Μεγάλη παρηγοριά και ψυχραιμία παίρνω από τη δουλειά μου. Όταν θέλαμε να “ειρωνευτούμε” συναδέλφους με τον Μηνά, λέγαμε ότι υπάρχουν δύο τύποι ηθοποιών: Αυτοί που κάνουν τη δουλειά τους και γυρνούν σπίτι τους κι εκείνοι που κάνουν ό,τι μπορούν για να μη γυρίσουν στο σπίτι. Προσωπικά, όταν τέλειωνε η παράσταση, στην τρίτη υπόκλιση, σχεδόν δεν έβγαινα.

Αποκλειστικό! Κώστας Φαλελάκης: Αυτός είναι ο άνθρωπος που αντικατέστησε τον Μηνά Χατζησάββα στη ζωή του!

Ήθελα να γυρίσω στο σπίτι, διότι με περίμενε μια συναρπαστική πραγματικότητα. Τα 25 χρόνια που έζησα με τον Μηνά ήταν συναρπαστικά. Μετά τον θάνατό του είμαι ο τελευταίος που φεύγει από το θέατρο. Κι αυτό γιατί δεν με περιμένει τίποτα στο σπίτι. Αυτή την περίοδο, το θέατρο και η τηλεόραση έχουν γίνει η οικογένειά μου.

Δεν είναι και το καλύτερό μου να δίνω συνεντεύξεις. Η έκβαση μιας συνέντευξης εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τον δημοσιογράφο. Μερικές φορές με κάνουν να αισθάνομαι καλά και να είμαι ήρεμος, αλλά και σε κάποιες άλλες όχι», είπε.

Συγκλονίζει ο σύντροφος του Μηνά Χατζησάββα! «Ήθελα να πάρω το νεκρό του σώμα και...»

Στο πλατό του The 2Νight Show βρέθηκε ο Κώστας Φαλελάκης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την σχέση του με τον ηθοποιό Μηνά Χατζησάββα!


Ο ίδιος, ήταν ο τελευταίος του σύντροφος πριν φύγει από την ζωή και με τα όσα είπε στον Γρηγόρη, συγκίνησε πραγματικά το κοινό αλλά και τον παρουσιαστή!

“Το τέλος του Μηνά μας βρήκε στην ίδια παράσταση. Κάναμε πρόβες κάνα 20ημερο. Τον Μηνά αντικατέστησε ο Στέλιος Μάινας. Μετά τον θάνατο του Μηνά απομονώθηκα. Η Καραμπέτη ήρθε και μου είπε “σ’ αρέσει δεν σ’ αρέσει αυτό που περνάς θα το περάσουμε μαζί”.

Είναι δυνατόν με τον άνθρωπο που ζεις 25 χρόνια να μη μπορείς να πάρεις το σώμα του; Το νεκρό του σώμα; Δεν είχα συναίσθηση ότι εκεί είναι κανάλια. Αισθανόμουν πως λέω κάτι μεταξύ φίλων και συγγενών. Αν έκανα κάτι καλό είναι ότι ο κόσμος πληροφορήθηκε πως υπάρχουν και ομοφυλόφιλοι που δεν είναι “φύλλο και φτερό”. Με τον Μηνά είχαμε κάνει κοινές διαθήκες. Θα μπορούσαν να τις προσβάλλουν οι συγγενείς πρώτου βαθμού και να διεκδικήσουν το 50%. Δεν υφίσταται κάτι τέτοιο. Έχουμε εξαιρετικές σχέσεις. Για το σπίτι που το ξεπληρώσαμε μαζί θα πληρώσω φόρο άλλες 28.000», είπε, μεταξύ άλλων, ο Κώστας Φαλελάκης.