Ριχάρδος: Τα είπε όλα στην Μελέτη! «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά»!

Οι ατάκες που θα συζητηθούν!

Ριχάρδος:  Τα είπε όλα στην Μελέτη! «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά»!

Τα είπε όλα στην Μελέτη ο Ριχάρδος! «Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά» ανέφερε μεταξύ άλλων...

Ο ίδιος, παράλληλα αποκάλυψε πως σταμάτησε το σχολείο 12 χρονών για να εργαστεί ως παλιατζής καταλήγοντας σήμερα να έχει περισσότερα από 100 ενεχυροδανειστήρια σε Ελλάδα και εξωτερικό.

«Από 12 ετών μεγάλωσα σαν παλιατζής στο Μοναστηράκι! Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν μικρός και μεγάλωσε ο πατέρας μου. Έχω πάει μόνο μια τάξη στο Γυμνάσιο, δε μου άρεσε το σχολείο! Δε μετάνιωσα που άφησα το σχολείο, απ’ ό,τι φάνηκε δε μου χρειάστηκε!

Ριχάρδος: Πως από τον πάγκο στο Μοναστηράκι, έφτασε να πουλά χρυσό με το κοντάρι; Αφιέρωμα!

Τα χρήματα είναι πιο όμορφα από τα χρυσαφικά. Η σύλληψη μου ήταν μια παρεξήγηση! Η περιπέτεια μου με τη δικαιοσύνη!

Έχω το δικαίωμα να έχω όσο χλιδάτη ζωή θέλω! Οι διαφημίσεις μου με εκνευρίζουν! Με τόσο χρυσάφι που έχω δει αισθάνομαι σαν πειρατής.

Η λάμψη του μπριγιάν μπορεί να σε τρελάνει! Έχω φρουρά γιατί έχω δεχθεί απειλές για τη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Ριχάρδος.

Βόμβα στην ελληνική showbiz! Ποιος παρουσιαστής μπλέκεται στο κύκλωμα του Ριχάρδου!

Η ΕΛ.ΑΣ προχώρησε στην εξάρθρωση του τεράστιου κυκλώματος λαθρεμπορίας χρυσού και συνέλαβε τον γνωστό ενεχυροδανειστή Ριχάρδο. Στην δικογραφία αναφέρεται και το όνομα πασίγνωστου παρουσιαστή.

Ο ρόλος του πασίγνωστου παρουσιαστή.

Στη μεγάλη δικογραφία υπάρχει αναφορά στο όνομα πασίγνωστου παρουσιαστή και επισημαίνεται:

«Κατεγράφησαν συνομιλίες ενός εκ των αρχηγών της οργάνωσης με το δημοσιογράφο σχετικά με οικονομικής φύσεως συμφωνία, για διαφήμιση του πρώτου από εκπομπή του δεύτερου σε τηλεοπτικό σταθμό εργασίας του, υπάρχουν αποχρώσεις ενδείξεις για καταβολή «μαύρου» χρήματος από τον πρώτο στο δεύτερο, χωρίς να εξακριβωθεί αν πραγματοποιήθηκε η πράξη» τονίζεται στο έγγραφο.

Επίσης καταγράφεται πως η εταιρία «Ενεχυροδανειστήρια Ριχάρδος» δαπανούσε υπέρογκα ποσά προερχόμενα από την οργάνωση για προωθητικές ενέργειες που ήταν κυρίως διαφημίσεις σε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς με κεντρικό πρόσωπο τον συνδιευθύνων Ριχάρδο Μυλωνά». Αναλυτικότερα, λέει για τον κατηγορούμενο πως «ως άριστος γνωστής του marketing και με χρηματοδότηση από τα ταμεία της εγκληματικής οργάνωσης προέβαινε συνεχώς σε προωθητικές ενέργειες με μεγάλες διαφημιστικές καμπάνιες σε τηλεοπτικούς σταθμούς πανελλήνιας εμβέλεια».

Μάλιστα, οι αστυνομικοί αναφέρουν ότι ο κατηγορούμενος απαιτούσε από συγκεκριμένους παρουσιαστές επιπλέον χρόνο στις εκπομπές τους πληρώνοντας επιπλέον χρήματα, υπόθεση που προτείνεται να ερευνηθεί περαιτέρω από τις οικονομικές υπηρεσίες.

Δείτε το έγγραφο: