Συγκλονίζει πρόσωπο από το Fame Story! «Προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά ήμουν άρρωστη...»

Η κατάθεση ψυχής που συγκίνησε!

Συγκλονίζει πρόσωπο από το Fame Story! «Προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά ήμουν άρρωστη...»

Συγκλονίζει πρόσωπο από το Fame Story, με την εξομολόγηση καρδιάς που έκανε «Προσπάθησα να κάνω παιδί, αλλά ήμουν άρρωστη...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

Η ίδια, μίλησε στο Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και για τις τρεις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει ένα παιδάκι.

Η Τζούλι Μασίνο μιλά για την βία που δέχτηκε και τον καρκίνο που την "σημάδεψαν"! Συγκλονιστική εξομολόγηση!

«Δεν ήθελα να κάνω μεγάλη καριέρα, ήθελα να κάνω οικογένεια, αυτός ήταν ο στόχος μου. Έκανα πάρα πολύ μεγάλη προσπάθεια, αλλά ήμουν άρρωστη, δεν μπορούσα. Τρεις φορές έκανα πολύ μεγάλη προσπάθεια, ήμουν άρρωστη, δεν γινόταν. Η οικογένεια δεν είναι μόνο τα παιδιά.

Η Τζούλι Μασίνο μιλά για την βία που δέχτηκε και τον καρκίνο που την

Ήθελα να κάνω και δικό μου, αλλά και να υιοθετήσω. Ήθελα να βοηθάω. Μετά ήρθε ο χωρισμός μου και δεν γινόταν μόνη μου, δεν γίνεται μια γυναίκα μόνη της, μόνο αν έχει οικονομική στήριξη. Θέλω έναν άνθρωπο δίπλα μου που να βλέπει την Τζούλι, όχι τη Μασίνο», είπε η Τζούλι Μασίνο.

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο: «Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου»!

Συγκλονίζει η Τζούλι Μασίνο με την εξομολόγηση της για το πρόβλημα υγείας: «Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου».

Η καθηγήτρια φωνητικής και τραγουδίστρια, μίλησε στο περιοδικό “Λοιπόν” και τη Ρενέ Σαραντινού για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει εδώ και χρόνια.

Έπαθες αβιταμίνωση λόγω της μη σωστής διατροφής σου;

Έπαθα πολύ μεγάλη ζημιά στον οργανισμό μου, γιατί δεν ήξερα πώς να το κάνω. Το ήθελα να το κάνω από τότε που ήμουν μικρή, γιατί έχω σεβασμό στα ζώα.

Τζούλι Μασίνο: Με αυτό τον τρόπο έχασε 30 ολόκληρα κιλά!

Πόσα χρόνια έχεις να φας κρέας;

Δύο χρόνια έχω να φάω κρέας. Έτρωγα λίγο κοτόπουλο, δεν είμαι vegan, είμαι vegetarian, ότι έχει νευρικό σύστημα δεν το τρώω. Το χταπόδι έχει νευρικό σύστημα και πονάει, δεν το τρώω, όσο μπορώ είμαι μακριά. Τώρα έκανα εξετάσεις και είμαι καλά. Δεν έχω καθόλου ινσουλίνη στο πάγκρεας, είναι «τύπου 1» και δεν μπορώ χωρίς αυτήν, γιατί κλείνει όλα τα όργανα και παθαίνεις μεγάλη ζημιά.

Κάθε τέσσερις ώρες ελέγχω το αίμα μου, αν είμαι καλά, αν όχι, κάνω έξτρα ινσουλίνη με ένεση. Είναι δύσκολο γιατί αν κάνω παραπάνω απ’ όσο πρέπει μπορεί να πέσω σε κώμα ή να είμαι σε κώμα για μία εβδομάδα. Επίσης όταν κοιμάσαι μπορεί να ανέβει, να είναι ψηλά και τότε μπορεί να πάθεις εγκεφαλικό. Πρέπει να είμαι πολύ προσεκτική. Είμαι ερωτευμένη με τη ζωή, για κάποιο λόγο. Βασικά δεν κάνω για καλλιτέχνης, αλλά είμαι καλλιτέχνης γιατί έχω ταλέντο, φωνή, γράφω βιβλία, τραγούδια, έχω χάρισμα.

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή! Ακύρωσε την περιοδεία του!

Ένα πρόβλημα υγείας αντιμετωπίζει γνωστός τραγουδιστής, με αποτέλεσμα να ακυρώσει την προγραμματισμένη περιοδεία του.

Η περιοδεία του περιλάμβανε ακόμα 30 εμφανίσεις και είχε προγραμματιστεί να ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου στο WinStar World Casino & Resort στο Thackerville της Οκλαχόμα.

Γνωστή τραγουδίστρια αποκάλυψε για πρώτη φορά το πρόβλημα δυσμορφίας που έχει!

«Λυπάμαι που ακυρώνω την περιοδεία μου, αλλά έχω ένα αναπνευστικό πρόβλημα που πρέπει να ελέγξει ο γιατρός μου. θα επιστρέψω», έγραψε χαρακτηριστικά στα social media και οι θαυμαστές του έμειναν έκπληκτοι, αφού τους ήρθε πολύ ξαφνικό.

Ο λόγος για τον Γουίλι Νέλσον, έκανε γνωστή την είδηση μετά την συναυλία του στο Τολέδο του Οχάιο στο Κέντρο Huntington.

Πρόβλημα υγείας για γνωστό τραγουδιστή

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη παρουσιάστρια!

Πασίγνωστη παρουσιάστρια έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί!

Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία από το νοσοκομείο!

Από ενδομητρίωση πάσχει η παρουσιάστρια και μοντέλο Αλέξα Τσανγκ!

Η ίδια έκανε γνωστό το πρόβλημα υγείας με ανάρτησή της από το νοσοκομείο στο instagram, γράφοντας: «Δεν θέλω να ανήκω σε κανένα σύλλογο που θα με δεχόταν ως μέλος, αλλά εδώ είμαι».

Πασίγνωστος Έλληνας ηθοποιός αποκαλύπτει για τον όγκο που έχει στο κρανίο! (Βίντεο)

Τι είναι η ενδομητρίωση; Μία ασθένεια όπου ιστός παρόμοιος με το εσωτερικό της μήτρας αρχίζει να αναπτύσσεται σε άλλα μέρη, όπως οι ωοθήκες και οι σάλπιγγες η οποία επηρεάζει και τη δυνατότητα της γυναίκας να μείνει έγκυος.

Πρόβλημα υγείας για πασίγνωστη παρουσιάστρια!