Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη με τον καρκίνο - «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω»!

Έστειλε μήνυμα αισιοδοξίας!

Αντίνοος Αλμπάνης: Το συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη με τον καρκίνο - «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω»!

Ένα συγκινητικό μήνυμα μετά την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο έστειλα ο Αντίνοος Αλμπάνης. «Δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός, με μια ανάρτηση του το καλοκαίρι αποκάλυψε πως πως κάνει χημειοθεραπείες, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον καρκίνο και μας ξάφνιασε όλους.

Σήμερα, μετά από δύσκολους μήνες μπορεί και χαμογελά, καθώς βγήκε νικητής και συνεχίζει κανονικά τη ζωή του.

Μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram θέλησε να στείλει ένα μήνυμα αισιοδοξίας, με μια φωτογραφία του που τραβήχτηκε 3 μήνες.

«i get knocked down, but I get up again you are never gonna keep me down» - «Με κλώτσησαν και έπεσα κάτω,. αλλά σηκώθηκα ξανά και ποτέ δεν θα με ξαναρίξεις κάτω», έγραψε.

Αντίνοος Αλμπάνης καρκίνος

Αντίνοος Αλμπάνης: Μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο - «Τίποτα δεν είναι δεδομένο»!

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, μίλησε ανοιχτά για την μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. «Τίποτα δεν είναι δεδομένα», δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ηθοποιός πριν από μερικούς μήνες αποκάλυψε το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει μέσα από τον λογαριασμό του στο Instagram.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, έκανε δηλώσεις στις κάμερες και ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Γενικά οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή μας, μάς πηγαίνει παρακάτω. Είτε καλό είναι, είτε κακό. Αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά και το μυαλό μας καθαρό. Ήταν πάρα πολλά τα μηνύματα αγάπης και συμπαράστασης.

Τίποτα δεν είναι δεδομένο. Οπότε καλό είναι να χαιρόμαστε τη ζωή μας, να είμαστε ευγνώμονες και να χαμογελάμε. Όλα γίνονται πολύ πιο εύκολα όταν έχεις δίπλα σου ανθρώπους να σε φροντίζουν, να σε στηρίζουν και να σε αγαπάνε.

Πήρα δύναμη από την οικογένειά μου, τους φίλους μου, τους συναδέλφους μου… Είμαι καλά, είμαι εδώ μαζί σας, είμαι ζωντανός και δυνατός. Πρέπει να φροντίζουμε τους εαυτούς μας με τον ίδιο τρόπο που φροντίζουμε τα κινητά μας, τα αυτοκίνητά μας, τα σπίτια μας, τις γειτονιές μας…»

Αντίνοος Αλμπάνης: Η συγκινητική ανάρτηση για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται!

Μια συγκινητική ανάρτηση για τα χιλιάδες μηνύματα που δέχεται στα social media έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης.

Ο ηθοποιός μετά την δημόσια εξομολόγηση που έκανε πριν μερικές εβδομάδες για το πρόβλημα υγείας που έχει, δέχεται πολλά υποστηρικτικά μηνύματα από θαυμαστές του και όχι μόνο.

Θέλοντας έτσι να τους ευχαριστήσει, δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία, αποκαλύπτοντας πως έχει δεχτεί 2.500 μηνύματα.

«2.500 μηνύματα, 2.500 ευχαριστώ! Θα καταπιώ το φεγγάρι και τα αστέρια για να ακολουθήσω το ρυθμό της καρδιά σου» , έγραψε ο ηθοποιός.

Αντίνοος Αλμπάνης μηνύματα υγεία

Αντίνοος Αλμπάνης: Απίστευτο ξέσπασμα! «Το δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές δεν είναι για να...»!

Ένα απίστευτο ξέσπασμα έκανε ο Αντίνοος Αλμπάνης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Το δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές δεν είναι για να...», έγραψε μεταξύ άλλων.

Ο ηθοποιός, ο οποίος το τελευταίο διάστημα περνάει ένα δύσκολο πρόβλημα υγείας, θέλησε να τοποθετηθεί για τα όσα ακούγονται για την φωτιά στην Εύβοια.

28.000 στρέμματα δάσους έγιναν στάχτη εκ των οποίων τα 10.000 αποτελούσαν καταφύγιο άγριας ζωής, με μοναδική και σπάνια πανίδα.

Ο Αντίνοος Αλμπάνης, έγραψε σε μια ανάρτηση του ««Όταν έχει καεί ζωντανή η μισή πανίδα της Εύβοιας, το – Δεν χάθηκαν ανθρώπινες ζωές – δεν είναι για να καυχιόμαστε κύριοι».

Αντίνοος Αλμπάνης ξέσπασμα φωτιά Εύβοια