Είχαν χωρίσει και δεν το έλεγε κανείς! Η γνωστή Ελληνίδα μόλις το ανακοίνωσε...

Δεν μπόρεσε να το κρατήσει άλλο κρυφό!

Είχαν χωρίσει και δεν το έλεγε κανείς! Η γνωστή Ελληνίδα μόλις το ανακοίνωσε...

Η γνωστή Ελληνίδα μόλις το ανακοίνωσε, αφού και οι δυο τους είχαν χωρίσει... αλλά δεν το έλεγε κανείς!

Πολλά είχαν γραφτεί για αυτή τη σχέση, με εκείνη να τονίζει πολλές φορές, πως όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες! Ωστόσο, πλέον το επιβεβαίωσε!

Μικαέλα Φωτιάδη: Έσταξε... «φαρμάκι» για την Ηλιάνα Παπαγεωργίου και τα κορίτσια του GNTM! (Βίντεο)

«Έχω χωρίσει αλλά να μη το συζητήσουμε δεν θέλω», δήλωσε με αμηχανία... Ο λόγος για την Μικαέλα Φωτιάδη από το GNTM και τον Γιάννη Μπορμπόκη! Υπενθυμίζεται ότι το ζευγάρι έχει έναν γιο, ο οποίος θα είναι πάντα η προτεραιότητά τους!

Είχαν χωρίσει και δεν το έλεγε κανείς! Η γνωστή Ελληνίδα μόλις το ανακοίνωσε!

GNTM: «Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη»! Τι συνέβη; (Βίντεο)

«Δύσκολες ώρες για την Μικαέλα Φωτιάδη», που γνωρίσαμε μέσα από το το GNTM, όπως δήλωσε κοντινό της άτομο! Τι συνέβη;

Το όμορφο μοντέλο έγινε γνωστό μέσα από το ριάλιτι μόδας του STAR!

Το τελευταίο διάστημα οι φήμες για την Μικαέλα Φωτιάδη οργιάζουν, κυρίως για τα προσωπικά της και συγκεκριμένα μιλούν για χωρισμό με τον σύζυγο της, Γιάννη Μπομπόρκη.

Το ζευγάρι ωστόσο έχει διαψεύσει πολλές φορές αυτά τα σενάρια, όμως μια δήλωση ήρθε και αποκορύφωσε τις φήμες!

Συγκεκριμένα το πρωί της Τρίτης, η φίλη και πρώην συμπαίκτρια της, Μέγκι Ντρίο έκανε μία αποκάλυψη στην εκπομπή «Καλοκαίρι #not», που στάθηκε αφορμή για να φουντώσουν οι φήμες.

Συγκεκριμένα είπε:

«Τα ξέρω παιδιά, τα λέμε… Ναι oκ! Περνάει μία δύσκολη φάση αυτή τη στιγμή, δεν θέλω να μιλήσω για τα προσωπικά της. Θα είναι η ίδια που θα μιλήσει στο μέλλον…».

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό η οποία είπε ατάκα έπος: «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»!

Η ίδια, έδωσε συνέντευξη στη Φωλιά των Κου Κου και τον Γιάννη Πουλόπουλο και μίλησε μεταξύ άλλων για την απουσία της από την Πολυκατοικία, για την πρόταση που απέρριψε για γυμνή φωτογράφιση, αλλά και για τον χωρισμό από τον σύζυγό της.

«Είναι η δεύτερη φορά που συνεργάζομαι με τη Μιμή Ντενίση, η πρώτη ήταν στην παράσταση “Θεοδώρα η μεγάλη”. Δεν ήταν δική μου επιλογή να μην είμαι στην Πολυκατοικία. Είπαν ότι θα μείνουν κάποιοι με άλλα ονόματα, είναι λίγο μπερδεμένο. Αυτοί χάνουν που δεν θα είμαι στην Πολυκατοικία. Άρεσα και αρέσω στους άντρες, βλέπουν ένα ζουμερό, σξουαλικό πλάσμα, αλλά δεν είμαι μόνο αυτό.

Χωρισμός έκπληξη στην showbiz! Αυτό δεν τον περιμέναμε!

Με έχουν απατήσει, αλλά το έχω ξεπληρώσει με το ίδιο νόμισμα. Έχω δεχτεί πρόταση για γυμνή φωτογράφιση, αλλά αρνήθηκα επειδή από 22 χρονών είχα παιδί. Να πάω, δηλαδή, στη Νέα Σμύρνη, στον μανάβη μου που με ξέρει και να μου πει “Αχ Νικολέτα μου, τι ωραίο βυζ…ι είχε χθες”, δεν γίνεται. Αυτό ήταν τότε με τη σειρά “Ο Πέτρος και τα κορίτσια του”. Έρχονται κάποια αγόρια τώρα και μου λένε “ήσασταν η πρώτη μου ερωτική φαντασίωση”.

Δεν θα έκανα με τίποτα δεύτερο γάμο. Και στον πρώτο δεν είπα ποτέ το “ναι”. Χώρισα γιατί βγήκε σατράπης ο Σκανδιναβός. Τον πήρα για να είναι πιο ανοιχτόμυαλος και ξαφνικά ήθελε να πάω στη Σκανδιναβία, ζήλευε. Το διαζύγιο εμένα δεν με δυσκόλεψε καθόλου, αυτόν πολύ. Με έχει ακόμα φωτογραφία με μουρμουράει όταν τα πίνει.

Χωρισμός έκπληξη για πασίγνωστη Ελληνίδα ηθοποιό! «Ο άντρας μου βγήκε σατράπης»