GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Τι πραγματικά συνέβη;

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα από το GNTM και το αποκάλυψε ο σύντροφός της! Τι συνέβη;

Ο σύντροφος της Μαρτίνας, Κωνσταντίνος Νικολάου ωστόσο, μίλησε ζωντανά στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου και τα εξήγησε όλα!

GNTM: Aυτός είναι ο πραγματικός λόγος που έφυγε η Μαρτίνα! Το αποκάλυψε ο σύντροφός της!

«Δεν ισχύουν αυτά που γράφονται πως την πίεσα και μπήκε στο νοσοκομείο. Έξω είχε ένα πρόβλημα με τη δουλειά της. Έχει μια εισαγωγική εταιρεία που φέρνει καλοκαιρινά ρούχα. Άφησε κάποια πράγματα σε μένα να τα χειρίζομαι, αλλά έπρεπε να κάνει και κάποιες επιβεβαιώσεις τηλεφωνικά από τράπεζες του εξωτερικού. Η παραγωγή δεν το δέχτηκε αυτό με αποτέλεσμα η Μαρτίνα να χάσει και τα εμπορεύματά της και τις προκαταβολές της. Δεν μπορώ να πω αν αποχώρησε από το GNTM» είπε, μεταξύ άλλων, ο σύντροφος της Μαρτίνας.

GNTM: Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο! Ποια παίκτρια έκραξε; (Βίντεο)

Η Μαρτίνα έσταξε δηλητήριο σήμερα στο GNTM. Ποια παίκτρια έκραξε μετά μετά τον σχολιασμό της φωτογραφίας της από τους κριτές;

Οι διαγωνιζόμενη δεν δίστασε να να πει την γνώμη της για την συμπαίκτρια της, την οποία όπως φαίνεται δεν συμπαθεί καθόλου.

Όπως φαίνεται, η Ελευθερία, η οποία πήρε το golden pass και μπήκε από την αρχή στο σπίτι του GNTM, δεν είναι ιδιαίτερα συμπαθής από την ομάδα των «FF». GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

GNTM: Ραγδαίες εξελίξεις με το ΕΣΡ! Τι συνέβη; (Βίντεο)

Ραγδαίες εξελίξεις έχουμε για το GNTM με το ΕΣΡ! Τι συνέβη;

Στο επεισόδιο της Τρίτης, είδαμε τα μοντέλα του GNTM, να ποζάρουν στο κέντρο της Αθήνας ημίγυμνα, κεντρίζοντας τα βλέμματα των περαστικών και των οδηγών.

Συγκεκριμένα όπως αποκάλυψε σήμερα η εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, στον ΣΚΑΪ, πριν από λίγη ώρα κατατέθηκε η καταγγελία για τα ημίγυμνα μοντέλα στο ΕΣΡ.

GNTM: Μπήκε η Ζενεβιέβ στο σπίτι και τα κορίτσια παραλίγο να... παίξουν ξύλο! (Βίντεο)

Ειπώθηκε χαρακτηριστικά:

«Φαίνεται ότι τα πλάνα με τα ημίγυμνα μοντέλα στο κέντρο της Αθήνας, που προκάλεσαν κυκλοφοριακή συμφόρηση δημιούργησαν και τις πρώτες αντιδράσεις. Έτσι λοιπόν, έχουμε την πρώτη επίσημη καταγγελία στο Εθνικό Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο, η Μ.Κ.Ο πρωτοβουλία πολιτών για τα ανθρώπινα δικαιώματα, έκανε πριν λίγη ώρα καταγγελία. Διαμαρτύρεται για το ότι δεν υπήρχε επίσημη άδεια από την Διεύθυνση Τροχαίας Αττικής και επισημαίνουν ότι υπήρχε σοβαρό πρόβλημα, πιθανότητας πρόκλησης ατυχήματος».

Δείτε το σχετικό βίντεο: