Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η «Δρόσω» είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Δεν πάει το μυαλό σας!

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η «Δρόσω» είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Σίγουρα δεν το ξέρατε αλλά η «Δρόσω» από τις Άγριες Μέλισσες είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Η πρωτοεμφανιζόμενη, Δανάη Μιχαλάκη, κλέβει τις εντυπώσεις και φαίνεται πως η υποκριτική κυλάει στο αίμα της!

Η Δανάη Μιχαλάκη, που έχει πατέρα τον Γιώργο, Μιχαλάκη, στην προσωπική της ζωή είναι ερωτευμένη και ευτυχισμένη στο πλευρό του Γιώργου Παπαγεωργίου.

«Βόμβα» στην showbiz! Ηθοποιός από τις Άγριες Μέλισσες ήταν ζευγάρι με κούκλο από το Κόκκινο Ποτάμι!

Ο ίδιος είναι επίσης ηθοποιός, αλλά και σκηνοθέτης, ενώ είναι και γιος της Φιλαρέτης Κομνηνού.

Το ζευγάρι δεν έχει μιλήσει δημόσια για τον έρωτά του, ενώ η Δανάη Μιχαλάκη έχει αναφέρει μόνο μία φορά τον Γιώργο Παπαγεωργίου στο Instagram, γράφοντας πως είναι ο φωτογράφος της ανάρτησής της! Αξιοσημείωτο είναι ότι και ο Γιώργος Παπαγεωργλιου φέτος εμφανίζεται στην τηλεόραση, στη σειρά του Alpha «Σπίτι είναι». Δείτε την επίμαχη φωτογραφία:

Άγριες Μέλισσες: Κι όμως η «Δρόσω» είναι σε σχέση με πασίγνωστο Έλληνα ηθοποιό!

Άγριες Μέλισσες: Ο «Κωνσταντής» έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για την συνέχεια της σειράς!

Ο «Κωνσταντής» ο ηθοποιός της αγαπημένης δραματικής σειράς «Άγριες Μέλισσες» έκανε αποκαλύψεις «φωτιά» για τις εξελίξεις.

Δηλώσεις στην κάμερα του Πρωινού παραχώρησε ο Γιάννης Κουκουράκης και αναφέρθηκε στον ρόλο του.

«Η ζωή μου μετά τις Άγριες Μέλισσες δεν έχει αλλάξει. Είμαι είτε στο πλατό, είτε στις πρόβες, είτε στο σπίτι να κοιμάμαι. Απλά δικαιώνονται οι κόποι των ανθρώπων που πίστεψαν στο σενάριο και εμάς. Η συγκεκριμένη δουλειά αποτελείται από μια ομάδα ανθρώπων και μπροστά και πίσω από τις κάμερες, οι οποίοι είναι όλοι ένας κι ένας.

Δέχομαι πολλά θετικά μηνύματα από τον κόσμο. Ο Γιάννος είναι εκπληκτικός ηθοποιός και είμαι πολύ τυχερός που είχα σκηνές μαζί του. Ο Κωνσταντής είναι ένας άνθρωπος που έχει μεγαλώσει σε χωριό. Επειδή έχω μεγαλώσει κι εγώ σε χωριό, καταλαβαίνω πολλά από αυτά που μπορεί να κάνει. Τη σχέση μου με την Παπαθωμά στη σειρά όλοι την ξέρουν. Είναι αυτά που τα ξέρεις στο χωριό και δεν τα λες. Έχω διαβάσει αρκετά από τα επόμενα επεισόδια. Το τέλος της σειράς δεν το έχει διαβάσει κανείς» είπε, μεταξύ άλλων.

Άγριες Μέλισσες: Ηθοποιός της σειράς έδωσε το απόλυτο spoiler! (Βίντεο)

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η "Ελένη"!

Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η "Ελένη" από την αγαπημένη σειρά "Άγριες Μέλισσες".

Είναι δωρική, αγέρωχη και κάποιες φορές σκοτεινή. Η παρουσία της στον πρωταγωνιστικό ρόλο στις «Άγριες Μέλισσες» εξέπληξε πολλούς και η τεράστια επιτυχία του σίριαλ του ΑΝΤ1 την έχει κάνει το πρόσωπο των ημερών. Η ηθοποιός Μαρία Κίτσου, έχοντας εδώ και 13 χρόνια κάνει μεγάλες επιτυχίες στο κλασικό θέατρο, τολμά την έκθεσή της στην τηλεόραση, για πρώτη φορά σε τέτοιο βαθμό. Το YOU ξετυλίγει το κουβάρι της άγνωστης ζωής της από τη στιγμή που αποφάσισε να σπουδάσει Θεολογία μέχρι εκείνη που με δάκρυα στα μάτια βραβευόταν με τη χρυσή καρφίτσα της Μελίνας Μερκούρη. Στο ενδιάμεσο της ζωής της ήρθε μια απώλεια, ένας έρωτας και μια αδιάκοπη μάχη με την κατάθλιψη.

Από την ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΜΠΟΥΣΙΟΥ για το περιοδικό YOU

Φωτογραφίες: NDP PHOTO AGENCY

Άγριες Μέλισσες: Η Μυρσίνη υποψιάζεται τον Δούκα για τον θάνατο του Γιάννου! Καταιγιστικές οι σημερινές (09/10) εξελίξεις!

Μικρό κορίτσι στο Αιγάλεω ονειρευόταν ταξίδια, αλλά με σκοπό ιερό. Ήθελε να γίνει γιατρός, να ταξιδεύει με τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα για να βοηθάει τους ανθρώπους. Ο μπαμπάς της, ανώτατος αξιωματικός της Αεροπορίας, ήταν αυστηρός και αρκούντως συντηρητικός. Η Μαρία μεγάλωσε μέσα στα βιβλία και πάλευε με ήρωες φανταστικούς, αλλά οι γονείς της δεν ήθελαν οποιαδήποτε ανάμειξή της με κάτι που έμοιαζε καλλιτεχνικό. Δεν θα μπορέσει τελικά να μάθει πιάνο και γαλλικά όπως το επιθυμούσε, δεν θα φορέσει ποτέ τις πουέντ της για το μπαλέτο που λάτρευε. Από εκείνους ήταν μονόδρομος ότι θα έπρεπε να σπουδάσει. Τα τελευταία δύο χρόνια του Λυκείου αποφασίζει να αλλάξει κατεύθυνση και περνά τελικά στο Πανεπιστήμιο, στη Θεολογία. Η ανατροπή έρχεται από τη στιγμή που αποφασίζει να λάβει μέρος στη θεατρική ομάδα της σχολής της. Το έργο του Ανούιγ «Αντιγόνη», με την επαναστατική ματιά πάνω στο έργο του Σοφοκλή, θα την κάνει να πάρει την τελική απόφαση να δώσει εξετάσεις στη δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου. Την πρώτη φορά θα την απορρίψουν, τη δεύτερη θα καταφέρει να εισαχθεί. Ακαριαία θα αποφασίσει να αφήσει τη Θεολογία για κάτι που αγαπά περισσότερο. Το περιβάλλον του Εθνικού με τον κλασικό προορισμό τής ταιριάζει απόλυτα. Θα αποφοιτήσει με τις καλύτερες κριτικές και οι γονείς της, οι οποίοι θα παρηγορούνται στην ιδέα πως ίσως κάποια στιγμή γυρίσει στις σπουδές της Θεολογίας, θα καταλάβουν εκ των υστέρων πως κάτι τέτοιο δεν θα συμβεί ποτέ.

Η μάχη με την κατάθλιψη και ο θάνατος του πατέρα της

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η

Το φως που ανοίχτηκε μπροστά της με τα φώτα των προβολέων στην πρώτη της παράσταση στον «Ηλίθιο» του Ντοστογιέφσκι θα απλώνει παράλληλα μια μεγάλη σκιά στη ζωή της. Ο πατέρας της πεθαίνει από λευχαιμία την παραμονή της πρεμιέρας της, στη γενική πρόβα, και δεν προλάβει να καμαρώσει για πρώτη φορά στη σκηνή την κόρη του. Η Μαρία θα παλέψει την απώλεια όπως πάλευε και με έναν άλλο «εχθρό» από τα 17 της χρόνια. Θα το εξομολογηθεί σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της. «Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι πάσχω από κατάθλιψη και αγχώδη διαταραχή, καθώς και από σύνδρομο ελλειμματικής προσοχής. Η διάγνωση έγινε στα 17 μου και έκτοτε παλεύω να τα αντιμετωπίσω με φαρμακευτική αγωγή και ψυχοθεραπεία. Αλλά, ευτυχώς, έχω δίπλα μου ανθρώπους που με αγαπούν, με καταλαβαίνουν και με στηρίζουν. Πώς να μην έχω κατάθλιψη όταν μπαίνω τόσο πολύ στα "παπούτσια" των άλλων;», είχε πει. Το ύστατο δώρο στον πατέρα της θα είναι το απολυτήριο από το Εθνικό και εκείνος λίγο πριν «φύγει» θα της κάνει μια μεγάλη αποκάλυψη. «"Τελικά εσύ δικαίωσες τον παππού σου", μου είπε. Δεν κατάλαβα τι εννοούσε. Μου εξήγησε ότι ο πατέρας του είχε φύγει από τη Σμύρνη στα δεκαέξι του, πριν από τη Μικρασιατική Καταστροφή, και πήγε στη Γαλλία με το όνειρο να γίνει ηθοποιός. Αλλά η ζωή τον οδήγησε αλλού», όπως δήλωσε σε συνέντευξή της.

«Δεν ψάχνω τη δημοσιότητα, με πιάνει κρύος ιδρώτας

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η

Η Μαρία, από το 2006 που πάτησε το πόδι της για πρώτη φορά στη σκηνή, θα προκαλέσει αίσθηση. Θα απορροφηθεί από τους κλασικούς ρόλους και θα καλύψει ένα μεγάλο κενό του ελληνικού θεάτρου που πάσχιζε να βρει νέο αίμα. Η γενιά της Λυδίας Κονιόρδου, της Φιλαρέτης Κομνηνού, της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη ανανεώνεται και εκείνη μοιάζει και με τις τρεις μαζί, αλλά είναι παράλληλα και τόσο διαφορετική. Πέντε χρόνια μετά θα ζήσει την ύψιστη τιμή για νέα ηθοποιό, παίρνοντας το βραβείο της Μελίνας Μερκούρη. Όταν η θρυλική πια Μάγια Λυμπεροπούλου τής φορέσει την καρφίτσα της αείμνηστης ηθοποιού η Μαρία θα ξεσπάσει σε κλάματα και θα περάσει πολλή ώρα μέχρι να μπορέσει να αρθρώσει ένα «ευχαριστώ». Έχει όμως έναν ακόμη λόγο γι' αυτή την αντίδραση, καθώς όπως έχει πει «η βράβευση έγινε στην επέτειο της κηδείας του πατέρα μου. Φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή». Η Μαρία σπάνια δίνει συνεντεύξεις και πολύ έχουν υπονοήσει ένα είδος σνομπισμού λόγω κουλτούρας και ιδιοσυγκρασίας. Καμία σχέση με όλα αυτά, όπως λένε οι άνθρωποι που τη γνωρίζουν. Παραμένει ρομαντική σε αυτό το κομμάτι και θέλει να μιλά μόνο για τους ρόλους της. Και επειδή διαθέτει ένα περίεργο χιούμορ, στην προσωπική της ζωή, όταν είναι με τους κολλητούς της φίλους ξενυχτώντας και συζητώντας μέχρι το πρωί, απορεί ακόμη και όταν της τονίζουν ότι διαθέτει μια ιδιαίτερη ομορφιά. «Ωραία εγώ; Με ασυνήθιστη ομορφιά; Εποχής; Μου αρέσει να τα ακούω, αλλά δεν ξέρω αν τα πιστεύω. Θα ήθελα όμως να κάνω και κάτι πάρα πολύ σύγχρονο, ένα αλάνι. Γιατί είμαι και στη ζωή μου έτσι. Αθυρόστομη, κι ας δείχνω ρομαντική - αλλά με λάθος τρόπο». Στην τηλεόραση για πρώτη φορά θα βρεθεί στον ρόλο της Μαρίας Πολυδούρη στη σειρά της ΝΕΤ «Καρυωτάκης» και αυτά τα έργα εποχής με κάποιον τρόπο της ταιριάζουν γάντι, όπως και φέτος στις «Άγριες Μέλισσες». Άλλωστε, όπως έχει πει «μου αρέσει να μεταμορφώνομαι, βαριέμαι να επαναλαμβάνομαι, προσπαθώ να είμαι διαφορετική. Η Πολυδούρη δεν ήταν η συνηθισμένη γυναίκα. Είχε αντρικά στοιχεία. Μου αρέσουν πολύ οι γυναικείοι ρόλοι που έχουν αντρικά χαρακτηριστικά, όπως και οι γυναίκες με αντρικά χαρακτηριστικά. Αυτήν θεωρώ αληθινή γυναίκα. Με χαλάει τρομερά το πολύ γκομενέ!».

«Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ!»

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η

Οι θεατρόφιλοι που τη γνώριζαν πολύ καλά από τις παραστάσεις της, αλλά και οι πολυάριθμοι φίλοι της από τον καλλιτεχνικό χώρο, μιλούν για μια χαρισματική γυναίκα και για την ψυχή της παρέας, παρ' όλο που δεν της φαίνεται γιατί κουβαλά πάντα την επιτυχία και την τυποποίηση των ρόλων της. Και αν περίμενε κανείς ότι για εκείνη η δουλειά και η καριέρα της έχουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή της... κάνουν μέγα λάθος. «Ποτέ δεν θα έβαζα το θέατρο πάνω από την προσωπική μου ζωή και την ευτυχία μου. Είναι κομμάτι της ευτυχίας μου, αλλά για να είμαι ειλικρινής δεν αντλώ την τρελή χαρά, έχω περισσότερο αίσθημα ευθύνης». Εδώ και έναν χρόνο η ηθοποιός διατηρεί δεσμό με τον γνωστό συνθέτη Μίνωα Μάτσα, γιο του Μάκη Μάτσα και ιδιοκτήτη γνωστής δισκογραφικής εταιρείας, με τον οποίο γνωρίστηκαν όταν εκείνος έκανε τη μουσική επιμέλεια στην παράσταση «Ηλίθιος» στην οποία εκείνη είχε τον πρωταγωνιστικό ρόλο. Εντελώς απενοχοποιημένα η ηθοποιός έχει φωτογραφηθεί μαζί του σε αρκετές δημόσιες εμφανίσεις τους, δείχνοντας πως στο πρόσωπό του έχει βρει τον άντρα που την κάνει ευτυχισμένη. Η Μαρία δεν αποκλείει ποτέ τον γάμο στη ζωή της, αλλά ούτε και τη δημιουργία οικογένειας. Είναι ένα από τα όνειρά της, όπως είναι και δεκάδες ρόλοι που θέλει να κάνει και τους παλεύει στο μυαλό της. Και το πώς ακριβώς είναι στις σχέσεις της, το λέει αρκετά απλά σε συνέντευξή της. «Δεν ζω χωρίς έρωτα. Δεν θα φτάσω σε ακραίες επιλογές τύπου "θα φαρμακωθώ Ντορή, μη φεύγεις, θα φαρμακωθώ", θα κρατήσω αξιοπρέπεια, αλλά ζω τα πράγματα πολύ έντονα μέσα μου, έρωτες, πάθη. Δεν ζηλεύω αν ο άλλος δεν μου δώσει αφορμή. Γιατί εγώ είμαι τύπος και υπογραμμός στις σχέσεις μου. Και της αποκλειστικότητας. Από μικρή έλεγα δεν θέλω να είμαι η δεύτερη, ούτε καν η πρώτη, θέλω να είμαι η μόνη. Για μένα ο έρωτας είναι απόλυτος. Δεν συμβιβάζομαι σε σχέσεις. Έχω αγαπήσει και έχω αγαπηθεί πολύ».

Οι hot γυμνές σκηνές με τον Ορέστη Τζιόβα!

Η «Δεσποινίς Τζούλια», το θεατρικό κομψοτέχνημα του Αύγουστου Στρίντμπεργκ γύρω από την εξουσία, τον έρωτα και την αιώνια μάχη των δύο φύλων, έφερε στη σκηνή τη Μαρία Κίτσου μαζί με τον Ορέστη Τζιόβα. Οι γυμνές σκηνές τους είχαν προκαλέσει αίσθηση, αλλά έγιναν με τέτοιο τρόπο ώστε να μη φαίνονται παράταιρες με την υπόθεση και την ουσία των ρόλων τους.

Εκτός σκηνής... μια άλλη!

Άγριες Μέλισσες: Στην φόρα αισθησιακές φωτογραφίες από σκηνές της Μαρίας Κίτσου στο θέατρο! Χωρίς αναστολές η

Η Μαρία αγαπά τα ταξίδια, τα γλέντια με φίλους, λατρεύει να έχει δίπλα της ανθρώπους με χιούμορ. Η προσωπική της ζωή δεν έχει καμία σχέση με τους ρόλους και την καριέρα της. Ακόμη και αν παραδέχεται πως πολλές φορές «κουβαλάω τον ρόλο μου και με πιέζει».

Το «μπράβο» από τους συναδέλφους της

Γοητευμένοι με το ταλέντο της έχουν δηλώσει αρκετοί συνάδελφοί της που στη συνέχεια έγιναν και προσωπικοί της φίλοι. Με τον Στέλιο Μάινα και τη Δήμητρα Ματσούκα (φωτό πάνω αριστερά). Με τον σκηνοθέτη Σωτήρη Χατζάκη και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη (φωτό πάνω). Με τον Θοδωρή Αθερίδη (φωτό αριστερά).

Έναν χρόνο μαζί!

Με τον συνθέτη Μίνωα Μάτσα γνωρίστηκαν το 2018 και είναι αχώριστοι στις δημόσιες εξόδους τους. «Ο Μίνως με κάνει πολύ ευτυχισμένη! Ευτυχώ στο πλάι του. Είμαι πολύ καλά, νιώθω πολύ τυχερή και ευγνώμων γι’ αυτό που ζούμε», έχει δηλώσει.