Φώτης Σεργουλόπουλος: Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του! Πότε είναι η έναρξη της εκπομπής του;

Με ένα τηλεπαιχνίδι... άλλου τύπου!

Φώτης Σεργουλόπουλος: Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του! Πότε είναι η έναρξη της εκπομπής του;

Έρχεται η μεγάλη επιστροφή του Φώτη Σεργουλόπουλου στην τηλεόραση. Πότε είναι η έναρξη της εκπομπής που όλοι περιμέναμε;

Την Δευτέρα 21 Οκτωβρίου και καθημερινά στις 15:30 με ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων… άλλου τύπου. Οι παίκτες του για να κερδίσουν πρέπει να συμφωνήσουν.

Οι συμμετέχοντες του «Divided», τέσσερις άγνωστοι μεταξύ τους, για να κερδίσουν το χρηματικό έπαθλο, πρέπει να λειτουργήσουν σαν… ομάδα. Να απαντήσουν όλοι μαζί σε ερωτήσεις και στη συνέχεια να ψηφίσουν και να συμφωνήσουν ποιος από όλους θα αποχωρήσει, αλλά και τι ποσό θα πάρει ο καθένας. Αν δεν «τα βρουν», θα καταλήξουν να φύγουν με άδειες τσέπες!

Φώτης Σεργουλόπουλος εκπομπή

Ασυμφωνία χαρακτήρων, σασπένς, ίντριγκα, σωστές, αλλά και λάθος απαντήσεις on camera σε ένα παιχνίδι που από το 2009 μέχρι σήμερα προβάλλεται με επιτυχία σε 19 χώρες.

Divided. Αν συμφωνήσεις, θα κερδίσεις!

Πρεμιέρα, Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου στις 15:30 και κάθε Δευτέρα έως Παρασκευή.

Φώτης Σεργουλόπουλος: Επιστρέφει στην τηλεόραση! Αυτό είναι το trailer της εκπομπής του!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος επιστρέφει στην τηλεόραση και αυτό είναι το trailer της εκπομπής του, που θα προβάλλεται στον Alpha.

Ο παρουσιαστής θα παρουσιάζει το νέο τηλεπαιχνίδι “Divided” που θα βγαίνει στον αέρα αμέσως μετά την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη.

Μάλιστα, βγήκε στην δημοσιότητα το railer της εκπομπής και το δημοσίευσε και στο Instagram ο Φώτης Σεργουλόπουλος, γράφοντας στην λεζάντα «Ετοιμαστείτε έρχεται στον alpha».

Χαμογελάει ξανά ο Φώτης Σεργουλόπουλος! Το νέο βήμα στην ζωή του!

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος χαμογελάει ξανά με το νέο βήμα και ξεκίνημα που κάνει στην ζωή του!

Ο γνωστός παρουσιαστής μετά από τον χαμό που βίωσε, της αγαπημένης του 27χρονης ανιψιάς βρίσκει λόγο για να είναι και πάλι χαμογελαστός και αισιόδοξος.

Ο ίδιος φαίνεται πως είναι έτοιμος να επιστρέψει στα τηλεοπτικά δρώμενα και τις μικρές μας οθόνες μετά από, σχεδόν, τρία χρόνια απουσίας.

Ο Φώτης Σεργουλόπουλος έχει συμφωνήσει με τον AlphaTv και όπως έγινε γνωστός ο ηθοποιός - παρουσιαστής θα αναλάβει τη ζώνη 15.00-17.00.

Μέχρι τώρα δεν ήταν ξεκάθαρο αν θα παρουσιάσει κάποιο μαγκαζίνο ή τηλεπαιχνίδι. Πλέον, όμως, πέφτει φως στο μυστήριο.

Σύμφωνα με το περιοδικό «MYtv», ο Φώτης Σεργουλόπουλος θα αναλάβει το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Divided», που βασίζεται στο ομώνυμο βρετανικό πρότζεκτ όπου μία ομάδα τριών παιχτών επιχειρεί να απαντήσει σε 15 ερωτήσεις κατά τη διάρκεια πέντε γύρων, προσπαθώντας να συγκεντρώσει όσο το δυνατόν περισσότερα χρήματα.

Όσο για τη πρεμιέρα του προγραμματίζεται, εκτός απροόπτου, για τα μέσα Οκτωβρίου.